Home + LEGO Ninjago fans opgelet | Win één van deze 3 Ninjago pakketten!

LEGO Ninjago fans opgelet | Win één van deze 3 Ninjago pakketten!

Je komt op Mamablogger niet zo heel vaak winacties tegen en als ik ze doe, dan is het iets waar ik zelf gek op ben of handig vind of waarvan ik weet dat Milan het helemaal geweldig vindt. Dat laatste is nu zeker het geval, want het is geen geheim dat Milan een enorme fan is van LEGO. Ik heb er al heel vaak over geschreven, bijvoorbeeld over zijn Legotafel en over hoe je van vilt een Ninjago masker maakt zonder te hoeven naaien. Hier in huis ademen we nog net geen LEGO. Heb jij ook zo’n fan in huis? Dan heb ik een onwijs toffe winactie. Ik mag namelijk een pakket weggeven met de allernieuwste LEGO Ninjago film die net uit is!

De nieuwe LEGO Ninjago film

Eind 2017 draaide de film in de bioscoop en Milan is er toen samen met Patrick heen geweest. Hij vond het geweldig en kwam helemaal enthousiast thuis. Ook Patrick gaf aan dat het echt een leuke film was en ook wel geschikt was voor zijn leeftijd.

In deze film gaat Lloyd (de groene ninja) het avontuur aan met zijn ninjavrienden. Onder leiding van Meester WU (of Sensei zoals Milan zegt) moeten ze de kwaadaardige krijgsheer Garmadon verslaan. Een maar, want Garmadon blijkt de vader te zijn van Lloyd. Milan vond het een ontzettend spannende film, maar heeft er enorm van genoten.

De winactie

Toen ik de vraag kreeg of ik deze winactie wilde doen, wist ik dat ik een hele boze zoon zou krijgen als ik dat niet zou doen haha. Ik mag drie pakketten verloten met de volgende inhoud:

 • De nieuwste film op Blu-Ray (ook digitaal te bekijken met een code)
 • Een stoere cap
 • Een kaartspel
 • Schrijfspulletjes met stickers

Ik denk dat je de echte fan hier heel blij mee maakt, want deze spulletjes vind je niet overal. Wat je hiervoor moet doen? Laat hieronder weten waarom en voor wie jij een pakket wilt winnen. De winactie loopt tot en met woensdag 28 februari 2018. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Doe je mee?

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 Reacties

 1. 19 februari 2018 / 21:14

  Ik zou graag willen winnen voor mijn zoon, jaimey, een hele grote LEGO fan. Jaimey is geboren op 29 februari en dit jaar dus niet echt jarig. Het is voor het eerst dat hij dit ook begrijpt en hij vindt dit best lastig. Natuurlijk vieren we zijn verjaardag uitgebreid en deze prijs zou zijn verjaardag nog leuker maken!

 2. Tessa
  20 februari 2018 / 07:51

  Ik zou dit graag willen winnen voor onze zoon Finn van 7 jaar die Lego Ninjago echt te gek vindt! Elke dag is hij wel in de weer met lego, alleen of met zijn vrienden bouwt hij de mooiste dingen. Hij zou hier super blij van worden!!!

 3. 20 februari 2018 / 07:53

  JAa voor zoonlief (en stiekem ook voor onze oudste dochter die Ninjago ook heel cool vind ?)

 4. Patricia
  20 februari 2018 / 08:01

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn zoon en zijn vriendje Milan. De film is door beide mannen al in de bios gezien en deze vonden ze super cool.
  Kyan heeft van zijn tante de cap al gekregen dus deze geven we aan Milan.
  Duimen voor de jongens dat ze winnen!!
  We wonen in Bodegraven dus kunnen het evt ook ophalen 😉

 5. Mark Breederveld
  20 februari 2018 / 08:07

  Ik zou het graag willen winnen voor Mn zoontje Tygo. Helemaal Ninjago gek?

 6. Evelien
  20 februari 2018 / 08:10

  wat een gave actie!!! ♡ ik maak graag een kansje voor mijn zoon lief, een hele grote lego dan!!
  bij ons staat zijn lego letterlijk door het hele huis haha!
  we hebben de film nog niet gezien dus we zijn heel benieuwd!! en laat Sem nou een onwijze petten fan zijn hij gaat geen dag zonder de deur uit en is inmiddels wel weer eens toe aan een nieuwe hihi

 7. Inge Briedé
  20 februari 2018 / 08:11

  Ik zou deze set graag winnen voor mijn zoontje Joris van 6 jaar. Hij is een enorme Ninjago fan en speelt graag met zijn eigen Lego poppetjes de mooiste scenes uit de film na. Maar natuurlijk ook de mooiste fantasie verhalen!

 8. Cathy
  20 februari 2018 / 08:15

  Mijn 2 ninjago fans zouden dit te gek vinden ! Ze zijn allebei super fan ?
  Elke dag wordt hier druk gespeeld met de ninjago lego en hebben kai, zane, cole, lloyd, Jay en sensei whu en Nya al menig spannend avontuur beleefd in onze huiskamer….ze hebben diverse malen oog in oog gestaan met de gevaarlijke meestal slapende huiskatten ??

 9. Cindy
  20 februari 2018 / 08:17

  Ik zou graag voor mijn neefje willen meedoen omdat hij helemaal zot is van LEGO en altijd thuis verkleed is als ninja Turtle . Dus ninja LEGO zal hij wel geweldig vinden. ?????

 10. Rèwana
  20 februari 2018 / 08:18

  Oh wat gaaf, dit gaat mijn zoontje super leuk vinden, NinjaGo vind die leuk om naar te kijken en lego is hier favoriet, twee werelden die samen smelten;) fantastisch?

 11. Joyce
  20 februari 2018 / 08:21

  Ik wil dit graag winnen voor mijn zoontje Daan. Hij is pas 9 geworden. Maar heeft het erg moeilijk. Wordt helaas op school erg gepest en doordat er een vechtscheiding in het verleden is geweest is hij heel kwetsbaar. Een mooie legoprijs zou zijn zelfvertrouwen een mooie boost geven. Nu dus duimem

 12. Angelique Maris
  20 februari 2018 / 08:22

  Voor mijn jongens Oskar (10) en Rutger (7). Ze zijn echt Lego en Ninjago fans.

 13. 20 februari 2018 / 08:23

  Ik doe heel graag mee voor mijn eigen stoere ninja die in april 9 jaar wordt. Hij is een enorme Ninjago fan , heeft dan ook bijna alle sets?, en tegelijkertijd een enorme Lego fan . Hier is bijna niks anders van speelgoed dan Lego. Wij( mama ook legogek) zouden het heel leuk vinden dit pakketje te winnen, zodat we er samen gezellig van kunnen genieten❣️

 14. Geert Scholten
  20 februari 2018 / 08:28

  Voor onze dochter Anouk! Ze vind alle stoere jongens Lego (zoals zij het noemt) leuk! Ze baalt dat papa is vergeten met haar naar de Ninjago film te gaan… Nu hoop ik op deze manier het toch nog een beetje goed te maken.

 15. Jill
  20 februari 2018 / 08:30

  Voor mijn zoon Eldgie wil ik winnen. 8 jaar en ninjago fan en lego gek. Hij zal hier heel blij van worden.

 16. Mariska Stavasius
  20 februari 2018 / 08:36

  Wat gaaf!

  Ik heb hier een aantal enorme lego fans, maar Xenne van 8 mijn jongste zoon is helemaal gek op Ninjago en geeft al zijn geld uit aan sets van ninjago. Helaas is dit vaak verrr boven zijn en mijn budget dus het zou heel gaaf zijn als hij dit zou winnen!

  Ik weet zeker dat hij super blij ermee zal zijn, hij wil dolgraag de film nog een keer zien.

  Leuk blog!

  Groetjes, Mariska

 17. Dionne van der Kooij
  20 februari 2018 / 08:44

  Wat een gave spulletjes!! Onze zoon zou super blij hiervan worden. Groot lego ninjago fan, we hebben de film 4 x in de bioscoop gezien. De dvd zal hier dan ook goed bekeken worden. De schrijfspulletjes zal hij vol trots gebruiken in de klas ?

 18. 20 februari 2018 / 08:47

  Jaaaaa, ik krijg thuis ook ruzie als ik hier niet aan mee doen. Mijn zoontje Dex is ook helemaal fan van Lego en dan super fan van Lego Ninjago. Toen de film uit was MOESTEN we ook meteen naar de film. Daarnaast kijkt hij ook alle tv series en speelt graag met zijn actie figuurtjes en bouwt er de mooiste, fantasie voertuigen voor. Dus bij ons zou 1 van de prijzen enorm welkom zijn :).

 19. Bianca
  20 februari 2018 / 08:55

  Ik doe mee voor m’n zoontje Valentino. Na 2 jaar heeft hij eindelijk zijn plekje op school gevonden, na 2 jaar te zijn gepest door 1 ander mannetje (die nu niet meer in zijn klas zit! (School deed niks aan de pesterijen, dus wijzelf maar flink aan de bel getrokken) Dus eindelijk rust, en hij vind het nu weer super leuk om.naar school te gaan 🙂
  7 jaar oud, maar heeft al een ECHT vriendinnetje… zo trots op m’n mannetje 🙂

 20. Katinka L
  20 februari 2018 / 08:55

  Wat leuk dat wij als lezer de kans krijgen dit te winnen, mijn zoon Ruben (bijna 7) zou dit zeker kunnen beminnen. Hij is gek van lego en bouwt er flink op los, soms ben ik natuurlijk ook de klos.
  De film lijkt hem erg leuk om samen te zien, met popcorn en chippies erbij , heel misschien.
  De spulletjes uit het pakket maken het compleet,
  We zullen duimen bij de vleet !

 21. Tamara Gorissen
  20 februari 2018 / 08:58

  Ik zou heel graag voor onze zoon het pakket willen winnen. Hij wordt zaterdag pas 3 maar is al helemaal gek van Lego (dankzij papa ?) Lego Ninjago is zn absolute favoriet. Maandag viert hij zn Ninjago kinderfeestje en zo’n pakket zou hef extra leuk maken ?

 22. Meike
  20 februari 2018 / 09:00

  Ik zou hem graag winnen voor mijn dochtertje en haar neefje, die samen graag spelen dat ze ninja’s zijn en helemaal gek van Lego zijn.

 23. 20 februari 2018 / 09:03

  Wat een super leuke actie zeg!
  Ik heb hier ook een grote ninjago fan in huis.
  Mijn zoon mylan! Hij staat er mee op en gaat er mee naar bed. Wat zou hij het geweldig vinden als hij het zou winnen. Ik ga voor hem duimen!
  Groetjes Kim

 24. Beth Vandersloten
  20 februari 2018 / 09:13

  Hier in huis lopen niet 1 maar 2 ongelooflijke Ninjago-fans rond. Mijn zoontje van 3 volgt met nog meer overtuiging in de voetsporen van z’n 6-jarige broer. Elke avond als de TV aangaat wordt er steevast om Ninjago gesmeekt. Eerst namen we de afleveringen op zodat er steeds een voorraad klaar stond (herbekijken vonden ze helemaaaaaal niet erg). Met de komst van Netflix is het aanbod Ninjago ineens super groot ! Joepie !! Met carnaval is er hier zelfs een Ninjago-Lego-mannetje naar school vertrokken. Dit pakket winnen zou voor m’n schatten hun dag, zeg maar hun maand, of zelfs hun jaar goed maken ! ?

 25. Esther
  20 februari 2018 / 09:16

  voor mijn zoontje matthijs die volgende maand 5 jaar wordt en dol is op lego.

