Home + Mijn wishlist voor mijn verjaardag!

Mijn wishlist voor mijn verjaardag!

30 januari word ik alweer 33. 33! We vieren het overigens niet heel uitgebreid. Waarschijnlijk gaan we met zijn viertjes een hapje eten in het weekend en dat vind ik net zo leuk. Op de dag zelf halen we nog een gebakje voor bij de koffie en dat is het dan denk ik wel. Ik vind het leuk om er even bij stil te staan, maar niet te lang haha. Patrick is zelf de 20e jarig en hij denkt er precies hetzelfde over. We maken er dus wel wat van, maar houden het gewoon rustig. Patrick en ik kopen altijd wel een cadeautje voor elkaar, en dan natuurlijk ook namens de kinderen. Dit staat er dit jaar op de wishlist;

Boek ‘Little Escapes’

Dit boek staat al een tijdje op mijn lijstje. Hierin staan 208 slaap- en eetadressen in Nederland en Vlaanderen. We gaan graag een weekendje of dagje weg en vinden het leuk nieuwe plekken te ontdekken in eigen land. Er is nog zoveel te zien en te beleven! Het boek is geschreven door Maartje Diepstraten van travelblog Barts Boekje.

Kussens voor op de nieuwe bank

We verwachten rond mijn verjaardag de nieuwe bank binnen te krijgen en ik wil hier graag nieuwe kussentjes op. Ik heb ontzettend leuke gezien bij Leen Bakker. Hier zit ongeveer dezelfde kleur in als de bank en ze zijn groen, past perfect bij onze groene muur!

Een nieuw horloge

Ik zou heel graag een goed en tijdloos horloge willen hebben. Zo eentje die ik op mijn 50e verjaardag nog zal kunnen dragen en die ik later weer aan mijn kinderen kan geven. Het liefst goud- of rosékleurig, want dat vind ik stiekem wel heel erg chique en toch wat mooier dan zilver. Ik heb hier echt te gekke horloges gezien!

Zo’n soort horloge zou ik graag willen. Klassiek, tijdloos en bij verschillende outfits te dragen.

Cadeaubon

Het is misschien niet heel erg leuk om te geven, maar ik ben er altijd heel erg blij mee; een cadeaubon. Bijvoorbeeld van Bol.com, maar ik vind een bon van Gewoon Gouds ook heel erg leuk. Hier lunchen we regelmatig en dus maak je ons allemaal heel erg blij met zo’n bon.

Overigens kreeg ik vorig jaar een cadeaubon van Heb ik Via, een leuke winkel hier in de stad. Zij hebben een heel leuke manier bedacht voor het maken van cadeaubonnen, zo zijn ze toch heel leuk om te geven. Ik maakte er zelf een DIY van.

Zo zie je maar dat er echt heel leuke manieren zijn om een cadeaubon te verpakken.

Eigenlijk heb ik niet zo gek veel wensen. Je maakt mij overal wel blij mee. Ik vind het al leuk als er moeite wordt gedaan om iets leuks te verzinnen. Maar even hoor, 33 klinkt echt best wel oud… 😉

Waar zou jij blij van worden op je verjaardag? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *