Home + Kinderfeestje bij de Pannenkoe in Gouda, een aanrader?

Kinderfeestje bij de Pannenkoe in Gouda, een aanrader?

*Dit artikel is op geen enkele wijze gesponsord, we hebben zelf voor dit feestje betaald* Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver: het eerste kinderfeestje van Floris. Tenminste, voor hem was het eindelijk zo ver, want hij keek er al weken naar uit. Alleen het uitdelen van de uitnodigingen vond ‘ie al een heel ding. Alles was even leuk. Zo schattig! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het best lastig vond om een leuk kinderfeestje te verzinnen voor kleuters. Na een rondje Googelen bleef echter één locatie hangen: de Pannenkoe in Gouda. Hier zijn we weleens geweest, maar een feestje hebben we er nooit gevierd. Of een kinderfeestje bij de Pannenkoe een aanrader is, lees je hieronder.

Kinderfeestje bij de Pannenkoe

Milans eerste kinderfeestje vierden we destijds bij Ballorig. Hij vond het geweldig, maar wij vonden het vrij druk. Althans, met echt kleine kleuters is het best intens haha. Dat wilden we nu dus niet, maar wat dan wel? Ik vond het nog best lastig voor die leeftijd. We Googelden op ‘kinderfeestje Gouda’ en in de zoekresultaten kwam de Pannenkoe tevoorschijn. We besloten even te kijken en eigenlijk vonden we het concept wel heel erg leuk! Lang genoeg voor en met kleuters én we hoeven niet thuis aan de slag. Dat laatste vond ik ook wel erg fijn ?. Uiteindelijk besloten we hiervoor te gaan.

Keuze uit verschillende feestjes

Je kunt kiezen uit verschillende feestjes voor verschillende bedragen en reserveren kan online. Wij kozen voor kinderfeestje 3. Daar zit het volgende bij inbegrepen:

 • Glas frisdrank bij binnenkomst + een eigen echte koksmuts.
 • De kinderen gaan vervolgens zelf hun eigen pannenkoek bakken bij in de keuken
 • Op tafel komen allerlei snoepjes, smarties, spekkies, jam en nog veel meer zoetigheid te staan waarmee de kinderen hun eigen pannenkoek kunnen versieren.
 • De kinderen krijgen na afloop allemaal een Doekoe© en een ijsje (2 bollen vanille-ijs/schatkistje). Bij ons was dit lekker vanille-ijs met slagroom. Met een Doekoe© kunnen de kinderen een verrassing grijpen uit de grijpautomaat.

Duur: +/- 1,5 uur met cadeautjes uitpakken

€ 11,95 per persoon

Uitbreiding

Je kunt hiernaast nog kiezen voor een uitbreiding. Dit deden wij, omdat we 1,5 uur wat te kort vonden. We kozen daarom voor spaarpot verven. De kinderen krijgen dan hun eigen Pannenkoe spaarpotje die ze kunnen verven. Dit duurt ongeveer een half uur en kost €4,95 per kind extra. Dit hoef je natuurlijk niet te doen.

Programma

Het programma was bij ons als volgt:

 • 12.00 uur verzamelen bij ons thuis
 • 12.30 uur aanwezig bij de Pannenkoe
 • Glaasje limonade en cadeautjes uitpakken
 • 13.00 uur pannenkoeken bakken, versieren en eten
 • 14.30 – 14.45 uur spaarpotje verven
 • Even na 14.00 uur ijsje eten en met de Doekoe© iets uit de grijpautomaat grijpen

Wat vonden we van het kinderfeestje bij de Pannenkoe?

Wij vonden het echt heel erg leuk en de kinderen gelukkig ook! We kregen leuke reacties van de andere ouders. De kinderen hebben lekker gegeten, gespeeld in de speelhoek en het programma bood voor ons als ouders ook structuur. Het was afwisselend en duurde ook niet té lang. Wat ons betreft zeker een leuke tip en daarom wilde ik het graag met jullie delen ☺️.

Wat vinden jullie een leuk kinderfeestje met kleuters?

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Christine
  10 november 2022 / 09:04

  Leuk, dankjewel! Ik de kleuterklassen werd het op het speciaal onderwijs afgeraden. Klasgenootjes kwamen van heinde en verre met taxi’s en de kids gingen vier hele dagen naar school, dus uit school ging sowieso niet. In groep 3 had onze dochter dus haar eerste feestje en dat was bij Ballorig ? gelukkig vermaken de kids zich met 6/7jr een stuk makkelijker zelf ? nu ze in groep 4 zit en in februari 8 wordt lijkt me dit een heel leuk feestje, ga ik dus zeker even bij haar voorstellen!
  De jongste is in augustus 4jr geworden en daarna op school begonnen zonder kinderfeestje, want al de andere kinderen kende ze nog niet natuurlijk. Maar ik moet er nog even goed over na denken wat we gaan doen als ze 5jr wordt, want een krijspaleis lijkt me op deze leeftijd behoorlijk intens ja ??

 2. Danielle
  10 november 2022 / 21:57

  Hier 1x monkeytown,1x madurodam (die doen ook speciale kinderfeestjes, echt heel leuk!),1x niet ivm covid en laatste keer (groep 4) glowgolfen en pizza maken op Scheveningen,ook zeker een aanrader! Ik vind het nu,groep 5,een uitdaging worden: betaalbaar en een beetje origineel….