Home + Lifehack voor ouders | De Philley poederbus! *Winactie*

Lifehack voor ouders | De Philley poederbus! *Winactie*

Van sommige dingen zou je willen dat je er eerder vanaf had geweten. Of dat je het zelf had bedacht. Van die dingen waarbij je je achteraf afvraagt waarom je daar zelf niet op bent gekomen. Al deze gedachten schoten door mijn hoofd toen we de Philley poederbus thuis kregen om zelf te testen. En ja, ik weet dat dit klinkt als een goedkoop promopraatje, maar ik hoop dat jullie mij inmiddels beter kennen en weten dat ik niet zomaar iets aanprijs. Er is immers zoveel te koop voor (aanstaande) ouders waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ik hoop op Mamablogger soms wat orde te scheppen in deze chaos door iets te laten zien waar je écht wat aan hebt en dan hoort deze Philley poederbus daar zeker bij…

Waarom een poederbus?

In het begin is alles met een baby nog nieuw en onwennig. Je bent met 1001 dingen tegelijk bezig en je bent al blij als je jezelf aan hebt kunnen kleden. Zeker in die eerste weken. Daarna ontstaat er langzamerhand een ritme. Ondanks het ritme brengt een kleine baby een hoop werk met zich mee en zijn er dingen die je iedere dag een aantal keren doet waaronder het klaarmaken van een flesje. En daar gaat ongemerkt best wat tijd in zitten.

In iedere pot melkpoeder zit een klein randje waar je de schepjes aan af kan strijken. Een lepeltje zit er uiteraard ook bij. Dit systeem klinkt heel handig, maar in de praktijk werkt dat niet altijd zo. Ik heb bijvoorbeeld weleens gehad dat ik een schepje liet vallen op het aanrecht waardoor alles onder de melkpoeder zat. Of dat ik het schepje niet goed boven de opening van het flesje hield waardoor de helft ernaast ging. Probeer dan nog maar in te schatten hoeveel ernaast is gegaan zodat je dat weer aan kunt vullen. Met een huilende baby op de achtergrond ben je gehaast en dan liggen dit soort dingetjes juist op de loer.

Vader Ruud (vader van twee stoere jongens) was hier helemaal klaar mee en bedacht dat dit anders moest kunnen. Zo ontstond Philley, de verdraaid makkelijke poederbus.

Wat is er dan zo handig aan de Philley poederbus?

Philley werkt als volgt: in de kop van Philley zit een slimme splitter. Keer de poederbus om, houd deze boven de fles, en draai de kop van Philley naar rechts tot je ‘klik’ hoort. Elke klik staat voor één afgestreken maatschepje melkpoeder (standaard 4,6 gram). Heeft jouw kindje zeven schepjes melkpoeder nodig in één fles, tel dan mee tot zeven kliks. Simpel, snel en hygiënisch!

Je bent er dus van verzekert dat je altijd precies de juiste dosering in de fles doet, want knoeien kan niet meer. Je neemt Philley gemakkelijk mee op reis of tijdens een dagje weg, want er kan een half pak voeding in. Verder vinden wij hem erg licht, neemt ‘ie geen overbodige ruimte in beslag in bijvoorbeeld een luiertas en ben je sneller klaar met het maken van een fles. Je kunt hem dus thuis gebruiken, meenemen als je weggaat en thuis zet je hem weer in de kast. Wij moesten als we weggingen eerst de poedertoren vullen. Dat is nu dus verleden tijd.

Wat ook belangrijk is om te vermelden is dat de Philley is gemaakt van veilige materialen en makkelijk schoongemaakt kan worden. Je haalt hem uit elkaar en doet de delen in de vaatwasser.

Perfect cadeautje

Deze Philley poederbus is echt ontzettend handig en daarmee een ideaal cadeautje voor kersverse ouders en een fijn item om toe te voegen aan de babyuitzet.

Jij kunt er eentje winnen!

Ik mag twee van deze Philley poederbussen verloten! Laat hieronder weten welke kleur jouw favoriet is en waarom jij deze wilt winnen en je doet al mee! Let erop dat je meedoet met een mailadres die je regelmatig checkt. De winnaars krijgen namelijk persoonlijk bericht.

Doe je mee?

 

 

 

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

101 Reacties

 1. Cirsten
  9 september 2019 / 19:09

  De mint groene zal super staan bij onze grijs luier tas. We verwachten in maart onze eerste kleine. En hoe handig zal deze stoere melk bus dan zijn.

  • Bianca van den Berg
   18 september 2019 / 19:17

   Ja een mint groene of een grijze voor mijn nichtje of neefje? Ik zou de Philly heel graag aan mijn zus kado doen voor haar eerste kleintje. Ik weet uit ervaring hoe super handig hij is!

   Lieve groet, Bianca

   • Bianca van den Berg
    18 september 2019 / 19:19

    Ja een mint groene voor mijn nichtje of neefje? Ik zou de Philly heel graag aan mijn zus kado doen voor haar eerste kleintje. Ik weet uit ervaring hoe super handig hij is!

    Lieve groet, Bianca

   • Corine
    19 september 2019 / 09:06

    Jaaaaa, de roze natuurlijk voor onze eeneiige meisjes tweeling die eind november verwacht worden.
    Omdat we ons handen al vol hebben straks en dit me erg hand lijkt voor de flesjes te maken.

    • Gabrielle
     19 september 2019 / 13:59

     De mintgroene zou super zijn, ben 01-07-2019 bevallen van een zoontje toevallig zijn mijn muren ook mint groen en alle accessoires in mijn keuken ook daar zal die perfect tussen passen! En omdat mijn zoontje last had van krampjes ben ik van avent flessen overgestapt op dr brown’s waarbij het verdomd lastig is om een schepje melk er recht in te mikken denk dat de philley de perfecte oplossing hier voor zou zijn!

  • Daisy
   19 september 2019 / 10:32

   De Philley, wat een geweldige uitvinding. Zelf ben ik net 3 weken geleden moeder geworden van een prachtige zoon. De Philley had ik in mijn zwangerschap al aangeschaft nadat ik het op tv voorbij had zien komen, en het leek mij de perfecte uitvinding, en dat is het ook!

   Maar, mijn lieve vriendin is (eindelijk) zwanger ,van een meisje, na heel veel trajecten en ellende. Ik zou dus graag voor haar mee willen doen voor de roze Philley. Om haar ook het gemak te laten ervaren van dit geweldige product.

 2. Amanda Venema
  9 september 2019 / 19:10

  Wat een handig ding, dat kan ik nog helemaal niet! Zou megaaa handig zijn voor onze zoontjes.. geen gehannes meer met die poedertorentjes en zo heb ik altijd genoeg bij me! Mochten we spontaan ergens blijven plakken is dat geen probleem 🙂

  • Chantal
   18 september 2019 / 09:24

   De roze of zwarte😍. Omdat ik al 10.000 verschillende dingen heb geprobeerd maar niks echt super fijn werkt. Omdat ik ALTIJD de tel kwijtaak omdat je toch steeds moet scheppen en afstrijken( vooral in de nacht😴). Omdat ik al ontelbare flesjes heb moeten weg gooien omdat ik pakweg( komt ie weer) de tel kwijt raak. Hoe handig is het dan dat je hiermee alleen maar hoeft te klikken. Dit zal me een hoop onbruikbare flesjes schelen( wat ook weer allemaal extra geld kost dat weg gooien).

   En gewoon deze bus pakken en gaan met die banaan, lekker op pad. ipv WEER die poedertorrentjes vullen. Die je trouwens tijdens het vullen door alle haast weer eens laat vallen🤦🏻‍♀️

   En natuurlijk ook fijn dat je ALTIJD genoeg poeder bij je hebt. Fijn om onverwachts ergens langer te kunnen blijven of spontaan nog ergens anders heen te gaan.

  • Stefanie
   18 september 2019 / 20:53

   Toevallig dacht ik eerder deze week nog ‘wat een gedoe met die schepjes steeds’ ik zou deze Philly dus heel graag winnen, en als ik dan mag kiezen zou ik gaan voor de mint groene!

 3. Cynthia
  9 september 2019 / 19:11

  Super handig!
  Graag een roze als k zou winnen
  Momenteel zwanger van ons 2e prinsesje.

  • Sanne
   16 september 2019 / 12:55

   Zoveel goede verhalen over gehoord en nu ik zelf sinds een paar weken loop te tobben met poedertorens en heel mijn aanrecht onder de Nutrilon, snap ik helemaal waarom! Zou het ontzettend leuk vinden om een zwarte Philley te winnen. Ik duim!

 4. Réwana
  9 september 2019 / 19:12

  Dat klinkt verdraaid handig, dus ik doe mee hoor, dan voor de donkerblauw versie:)

  • Rianne
   9 september 2019 / 21:38

   Wat ontzettend handig en goed bedacht! Dit zou voor ons echt een aanvulling zijn aangezien ik momenteel noodgedwongen overstap van borstvoeding op kunstvoeding voor onze 11 weken oude zoon. De baby blauwe zou fantastisch staan!

 5. Nadine
  9 september 2019 / 19:18

  Wow wat ontzettend handit lijkt me deze poederbus! Ik doe graag mee voor mijn zus die begin oktober bevalt van een zoontje! Ik denk dat ik haar hier heel blij mee ga maken. Mocht ik winnen dan graag de kleur ‘Galactic green’ deze matched leuk met hun andere spulletjes. Spannend!!

 6. Charlotte de Kreiger
  9 september 2019 / 19:20

  Wat een super leuke actie!! Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendin Janneke de Jong die haar eerste kindje verwacht! Zo’n handig hulpmiddel maakt inderdaad het flesje maken een stuk eenvoudiger!! Graag de roze voor haar!

 7. Patricia Lubbertje
  9 september 2019 / 19:22

  Ik doe graag mee voor de groene. Ij heb deze vaak voor bij zien komen op fb en die lijkt me super handig voor het kindje dat we binnenkort verwachten. Het is ons 4e kindje en ik weet nog van de andere 3 dat dit altijd ene hoop gesmeer was met die voeding. Daar heb ik nu al helemaal geen tijd meer voor 😉

 8. Cindy Framke
  9 september 2019 / 19:25

  De roze zou te gek zijn voor onze kleine meid. Lijkt me zo superhandig.

 9. Aniek
  9 september 2019 / 19:28

  Ik ben zo benieuwd naar dit! We verwachten over 8 weekjes onze dochter. Met onze zoon vond ik het altijd een gedoe al die schepjes. Dit lijkt me echt een uitkomst. Voor ons meisje vinden we de roze erg mooi. Maar de mint groene mag ook! 💕💕

 10. Karen de Jong
  9 september 2019 / 19:33

  Mijn grote zus Janneke gaat voor de eerste keer mama worden!! Een langverwachte droom van haar gaat eindelijk in vervulling! We zijn allemaal super blij voor haar en willen haar graag verassen met leuke en vooral praktische cadeaus! We maken haar graag blij met de roze variant!

 11. L
  9 september 2019 / 19:36

  Voor een lieve vriendin!
  Die eindelijk zwanger is van een meisje !

  Maar toch vind ik de mint groen( blauw) eigenlijk welke een leuke kleur ! Veel baby spullen van haar hebben ook deze kleur! Past er dus goed bij 😁

  Dit had ik veel eerder moeten weten wij zijn vam de fles af! Maar wat is dit ideaal zeg

 12. Marianna
  9 september 2019 / 19:42

  Oeh dat lijkt me heel handig. Zou die ook graag willen uitproberen. We verwachten ons meisje begin dec 💖 dus een roze zou super leuk zijn.

 13. Inge Hinten
  9 september 2019 / 19:44

  Wil hem wel winnen voor m’n nichtje die zwanger is van kindje nummer 4.De oudste zijn 17, 14 en 3 jaar oud. Daarbij werkt ze ook nog op een kinderdagverblijf. Dus altijd druk druk druk. Kleur maakt niet uit. Als ik zou winnen maakt de kleur niet uit het gemak ervan is veel belangrijker. Ook voor mij stiekempjes een beetje hoor voor als ik oppas.

 14. Marielle
  9 september 2019 / 19:45

  Superleuke actie! Ik ben zelf 4 maanden geleden bevallen van mijn eerste kindje en heb al aardig wat poeder verspild 🙁 Dus dit is de perfecte oplossing! De kleuren zijn allemaal mooi, maar liever geen roze voor mijn stoere Julian

 15. 9 september 2019 / 19:47

  Hoi zou te gek zijn voor als ik met mijn kleindochtertje weg ga dus ik waag een kansje
  Dan zou ik met haar weg kunnen gaan zou wel makkelijk zijn

  Grtjes Ramona

 16. Mandy
  9 september 2019 / 19:48

  Super handig voor als de twins straks geboren zijn, dat zal ons veel tijd schelen zeg! Omdat we een jongen EN een meisje verwachten gaat onze voorkeur uit naar de zwarte of mint groene variant. Nu ga ik duimen!

 17. Daniela
  9 september 2019 / 19:51

  Wat een super life hack voor ons als jonge ouders! Ook ik ben zo, lekker onhandig en laat regelmatig een melkpoedertorentje vallen of het lepeltje waardoor het hele aanrecht onderligt 🙈😅 de philley winnen zou dus geweldig zijn😍 de groene vind ik super stoer voor ons zoontje van 5 maanden🍀💙wish me luck🤗

 18. Lieke
  9 september 2019 / 19:53

  Wow superleuk. Dan de roze voor t gebruik voor onze dochter die net 1 weekje jong is. Die kan ik dan ook nog makkelijk terug vinden in de donkere luiertas. En na een zoon ook leuk iets roze te hebben.
  En na alle positieve reviews zijn we ook zelf nieuwsgierig naar het gebruik. Want niet alle poederbakjes waren ons ding.

  Toitoitoi

 19. Lesley
  9 september 2019 / 19:56

  De mint groene! Zo gaaf voor ons tweede wondertje in januari

  • Carine
   9 september 2019 / 21:14

   Ik heb deze al een aantal keer voorbij zien komen. Met 2 meiden en een baby, een niet al te groot huis en een druk leven, probeer ik zo weinig mogelijk spullen aan te schaffen. In de wereld van babyspullen is het soms lastig om overzicht te houden, wat heb je wel nodig en wat niet. Soms ga ik overstag… (Want zo leuk! Schattig! Handig! Maar vaak ook niet…) Nu ik over de Philley weer een goede review voorbij zie komen, is het wellicht toch mijn moment om er een aan te schaffen.. (of te winnen 🙂 #donkerblauw

 20. Lynn Mahieu
  9 september 2019 / 20:09

  Dit lijkt me super handig! Mijn ventje kan geen enkel flesje vullen zonder het aanrecht vol poeder te strooien dus deze is zeer welkom 🙈 ik doe graag mee voor de groene versie.

 21. Lydia
  9 september 2019 / 20:13

  Lijkt ons erg handig in gebruik waar je ook bent.
  25 oktober verwachten we ons eerste kindje, kunnen we het gelijk uitproberen.
  Graag voor ons de mintgroene versie.

 22. Veronique
  9 september 2019 / 20:28

  Ik doe heel graag mee, en zou dan graag de roze willen. Niet voor mijzelf maar voor mijn liefste vriendinnetje die nu zwanger is van een meisje.
  Zij kan dit super goed gebruiken omdat haar zwangerschap op dit moment heel heftig is, niet kan genieten en dit zal straks al de baby er is alles een beetje makkelijker maken!

 23. Danielle
  9 september 2019 / 20:29

  Oo dat wil ik graag winnen,zeker na dit verhaal!Al paar keer mee in mijn handen gestaan maar de prijs hield mij tegen,omdat ik niemand kende die dit al had gebruikt!Nu 31 weken zwanger van een jongen,dus kleur: alles leuk behalve roze dan 😉

 24. Romy van Dijk
  9 september 2019 / 21:06

  Wat een handige lifehack inderdaad! Wat zou mij dit een hoop ongemak bespaart hebben haha! Maar ik gun hem nu aan mijn lieve nichtje Janneke die zichzelf binnenkort voor het eerst mama mag noemen! Super super graag de roze om haar te verassen!

 25. Meija van der Horst
  9 september 2019 / 21:11

  Ik zou graag de groene poederbus willen voor mijn vrienden die in februari ouders zullen worden van een jongetje.

 26. Kirsten van Heeren
  9 september 2019 / 21:29

  Had ik dat maar geweten bij ons eerste kindje! Dat had een hoop verloren poeder, weggegooide flesjes en frustratie gescheeld haha!! Het zou geweldig zijn om deze prijs te mogen gebruiken bij ons 2e kindje dat nu op komst is! Heel graag de donkere variant ❤️

 27. Linda
  9 september 2019 / 21:33

  De zwarte of mint groene voor mijn lieve zusje en haar zoontje Sem! ♡

 28. Elianne
  9 september 2019 / 21:47

  Wat een super leuke winactie.
  En wat lijkt me het een super handig ding! Bij mijn dochter was het altijd knoeien en lastig die melkpoeder vooral onderweg!
  Volgende week verwachten we ons 2e meisje 💕 dus zou super zijn 🍀

 29. Linda kanters
  9 september 2019 / 22:00

  Wauw gave actie! Zou hem graag winnen. Zijn 6 dagen geleden ouders geworden van ons 2e kindje en maken ong 8x per dag een flesje klaar! Dit lijkt me zo ontzettend handig! 😁 geen geknoei meer met de poeder en het vullen van de poedertoren!

 30. Linda
  9 september 2019 / 22:02

  Wauw gave actie! Zou de mintgroene graag winnen. Zijn 6 dagen geleden ouders geworden van ons 2e kindje en maken ong 8x per dag een flesje klaar! Dit lijkt me zo ontzettend handig! 😁 geen geknoei meer met de poeder en het vullen van de poedertoren!

 31. 9 september 2019 / 22:35

  Wat een handige poederbus.Daar zou ik mijn lieve dochter heel blij mee maken.Zij verwacht haar tweede dochter,is van de week uitgerekend.Zij vindt de mintgroene vast leuk!

 32. Marleen van 't Rood
  9 september 2019 / 22:41

  Zou graag de roze willen winnen voor haar kleine meid die 4 weken geleden is geboren super leuke verassing ♡

 33. Claudia Diependaal
  10 september 2019 / 00:13

  Wauw ik doe met veel plezier mee! De mint, gras groene! Ik doe mee om het kraampakket vullen van een dierbare! Zou leuk zijn als kraam cadeau!

 34. Marian Schuit
  10 september 2019 / 03:59

  Ik wil graag de mintgroene winnen omdat mijn hele babykamer die kleur heeft. Zelf heb ik ook vaak het hele aanrecht vol met babymelk poeder liggen.

 35. Melissa Dreissen
  10 september 2019 / 05:22

  Wow nou in nov komt ons meisje en dit zou te gek zijn want inderdaad ik herken dat drama nog wel van 8 jaar geleden. We zouden de roze super graag winnen

 36. Nathalie
  10 september 2019 / 07:08

  Lijkt me super fijn voor onze dochter. Helaas niet gekregen op ons kraamfeest.

 37. Nathalie
  10 september 2019 / 07:09

  Lijkt me super fijn voor onze dochter. Helaas niet gekregen op ons kraamfeest. En dan graag een roze!

 38. M toom
  10 september 2019 / 07:32

  Oh dit heeft mijn schoonzus voor mijn nichtje.. Super handig, zou hem zelf straks graag gebruiken voor ons vierde wondertje!

  • M toom
   10 september 2019 / 07:33

   De roze of mint kleur!

 39. 10 september 2019 / 20:44

  Als ik zou winnen dan zou ik kiezen voor de “Philley Galactic Green”.
  Wat een mooie kleur!
  Het zou een hoop gedoe schelen met die melkpoedertorentjes!

 40. Marian B
  12 september 2019 / 13:38

  Handig en ziet er mooi uit! Ik doe mee voor mijn zusje. Nu ze weer aan het werk gaat kan ze dit goed gebruiken om mee te geven in de luiertas. De mintgroene kleur heeft de voorkeur.

 41. Anoek
  12 september 2019 / 13:38

  Ik dacht eerst: “Wat een onzin artikel”, maar na het gelezen te hebben, ben ik toch wel enthousiast.
  Over 3 weken gaan we voor het eerst vliegen met een baby van dan 6 maanden, en dit lijkt me echt ideaal voor op reis.
  De kleur maakt me niet uit, zo makkelijk ben ik dan ook wel weer 😉

 42. Priscilla
  13 september 2019 / 16:04

  Wauw lijkt me een heerlijke oplossing.
  Bespaard ook een hoop ruimte op het aanrecht. (En goedkopere voedingsmerken hebben helaas niet die handige pakken met aan de zijkant een afstrijkrandje!!)
  Dus ik moet steeds overgieten.

  De roze is ideaal voor ons. Ons dochtertje is net 6 maanden dus die bus zal nog lang gebruikt kunnen worden.
  Ik doe dus graag mee met de win actie.

 43. Yvette van den Bos
  16 september 2019 / 12:32

  Dit zou natuurlijk ideaal zijn met de tweeling die wij deze maand verwachten. Wij hebben veel groen voor de baby’s. Dus ik denk dat de groene het leukste is.

 44. Jeroen Westenbroek
  16 september 2019 / 12:41

  De green one alstublieft. Mooie test over een pracht artikel! Graag in ons bezit hebben.

 45. Marloes
  16 september 2019 / 12:50

  Hoi! Ik zou graag de roze willen winnen voor mijn zusje. Zij heeft een dochtertje en kan de Philley vast goed gebruiken! Zelf heb ik de zwarte en kan uit ervaring vertellen dat het echt een super goede uitvinding is!

 46. Karina
  16 september 2019 / 12:55

  Echt suuuper handig! Mijn schoonzus heeft hem ook en zij is super tevreden! Wij zijn ondertussen aan het klieren met poederbussen. Dit is echt een uitvinding van de eeuw en zouden er graag 1 willen winnen.

 47. Janneke
  16 september 2019 / 12:59

  Die willen wij héél graag winnen.. Met over een maandje een baby’tje in huis en een 15 maanden oudere zus komt die goed van pas ❤

 48. Danielle
  16 september 2019 / 13:02

  Dit is super handig voor mijn drieling!
  Graag een roze :).
  Ik heb een mannengezin dus niets roze, dit gebruik ik alleen Dus dat zou wel heel leuk zijn als mama dan toch eindelijk iets roze heeft 🙂

 49. Alice de Lange
  16 september 2019 / 13:45

  Ooh super graag. Ik zie de philly vaak voorbij komen en zou er erg graag 1 willen. We verwachten begin december ons eerste wondertje.
  Graag de mint groene.
  Duimen!!!

 50. Snaaijer
  16 september 2019 / 17:09

  Vind ze eigenlijk allemaal heel mooi kan niet zo goed kiezen. Als ik moet kiezen kies ik de groene.

  Super handig voor mijn kleintje bij de opvang, dag uit, dagje bij oma. Hoef ik nooit meer te denken hoeveel voedingen moet ik mee nemen.

  Ik ga duimen zou wel een super tof kado zijn

 51. Patricia
  16 september 2019 / 18:28

  Ik vind de Philly zó ideaal dat één eigenlijk te weinig is. De roze heb ik al staan, dus doe ik nu mee voor de groene variant. Als we dan straks op vakantie gaan, hoef ik helemaal geen bus voeding mee te nemen, maar alleen m’n Philly’s! 🙂

 52. Charlotte
  16 september 2019 / 20:13

  Wij gebruiken hem al voor ons zoontje! Echt een top ding!
  Maar ik zou hem graag voor mijn vriendin willen winnen! Ze hoeft nog maar een paar weekjes! Ik denk dat zei de zwarte heel mooi zou vinden! 👶🏻💙

 53. Stephanie
  16 september 2019 / 20:49

  Ik word in december (uitgerekend) voor het eerst mama! Omdat ik deze blogs het meest waardevol vind voor de babyuitzet zie ik het echt voor me dat de Philley super handig is! Omdat ik ver boven alle mogelijke budgetten (door de leuke babykleertjes) heen ben zou ik graag een groene of blauwe Philley willen winnen!
  Groetjes, Stephanie

 54. Gerdine Hoogmoed
  16 september 2019 / 21:40

  Ik zou graag de groene winnen! Dan is dat gedoe met die torens eindelijk klaar… 😅 Soms drinkt mijn zoontje wat minder, en als ik de schepjes al heb afgemeten, kan ik dus heel moeilijk wat minder maken. Echt niet fijn. Dan is deze bus een uitkomst!

 55. Amy Marchal
  16 september 2019 / 22:05

  Ik doe mee voor mijn vriendinnetje Loes, net mama geworden van haar eerste zoontje Lenn. Ik ben zelf al groot fan van Philley en heb er zelfs twee, voor als er eentje in de vaatwasser moet, zodat ik nooit zonder zit! De groene is leuk!

 56. Francoise van Sluijs
  17 september 2019 / 11:03

  Ik zou heel graag een Philley winnen voor mijn dochter en schoonzoon die hun eerste kindje verwachten in januari 2020! Ze willen nog niet weten wat het wordt dus ik ga voor de mintgroene! Ik heb zelf bij mijn beide zwangerschappen geklungeld met poeder en gun hun dit gemakkelijke apparaat zodat ze volop kunnen genieten van de baby!❤️

 57. Naomi
  17 september 2019 / 13:33

  Verdraaid handig voor ons! In maart verwachten wij ons eerste kleintje. Eerder al een Philley cadeau gegeven aan een vriendinnetje van ons. Nu zou het handig zijn als we er zelf ook een zouden hebben. En dan wel de toffe Mint groene.

 58. Natalie
  18 september 2019 / 04:33

  Voor mijn lieve vriendinnetje Roos!! Die na jaren eindelijk zwanger is van hun mooie wonder. De groene zou ze fantastisch vinden<3

 59. Lotte
  18 september 2019 / 08:01

  Ik doe heel erg graag mee. Met een baby one the way en een kleine peuter kom ik echt handen te kort. Hoe makkelijk zou dit zijn scheelt toch een hoop tijd. Graag voor ons de zwarte of groene.

 60. Kirsten
  18 september 2019 / 08:11

  Wauw, de zwarte! Lekker stoer voor m’n dochter, en wie weet wat voor klein broertje of zusje er in de toekomst nog gebruik van mag maken?? 😉 m’n meisje kreeg speciale voeding voor koemelkallergie. Dan is de philley helaas niet te gebruiken! Nu is ze daar gelukkig vanaf en krijgt ze normale flesvoeding. Maar omdat ze niet goed groeit raden ze aan om voorlopig nog wel opvolgmelk te geven. Hij kan hier dus voorlopig nog goed gebruikt worden! En hoe leuk is het als grote broer van 2 jaar op deze manier kan helpen met een flesje maken zonder dat het hele aanrecht onder de poedermelk ligt haha!

 61. Saskia
  18 september 2019 / 08:20

  Oh dit zou geweldig fijn zijn! Ons aanrecht ligt ook vol met poeder 🙈. Geklooi vind ik het altijd om die poeder er netjes in te krijgen. Hopelijk nu verleden tijd! Mijn favokleur is de mintgroene.

 62. Colinda
  18 september 2019 / 08:23

  Ik heb dit al een tijdje geleden gezien en lijkt mij super handig. Ik wil straks met die kleine lekker op pad gaan en wil dan niet steeds moeilijk doen met schepjes. We weten niet wat het gaat worden. Dat blijft een verrassing. Daarom zou ik graag de mint groene willen.

 63. Susan
  18 september 2019 / 09:57

  De Galactic Green!
  Door alle wisselende reviews hebben we hem nooit gekocht, maar ben het geknoei met de poedertorens eigenlijk wel beu! Ben heel erg benieuwd of dit dan DE oplossing is en zou hem dus heeeeel graag zelf uitproberen!

 64. Jeanine Grave
  18 september 2019 / 10:39

  Oh de mint groene zal geweldig zijn! Onze kleine word eind januari geboren!
  De zwangerschap is nu eindelijk weer leuk en moet nu nog steeds bijkomen van de misselijkheid van de eerste maanden.
  Dit zal echt een leuk cadeautje zijn! 😊

 65. Emily
  18 september 2019 / 11:21

  Ik zou super graag een groene willen winnen, want het kleine jongetje dat eraan komt vind de roze van zijn zus vast niet zo leuk.

 66. Jessica
  18 september 2019 / 11:27

  Een mint groene zou super zijn voor ons aankomende kleine boeffie, bij ons eerste boefje altijd onhandig gedaan met melkpoeder torentjes en vooral papa had hier nog wel eens wat gedoe mee dat die zelf een keertje de auto heeft kunnen stofzuigen omdat die helemaal onder de poeder zat na wat gestuntel. Gelukkig hadden we wel altijd extra bij ons. Als ik toen had geweten dat deze bestond hadden we hem zeker aangeschaft

 67. Dyan
  18 september 2019 / 11:28

  De mintgroen is erg gaaf! Momenteel zwanger van de eerste. De bus lijkt mij erg handig. Geen geknoei met schepjes en vullen van poedertorentjes.
  En ideaal dat je de bus overal mee naar toe kunt nemen.

 68. Patty
  18 september 2019 / 12:04

  Dit ziet er zo handig uit!! We gaan in december voor het eerst vliegen met onze 2 kleintjes en zag mezelf al kliederen in het vliegtuig (en in het hotel) met die onhandige, grote poederbussen. Dus dit zou ideaal zijn! De mintgroene vind ik de mooiste

 69. Maaike
  18 september 2019 / 14:29

  De groene voor mijn broertje en schoonzusje die in Maart hun eerste kindje verwachten. Hoe makkelijk is het als je snelde juiste verhouding poeder in de fles kunt doen!

 70. Leone van Rooijen
  18 september 2019 / 16:16

  De mint groene . Past mooi bij de babykamer voor onze kleinkinderen onze dochter is nu 16 weken verwachting van een tweeling.. Zou leuk zijn als ik dit voor haar mag /kan winnen.

  Mvg Een trotse oma “to be “

 71. Jody van Zwet
  18 september 2019 / 16:46

  Heel graag de roze!!!! Voor m’n dochtertje die over 1,5 week word geboren!!💕💕💕

 72. Janneke
  18 september 2019 / 18:37

  Ik zou graag de roze willen winnen voor onze dochter. Zeker in de nacht gaat dit een hoop gedoe schelen

 73. Monique
  18 september 2019 / 19:42

  Super handig lijkt mij, wij verwachten over 2 weken onze 2e kleintje.
  Ik zou graag de mint groene willen winnen.

 74. Hanneke
  18 september 2019 / 20:53

  Een grijze voor een vriendin die zwanger is van haar 3e. Die kan zeker wel een handige philley gebruiken tijdens alle drukte

 75. Monique
  18 september 2019 / 21:30

  Wauw dit lijkt mij super makkelijk. Een blauwe zou geweldig zijn voor mijn kleinzoon die begin december wordt geboren.

 76. Ellen
  18 september 2019 / 22:12

  Ik zou graag de roze winnen 😊. #geengehannesmetschepjes

 77. Ellen
  18 september 2019 / 23:15

  Het zou leuk zijn om te winnen voor mijn schoondochter die haar eerste kindje krijgt en mijn eerste kleinkind , een meisje dus een roze zou een leuk cadeau zijn

 78. Tessa
  19 september 2019 / 06:11

  Ohhh dit zou echt geweldig zijn voor mij en mijn zoontje! Als je het alleen doet wordt je tijd je toch net wat kostbaarder, laat de philley daar nu juist bij helpen. Het aanrecht poetsen mag van mij verleden tijd zijn!

  Maakt het toch allemaal weer net wat makkelijker om snel lekker samen op pad te gaan, en natuurlijk is hij ook gewoon heel erg mooi!

  Als wij mogen winnen, zou ik graag de groene willen😍 wat een leuke actie! Ik duim🤞

 79. Kim
  19 september 2019 / 06:20

  Ik heb hem al vaker voorbij zien komen en vroeg me al elke keer af of het werkt. De kleur maakt niet zoveel uit, zijn 3 mooie kleuren. Roze echt voor een meisje, mintgroen is hip en kan voor beide en zwart is gewoon elegant. Zou een mooi verlaat verjaardagscadeau zijn (blog is geschreven op mijn verjaardag😊) om het makkelijker te maken als ik weer moet beginnen met werken.

 80. Ellen van Bommel
  19 september 2019 / 07:04

  Wat een geweldige oplossing, ik heb namlijk ook altijd ruzie met het lepeltje van de melkbus. Wij zijn momenteel in verwachting van ons 2e kindje dus dit is ideaal om straks in de drukte een gkede fles te kunnen maken, wij gaan voor de groene. Fingers crossed 😉

 81. Avalon
  19 september 2019 / 08:05

  Net moeder van mijn eerste kindje en met mijn slaapdronken en oververmoeide hoofd heb ik het laten vallen van het lepeltje of vergeten bij welke schep ik was al zo vaak meegemaakt! Dit lijkt mij ideaal, niet alleen voor mij maar ook voor de kleine. Hoeft hij niet zo lang meer te wachten 😊

 82. Avalon
  19 september 2019 / 08:06

  De mintgroene die precies past bij onze luier rugzak.
  Net moeder van mijn eerste kindje en met mijn slaapdronken en oververmoeide hoofd heb ik het laten vallen van het lepeltje of vergeten bij welke schep ik was al zo vaak meegemaakt! Dit lijkt mij ideaal, niet alleen voor mij maar ook voor de kleine. Hoeft hij niet zo lang meer te wachten 😊

 83. Ellen
  19 september 2019 / 08:35

  Hallo
  Zou deze graag willen winnen voor mijn dochter, die een meisje krijgt dus een roze zou mooi zijn, ze zou hier super blij mee zijn
  Mvg Ellen

 84. Marileen Adelerhof
  19 september 2019 / 08:58

  Dit zou echt fantastisch zijn! We hebben een zoontje van net 4 die net is gestart op de basisschool en een zoontje van 4 weken oud. Hierdoor is het enorm rennen en vliegen iedere dag en helpt het niet echt mee dat ik dan continue die losse potjes met voeding moet vullen en meeslepen.

  Daarnaast hebben wij een lieve baby die bij honger niet eerst een beetje gaat huilen, maar direct overgaat op standje luchtalarm, om nog maar te zwijgen over die dreinende kleuter die aan je been hangt ondertussen… 😉 hoe ideaal is het dan als ik niet eerst meer hoef te klooien met die bakjes?

  Kortom, heeeeel graag zwarte Of de groene!🍀🍀

 85. Lisa Serlier
  19 september 2019 / 09:21

  De donkere voor ons kleine ventje van 4 weken oud! Ik heb er al meerdere keren naar staan kijken en herken me volkomen in het verhaal van morsen en alles zowat ondergesneeuwd door poeder! Helaas denkt papa er anders over en lijkt het hem juist een onding. Ik wil hem hiermee juist het tegendeel bewijzen!

 86. 19 september 2019 / 10:44

  Heel graag de mintgroene of zwarte voor ons 2e kindje die we in maart verwachten 🍀

 87. Roosje88
  19 september 2019 / 18:02

  Ik zou graag de grijze willen winnen. Ben nu in verwachting van de 3de en dit lijkt mij een uitkomst na al dat g3pruts met afwijken van het maatschepje.

 88. Aranka
  19 september 2019 / 18:10

  Niet nog een keer dat gedoe met bakjes vullen en nooit paraat wat je nodig hebt. Graag zou ik de zwarte of groene willen winnen voor onze tweede kleine in januari.

 89. Stephanie
  19 september 2019 / 19:35

  Een grijze graag! Wij zijn bezig voor een 2e baby en zou zo leuk en handig zijn!