Home + Lifestyle | Op de ’to do list’ voor komende week!

Lifestyle | Op de ’to do list’ voor komende week!

Komende week gaan de jongens weer naar school en lijkt het normale leven weer een klein beetje te beginnen. In ieder geval wordt het ’s morgens weer een stuk drukker ?. Omdat ik de planning voor komende week alvast een beetje doornam leek het mij leuk met jullie te delen wat er volgende week op het programma staat. Kijken jullie mee naar mijn to do list?

Even afwachten wat het weer gaat doen

Het gaat enorm sneeuwen en we wonen nu een flink stuk verder van school. Het is dus even de vraag of we morgenochtend veilig de auto kunnen pakken en ik de jongens naar school kan brengen. Is het echt te gevaarlijk? Dan doen we het niet en kijk ik of ik thuis kan werken. Veiligheid staat voorop en anders ziet de week er als volgt uit:

Thuiswerken vs. naar kantoor

Ook komende week werk ik twee dagen thuis en twee op kantoor. Op dinsdag werk ik thuis en dan is Floris ook thuis, Milan gaat dan uiteraard naar school. Donderdag zijn beide jongens naar school en kan ik mooi even meters maken in de ochtend, heel erg fijn!

Ik heb al bedacht dat ik de jongens die dagen heen en weer rijd met de auto, want dat scheelt even enorm veel tijd. Het is ruim 20 minuten fietsen per keer, dus als ik één keer heen en weer moet kost dat mij al 40 minuten. Dat kan niet als ik ook nog moet werken. Hele planning haha.

Juffenverjaardag

De komende week staat ook de jaarlijkse juffenverjaardag gepland. Leuk dat ze op school weer eens wat te vieren hebben! Ik ben al aan de slag gegaan met een leuk cadeautje.

Patrick naar de kaakchirurg

Patrick is woensdag vrij en moet dan naar de kaakchirurg voor een controle. Daarna is het hele traject afgerond en heeft het al met al ongeveer twee jaar geduurd.

Milans rapport

Komende week krijgt Milan ook zijn rapport en ik ben heeeeeeel benieuwd. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet verwachten na al die tijd thuisonderwijs… Ik deel eigenlijk nooit rapporten en zal er dan ook zeker niet uitgebreid op in gaan, maar we zijn wel heel benieuwd naar de resultaten van de afgelopen periode.

Visite

Visite mag natuurlijk nauwelijks, maar aankomend weekend komt onze lieve oude buuf met haar dochter een kop thee drinken, gezellig! Kunnen we weer even bijkletsen.

En verder?

Verder gebeurt er uiteraard vrij weinig. De boodschappen worden bezorgd, we halen nog wat boodschappen op de Markt op zaterdag en zullen nog wel een lekkere wandeling gaan maken.

Ook hoop ik op een mooi en droog weekend zodat ik aan mijn kleine klusproject kan beginnen: het verven van onze steigerhouten bank en plantenbakken. Daarna wil ik aan de slag met Floris’ speelhuisje.

Tot slot werk ik al een tijdje goed vooruit voor Mamablogger en dat wil ik graag vasthouden. Ik zal daarom tussen de bedrijven door nog lekker veel schrijven en probeer ondertussen wegwijs te worden in mijn nieuwe boekhoudprogramma.

Genoeg te doen dus! Wat zijn jullie plannen voor komende week?

liefs

EreadersEreaders

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *