Home + Kom morgen naar OLY’s tweedehands kinderkledingbeurs in Gouda!

Kom morgen naar OLY’s tweedehands kinderkledingbeurs in Gouda!

Een tijdje terug vertelde ik jullie over Milan die zo graag op voetbal wilde en op het laatste moment besloot toch niet te gaan. Ik had daarom ook niet verwacht dat ik zo snel weer in diezelfde voetbalkantine zou staan. Niet omdat Milan zich weer heeft bedacht, maar vanwege een succesvolle kinderkledingbeurs met tweedehands kinderkleding! Ik mocht gisteravond al kijken en morgen mag iedereen er komen shoppen.

Omdat het gaat om tweedehands kinder (merk)kleding tot en met maat 176. Het gaat om winterkleding dus je kunt voor kleine prijsjes al een behoorlijke garderobe bij elkaar shoppen.

Wel of geen tweedehands kleding shoppen voor kinderen?

Toen ik nog geen moeder was dacht ik dat ik alles nieuw zou kopen. Het hoefde niet perse duur te zijn, maar het moest wel nieuw. Boy, was i wrong! Inmiddels weet ik dat het juist heel leuk is om nieuw te mixen met tweedehands kleding en je zo de meest verrassende combinaties krijgt. Zolang het schoon en heel is, is er helemaal niets aan de hand. Zo heb ik laatst voor Milan spijkerjasjes gescoord bij een tweedehands winkeltje bij ons in de stad voor maar €2 per stuk! De één was van Ralph Lauren en de ander heb ik met patches helemaal eigen gemaakt en daar krijgen we heel veel leuke reacties op. Zo zie je maar!

Maar goed, terug naar de kinderkledingbeurs; je kunt er morgen (woensdag 5 oktober 2016) heen van 8.30 tot 12.30 uur. Kom je na 10.30 uur, dan krijg je nog eens 10% korting op de toch al kleine prijsjes.

De kinderkledingbeurs vindt plaats in de voetbalkantine van Olympia op de Bodegraafsestraatweg 52 in Gouda. Bekijk ook even de Facebookpagina voor meer informatie en foto’s.

Heb ik nog wat gekocht voor Milan?

Ja! Je kunt er alleen maar contant betalen en ik had maar €20 meegenomen. Oh, wat had ik daar spijt van, want wat hadden ze er mooie merkkleding. Dure merken en de kleding zag er perfect uit. Ik kreeg netjes een tas waar ik alles in kon doen en heb erin gedaan wat ik leuk vond. Daarna moest ik even kiezen omdat ik net niet genoeg geld bij mij had. Nu heb ik daar best spijt van trouwens, maar het is niet anders.

Ik heb een spijkerjasje (ik heb iets met spijkerjasjes) gekocht van Gant, een heel mooi borgvest van Tommy Hilfiger, een longesleeve van Mc Gregor en een heel mooie blouse van Gaastra. Alles nog als nieuw en in totaal was ik hier €18 voor kwijt!

Alles is afgerond op hele euro’s dus dat maakt het lekker makkelijk. Er was enorm veel keus en alle maten waren goed vertegenwoordigd. Kortom, als je in de buurt woont van Gouda zou ik morgen zeker even gaan kijken!

Ik wilde deze tip graag met jullie delen, het is namelijk echt de moeite waard!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. Reb
  4 oktober 2016 / 13:15

  Thanks voor de tip. Is parkeren daar een beetje te doen?
  Ga morgen even kijken!

  • 4 oktober 2016 / 14:01

   Graag gedaan! Met een beetje mazzel is het hek open en kun je de auto bij Olympia zetten en anders in het straatje aan de overkant. Daar mag je geloof ik gratis parkeren en hoef je alleen de weg over te steken.