Home + De leukste meisjes musthaves van Zeeman!

De leukste meisjes musthaves van Zeeman!

Ik deel nu met enige regelmaat de leukste budget items van mijzelf of die ik zelf ook zou dragen. Daarnaast laat ik regelmatig outfits van Milan zien of andere jongenskleding, maar vandaag is het de beurt aan de meiden. Ik keek bij Zeeman in de webshop en daar zag ik wel heel leuke items voor meisjes die ik graag met jullie wilde delen.

Een grote trend dit seizoen is de fruitprint. Hoe leuk en zomers is dat?! ik vind de jumpsuit met de watermeloen print dan ook echt geweldig! Nu ben ik sowieso al gek op mint en vooral in de zomer is dat een fijne kleur, want je lijkt bruiner. Je kunt dan ook echt superleuke foto’s maken van de kids.

Een andere musthave is het grijze met denim bomberjack. Hij kost €9,99 en is de perfecte zomerjas. Ideaal wanneer het wat frisser is. Je ziet dit soort jasjes vaak ook bij duurdere merken, maar waarom zou je hier veel geld aan uitgeven als ze er over een jaar toch alweer uitgegroeid zijn?

 

Verder zien we heel veel truien en sweaters dit seizoen met veel teksten en quotes. Die zien we voor ons, maar die zien we ook bij kinderen. Een sweater die nu heel erg opviel was de grijze sweater met de banaan. Die is nieuw in de collectie en ik ben fan! Je kunt hem namelijk op verschillende manieren combineren. Hij kan op een rokje, maar ook op een stoere skinny jeans. Hij kost €6,99.

Sowieso kost alles wat ik hier heb geselecteerd niet meer dan een tientje. Zo zijn de jumpsuits zelfs maar €4,99. Ik zou ze dus nog even inslaan voor de vakantie 😉

Ik hoop dat we voor jongetjes binnenkort ook gave printjes kunnen verwachten, dan kan ik ook shoppen voor Milan. Maar mocht jij een dochtertje hebben, dan hoop ik in ieder geval dat ik je blij heb kunnen maken met deze tip.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat het me weten in de comments hieronder.

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 24 mei 2016 / 06:23

    Ik houd wel van felle kleurtjes en bij mijn dochter staan ze echt heel mooi, met haar lichtbruine huid en prachtige donkere ogen. Ik koop meestal budget kleding bij de Hema of bij andere winkels in de uitverkoop. Ik koop liever goedkope kleding, juist om de reden die jij aangeeft: ze is er toch snel uitgegroeid. Al moet ik bekennen ik koop steeds vaker ook duurdere items, omdat ze nu ook wat zuiniger is op haar kleding.

  2. Rebecca
    24 mei 2016 / 22:06

    Thanks voor de tip. Ik ga morgen even kijken of ze die jasjes nog hebben 😉