Home + Lifestyle | Voorzichtig een broekmaat kleiner!

Lifestyle | Voorzichtig een broekmaat kleiner!

1,5 week geleden vertelde ik jullie al dat ik ’s avonds niet meer wil snacken. Die knop lijkt om, al heb ik dat vaker gedacht, maar ik kreeg er ook echt last van. Ik had vooral vaak last van mijn buik en had het de laatste tijd regelmatig zuur. Ik wilde mij zo graag lekkerder voelen en zekerder over mijzelf. Dat lijkt voorzichtig zijn vruchten af te werpen, want ik heb al een broekmaat kleiner kunnen kopen! Of er zit veel stretch in, dat kan natuurlijk ook 🙂

Nieuwe skinny jeans proberen

Mijn Only Carmakoma broeken slijten vrij snel. Ik dacht dat dat aan mij lag, maar in de winkel waar ik regelmatig kom herkenden zij het probleem en ook in mijn persoonlijke omgeving hoorde ik het zo her en der. En toch bleef ik de broeken kopen, want ze zitten zo fijn en de pasvorm is perfect. Ook de prijs is meer dan prima. Maar ja, als je constant nieuwe broeken moet kopen ben je dat voordeel zo kwijt natuurlijk. Nu had ik al een paar mooie broeken van &Co Woman gekocht, maar wat betreft jeans had ik nog geen alternatief.

Uiteindelijk kreeg ik pas de tip om eens te gaan kijken bij Shoeby (geen spon!). Ik dacht altijd dat dat niets voor mij was omdat ik die broeken toch niet aan zou kunnen. Toen ik in Bodegraven met de jongens langs de Shoeby liep besloot ik toch even naar binnen te lopen. Ik zag mooie jeans in de perfecte lengte, maar die liepen tot jeansmaat 34. Dat is vergelijkbaar met een maat 44 en ik draag 46. De verkoopster keek mij aan en zei dat ik die maat 34 echt wel zou passen. Ik gaf haar het voordeel van de twijfel en ja hoor, ik trok hem zo aan! Hij zit heerlijk en het lijkt erop dat ik fan ben! Het mooie van dit alles is dat deze net zo duur is als de jeans van Only Carmakoma: €49,99.

Om welke jeans gaat het?

Het gaat om de ‘Ametist Skinny Jeans’ in lengtemaat 28 van Shoeby. Dit is een model dat ongeveer tot je enkel valt. Voor mij de perfecte lengte en supergaaf met sneakers eronder. Kijk maar naar de foto hierboven. Ik draag van dit model dus broekmaat 34 al hoop ik snel naar broekmaat 33 te kunnen. Ik doe in ieder geval mijn best en hoop het nu echt vol te houden, want afvallen en gezond eten is één ding, maar het volhouden is een tweede. Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte!

Welke spijkerbroeken vinden jullie fijn? Deel je tips vooral hieronder!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *