Home + Lifestyle | Heerlijke Europese wijnen

Lifestyle | Heerlijke Europese wijnen

Voor een goed glas wijn hoef je niet ver van huis te gaan. Jij kunt namelijk eenvoudig vanaf de bank de beste wijnen bestellen. En deze wijnen hebben geen absurd lange afstanden hoeven af te leggen. Je vindt in Europa namelijk de meest smaakvolle wijnen. Van Franse wijnen tot Oostenrijkse wijnen. Het is allemaal online verkrijgbaar en ook nog eens allemaal heel betaalbaar! Voor welke Europese wijn kies jij? 

Verfijnde Franse wijn

Frankrijk wordt toch wel als een van dé echte wijnlanden van Europa gezien. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Frankrijk staat bekend om de mooie wijnstreken alwaar de beste wijnen worden geproduceerd. De Sauvignon Blanc wijn is een mooi voorbeeld van een goed Franse druivenras. Het betreft een witte wijn die een fris en fruitig smaakprofiel heeft. De populariteit van deze wijnsoort is ook andere landen niet onopgemerkt gebleven; vandaar dat je bijvoorbeeld ook heerlijke Chileense of Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blancs kunt vinden. De populariteit van dit druivenras is inmiddels wereldwijd, maar de wijn is oorspronkelijk een verfijnde Franse wijnsoort. 

Een lekkere wijn tijdens een online borrel van mijn werk. Minder gezellig, maar wel lekker ?

Goede Oostenrijkse wijnen

Italië en Frankrijk worden doorgaans als wijnlanden betiteld. Dit komt doordat deze landen marktleider zijn op het gebied van wijnproductie. Het zijn dan ook zeer smaakvolle wijnen die uit deze landen afkomstig zijn. Maar Frankrijk en Italië zijn niet de enige wijnlanden in Europa. Je zou het wellicht niet meteen denken, maar ook Oostenrijk is een heus wijnland. Oostenrijk wordt doorgaans enkel geassocieerd met besneeuwde bergen en wintersportactiviteiten. Maar dit Europese land doet het ook echt goed op het gebied van wijnproductie. Dat blijkt wel als je de Gruner Veltliner proeft. Dit is een typische Oostenrijkse druif. De wijnsoort is er in verschillende varianten. De ene wijn kent een intenser smaakprofiel dan de andere. Welke Oostenrijkse wijn heeft jouw nieuwsgierigheid gewekt? 

Jouw favoriete wijn snel in huis

Heb je een wijn gevonden die je wel eens wilt gaan proberen? Of wil je graag weer een goede voorraad inslaan van jouw favoriete wijn? Dan kun je simpel en snel een bestelling online plaatsen. Je hoeft dan niet meer door weer en wind op zoek naar wijn te gaan. Je kunt gewoon thuisblijven als je wijn in wilt slaan. Je hoeft enkel online een bestelling te plaatsen en dit is heel eenvoudig. Binnen een mum van tijd wordt jouw wijn verpakt. En voor je het weet staat de bezorger met jouw smaakvolle wijnbestelling op de stoep. Proost!

liefs

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *