Home + Kleding voor stoere jongetjes | De nieuwe zomercollectie van Z8!

Kleding voor stoere jongetjes | De nieuwe zomercollectie van Z8!

Wat is dat toch met Z8? Zodra er een nieuwe collectie is kunnen we niet wachten totdat het in de winkels hangt. Iedere keer weten ze weer een supertoffe collectie lanceren voor onze kinderen met in de herkenbare Z8 stijl en printjes. Een dag of twee geleden zag ik de newborn collectie al en nu kan ik jullie ook de collectie voor de oudere jongetjes laten zien. En eerlijk is eerlijk, ik zou weer zoveel willen kopen…

De Z8 newborn collectie

Ik begin met de newborn collectie. Mij viel het groen op de foto’s en in de kleding heel erg op. Misschien wel omdat wij pas de muur hebben geschilderd, maar ik vind de kleur gewoon heel erg gaaf. Zo ook in de kleding;

Ik weet eigenlijk niet wat ik leuker vind; de kleding of alle accessoires (en de vader) op de foto’s haha. Ik vind deze collectie ontzettend leuk, al hoorde ik van een aantal mensen dat ze hem te donker vinden voor het voorjaar en de zomer. Daar zit wel wat in, maar dat is voor iedereen persoonlijk.

De jongens collectie

Bij de grote jongens zien we ook veel groen, afgewisseld met rood, wit en blauw. Ik was over de vorige collectie iets minder enthousiast, maar deze vind ik weer ontzettend leuk! Favorieten zijn tijgertrui Pim, trui Floris (natuurlijk haha), vest Lars, reversible jack Tom, sokken Edgar, broek Martijn en broek Ethan.

Ik word vrolijk van de nieuwe collectie en vind het leuk dat de items weer met elkaar zijn te combineren. Verder vind ik de kleur groen gewoon heel erg mooi en houd ik wel van de tijgerprint.

Milan is helaas al te groot voor Z8, maar Floris past er nog prima in. Ik kijk daarom wel uit naar deze nieuwe collectie. Let op, ik vind Z8 vaak wel wat klein vallen en daarom koop ik steevast een maatje groter. Hebben jullie dat ook?

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie? Vinden jullie hem leuk of ook wat te donker? Klets gezellig mee in de comments hieronder. Het duurt nog even, maar laat de zomer maar komen!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    14 januari 2019 / 11:13

    Heel herkenbaar: mijn dochter van bijna 4 past bij Z8 in maat 116/122 ?
    Het komt niet vaak voor, maar wauw.. de jongenscollectie is nog leuker dan die van de meiden!!
    Tja, daar heb ik dus niet zo veel aan ? Misschien omdat ik sowieso meer van die gedempte, donkere kleuren houd.. ik zie dus alweer uit naar de herfstcollectie ?