 26. Linda
  20 februari 2018 / 09:17

  Mijn dochter Ivy van 6 is helemaal maf van Ninjago. Een tijdje geleden zie ik twee voetjes onder her gordijn uitkomen boven de bank. Ik vroeg: waarom sta je achter het gordijn? Zegt ze: hoe zie je mij?! Ik ben een ninja!! Haha..

  • Femke
   22 februari 2018 / 08:53

   Ik doe graag mee voor onze jongens! Ze kennen deze film nog niet maar vinden de Lego films erg Leuk!

 27. Willemien
  20 februari 2018 / 09:28

  Voor mijn zoon Stijn. Die al een echte LEGO fan is en graag Ninja speelt!

 28. 20 februari 2018 / 10:08

  Tof! Wij zijn thuis alledrie (papa, mama en kleuter) Lego én Ninjago fan. Dus dat wordt met popcorn op de bank film kijken 🙂

 29. Christa van Ark
  20 februari 2018 / 10:13

  Voor mijn 7-jarige zoon die LEGO Ninjago helemaal geweldig vindt en dan vooral Loyd. Zou een leuke verrassing zijn.

 30. Marieke
  20 februari 2018 / 10:17

  Wij hebben 2 hele grote legofans in huis ( eigenlijk 3, papa ook )
  Vorige jaar zijn we naar legoland geweest, elk jaar naar legoworld in Utrecht. En alle legomuseums in nl al gezien. Het hele huis staat vol met lego, woonkamer, slaapkamers en op zolder. Toen de mannen jarig waren ( sept ) zijn we met de oudste die 8 werd voor zijn kinderfeestje naar de bioscoop geweest. Naar de lego Ninjago film. De jongste werd 5 een dag later maar ik vond het niet handig om hem mee te nemen met die grote jongens. Tot op heden heeft hij de film nog niet gezien. Wel hebben ze het spel op de PlayStation, wat fanatiek gespeeld wordt.
  Al het geld wat ze sparen wordt uitgegeven aan Ninjago lego momenteel. Dus tja hier is het wel welkom!

 31. Heidie van der Steeg
  20 februari 2018 / 17:11

  En of ik hier een grote Lego Ninjago fan in huis heb. Mijn zoon is gek op Lego en Ninjago is de laatste tijd steeds meer favoriet. Ondanks dat hebben we de film nog niet gezien.
  Dat pakket dat je mag weggeven is natuurlijk helemaal leuk.

 32. Els de Jong
  21 februari 2018 / 07:45

  Wat zou dit geweldig zijn om te winnen!
  Ons zoontje is in maart jarig…
  Dan zou dit wel een geweldig verjaardagscadeau zijn!!!! Duimen! Voor nin-ja- gooooooo!!!

 33. Kim
  21 februari 2018 / 07:46

  Wow! Dit pakket zou mijn kleine ninja heel graag willen winnen!
  Hij is pas 5 maar helemaal weg van Ninjago! En hij is de grootste fan van Lloyd , de groene, dus blijer zou je hem niet kunnen maken! En raad eens wat hij wilt worden??? ? NINJA! Hij is al in training met zijn judolessen ?.
  Ik ga heel hard duimen voor mijn lieve mannetje.

 34. Martine
  21 februari 2018 / 21:26

  Jaaa, hier hebben we ook 2 grote Ninjago fans in huis! Daarom maak ik ook graag kans.

 35. Isabel de Vos
  22 februari 2018 / 07:53

  Wat een leuke winactie! Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn oudste zoontje Jens, gek op alles wat met Lego en vooral met Ninjago te maken heeft! Ik kijk nu al uit naar een heerlijke filmavond samen!

 36. Kim
  22 februari 2018 / 18:54

  Nou ik heb er hier ook eentje boos als ik het niet probeer! Een lego ninjago fan! Onze zoon spaart steeds geld bij elkaar om dozen te kunnen kopen. Stijn is ook naar de film geweest. Vond m te gek!

 37. Gaya
  23 februari 2018 / 16:18

  Ik denk dat mijn zoon met dezelfde blik staat als die van jou als hij wint. 😀

 38. Nelly
  24 februari 2018 / 09:36

  Voor mijn Ninjago fan, mijn kleine neef.

 39. Lonneke swinkels
  24 februari 2018 / 09:43

  Hallo, ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn zoons Dex en Mick, beide super Ninjago fans!!!!

 40. elisabeth maria martina
  24 februari 2018 / 11:58

  voor jarige kleinzoon tije top

 41. Oma Will
  24 februari 2018 / 12:21

  Ik heb hier een stoere kleindochter , die heel erg blij zou zijn met dit LEGO Ninjago pakketje.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 42. Miranda
  24 februari 2018 / 14:09

  Graag, superleuk voor mijn zoontje gek is van Ninjago!

 43. Anita te Gussinklo
  24 februari 2018 / 16:34

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, vooral met de Blu-Ray za hij blij zijn.

 44. Frans Jurriens
  24 februari 2018 / 22:09

  Graag voor mijn ninja zoontje. De pet zal hem super staan en de schrijfspullen, kaartspel en de film zullen hem ook uren vermaken.

 45. 24 februari 2018 / 23:14

  Heb 2 knullen, allebei dol op Ninjago .. Ze zullen dit fantastisch vinden. Ik doe graag mee

 46. Thomas Geurts
  25 februari 2018 / 00:05

  Ik doe graag mee voor onze dochter Lynn: die heeft t LEGO-virus van pappa overgenomen 😉

 47. Julia van empel-stamate
  25 februari 2018 / 00:15

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is gek van Ninjago

 48. Nina Mol
  25 februari 2018 / 06:28

  Ik doe graag mee voor mijn oppasjongens!

 49. Nadia Lahpor-Hesse
  25 februari 2018 / 08:16

  Super leuk!!!
  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn neefje. Als hij bij ons komt spelen wil hij altijd met de lego van mijn man van vroeger spelen. Hij kan echt uren zitten bouwen en laatst had hij het dus over ninjago, heel eerlijk ik had geen idee en moest even googelen 😉 Maar ik denk dat ik hem hier heel blij mee kan maken!

 50. Ellen
  25 februari 2018 / 09:23

  Dit zou mijn zoon geweldig vinden. Hij is helemaal Ninjago fan!

 51. Corinne de Graaf
  25 februari 2018 / 16:33

  Mijn zoon Milan van 8 jaar vindt ninjago erg leuk.Ik waag een kansje.

 52. Robin
  25 februari 2018 / 16:59

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn oppaskindje die helemaal gek is van lego ninjago. Het lijkt me heel leuk om hem hiermee te verassen!

 53. Danielle
  25 februari 2018 / 17:38

  Ik doe graag mee voor mijn lieve neefje, die is groots fan!

 54. 25 februari 2018 / 21:12

  erg leuk ik doe graag mee voor de jongens

 55. Ditty Dirks
  26 februari 2018 / 09:54

  Ninjago het favoriete speelgoed van mijn neefjes, Pascal, Matthijs en Beorn. Wat zouden ze hier blij mee zijn.

 56. Dineke Wiersema
  26 februari 2018 / 16:41

  Ik doe graag mee voor mijn neefje Luca, die dat een mooie verrassing zou vinden!

 57. Anke
  26 februari 2018 / 20:48

  Voor mijn jongens Sebastiaan en Merijn. Sebastiaan heeft precies een half jaar terug een ninja-feestje gehouden… wat zou het leuk zijn om nu precies een half jaar later, alle jongens nog eens uit te nodigen voor een ninjago filmavond!

 58. lizette
  27 februari 2018 / 10:54

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, hij is al helemaal gek van ninjago, als ik deze prijs win ga ik hem zo blij maken.

 59. kempenaers anita
  28 februari 2018 / 17:05

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje die een echte ninjago fan is

 60. brants harry
  28 februari 2018 / 17:07

  leuk pakketje voor mijn kleinzoontjes zijn heel grote fan van ninjago