Home + Floris’ outfits | Stoere kleertjes!

Floris’ outfits | Stoere kleertjes!

Babykleertjes, is er iets wat leuker is om te shoppen dan dat? Ik kan het me niet voorstellen. Ik houd van kinderkleertjes en ben er gek op. Het is toch fijn als je kinderen er leuk bij lopen? De afgelopen periode heb ik zo nu en dan foto’s gemaakt van Floris’ outfits. Dit zijn ze!

Outfit #1 | Verliefd op dit truitje!

Ik ben helemaal verliefd op dit truitje van H&M, maar hij is wel warm dus heb ik hem halverwege de dag weer uitgetrokken. Toch staat hij op de foto 🙂 Het broekje pak ik vaak uit de kast (zie je zo meteen wel aan de foto’s haha) en is van Noppies. Ik zal er daar nog een paar van bij kopen.

Outfit #2 | Makkelijk grijs

Dit setje is lekker makkelijk en zit altijd lekker. Het truitje is van Feetje en het broekje van HEMA en kregen we van kraamvisite.

Outfit #3 | Budget truitje

Weer het spijkerbroekje van Noppies met daarop een truitje van Zara. Volgens mij kostte dat truitje €5,95. Geen geld!

Outfit #4 | Het boxpakje

Hij heeft ze niet zo vaak meer aan, maar schattig zijn ze wel; deze boxpakjes. Deze is heel erg leuk en zit onwijs lekker dus eigenlijk zou deze wat vaker aan moeten trekken. Dan is hij weer echt baby. Deze is van terStal en kocht ik toen ik zwanger was van Floris.

Outfit #5 | Spookjes!

Streepjes en een printje, ik word er heel vrolijk van. Het truitje is van Noppies en alweer bijna te klein helaas. Het broekje is van Zara uit een eerdere collectie. Ik heb deze namelijk van iemand overgenomen.

Outfit #6 | Wild Boys!

Daar is ons favoriete broekje weer! Dit keer combineerde ik hem met dit truitje van Z8. Altijd goed deze combi.

Outfit #7 | Eindelijk iets anders!

Tot slot een heel andere outfit! Dit fijne, leuke broekje is van HEMA en het truitje erop is van Zara en kocht ik nog niet zo lang geleden in de sale. Deze is trouwens gemaakt van een heel fijn stofje. Ik vind deze combi ook echt top!

Ik hoop dat jullie deze rubriek net zo leuk vinden als ik, want ik blijf voorlopig nog wel even doorgaan met foto’s maken van Floris’ outfits.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties

  1. Christine
    20 februari 2018 / 20:14

    Dat boxpakje, spookjesbroekje en laatste zwart-rode setje zijn echt mijn favorieten!
    Leuke post weer 😉