Home + Kids Fashion | Shoplog van de Z8 sale voor Floris met try on

Kids Fashion | Shoplog van de Z8 sale voor Floris met try on

Ook ik zat pas om 5.00 uur ’s morgens klaar voor de sale van Z8. De site ging echter nog steeds niet live en dat duurde ook nog even. Ik bleef de pagina refreshen en toen het eenmaal zo ver was, was er eigenlijk al een hoop kleding weg in de maat van Floris. Ik ging voornamelijk voor de broekjes, maar kon er helaas maar twee bemachtigen. De rest was al uitverkocht in zijn maat. Toch ben ik nog goed geslaagd en laat ik jullie zien wat ik heb geshopt voor dit najaar. Ook heeft Floris (toen het nog wat frisser was uiteraard) de kleding al aan gehad. Deze foto’s laat ik jullie ook zien, dan zien jullie meteen de pasvorm en hoe het staat. Oh ja, en ik kocht de nieuwe Baas al voor maar €15,-!

Truien

Ik kocht de truien Jelle (€18,98), Floris (natuurlijk kocht ik die haha voor €16,48) en Tim (€17,48). Ik kocht deze allemaal in maatje 92. Dat zit nu nog ietsjes ruim, maar ik vind dat juist leuk én dan kan hij het in het najaar ook nog dragen.

Mijn voorkeur gaat naar trui Jelle (die met de tekst “Madness”), die vond ik vanaf het begin al fantastisch, maar heb bewust gewacht tot de sale, want Z8 is een leuke hobby, maar goedkoop is het niet 😉

Over trui Floris twijfelde ik een beetje. Niet omdat ik hem niet leuk vind, integendeel, maar juist omdat de voorkant wit is. Ik vraag mij af hoe lang dat wit blijft met een peuter zoals Floris 😉 Toch besloot ik er nu in de uitverkoop voor te gaan. Zie hier hoe Floris “Floris” draagt.

Trui Tim vond ik in eerste instantie wat saai, omdat Floris kleuren juist zo goed kan hebben. Toch besloot ik hem te nemen, want dit soort truien zijn altijd goed en dus veilig. Ik moet zeggen dat ik hem toch wel erg leuk vind staan.

Broekjes uit de Z8 sale

Ik ben gek op de broekjes van Z8 omdat ze zo mooi smal vallen. Ik kocht daarom de donkerblauwe Benjamin (€19,98) en de groene Martijn (ook €19,98). Benjamin valt prachtig smal, maar Martijn valt wat wijder en blijkt nog wat te groot te zijn voor Floris. Ik baalde, maar heb hem toch niet terug gestuurd. Ik wacht gewoon nog even en dan valt ‘ie vanzelf mooier. Ik heb daarom van broek Martijn maar één foto, maar mocht je een smal model willen moet je Martijn niet bestellen.

Dit is broekje Benjamin en zoals je ziet combineer ik deze vooral met de donkerblauwe Reebok sneakers van Floris.

Dit is broekje Martijn, deze is inderdaad heel anders. Ik heb hem maar opgerold zodat Floris blote enkeltjes had. Weer zijn sneakers eronder en daarop een donkerblauw shirtje en een spijkerbloesje. Toch wacht ik nog even met die broek totdat hij wat gegroeid is.

Sokjes in de Z8 sale

Tot slot kocht ik deze sokjes nog. Ik vind ze echt supergaaf en als het wat kouder wordt draagt Floris ze weer over zijn broekjes heen. Dat staat zo onwijs leuk!

Ik ben dus goed geslaagd in de Z8 sale al zeg ik het zelf en er is nog voldoende te shoppen, ook deze items.

De nieuwe Baas voor een prikkie

Ik vond deze nieuwe Baas zo onwijs tof, maar vond hem ook nog wel wat prijzig. Afgelopen week liep ik een winkel binnen en daar hing deze in het uitverkooprek. Dat vond ik gek, want deze is niet in de sale. Het bleek te gaan om een B-keuze met een klein breukje in de print. Ik heb mij echt suf moeten zoeken ernaar, maar heb hem gevonden. Ik vond het echt heel klein en het valt helemaal niet op. Toch kon ik deze daardoor nu wel voor maar €15,- shoppen. Het was ook nog eens Floris’ maat! Ik nam hem uiteraard mee en wat is ‘ie leuk. Dit was echt een mazzeltje.

Heb jij ook nog geshopt in de Z8 sale? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. MarjonS
  26 juli 2019 / 07:37

  Leuk! Ik ben ook fan van de smalle z8 broekjes. Helaas was de maat die we nodig hadden al uitverkocht.

 2. Priscill
  26 juli 2019 / 21:25

  Ik heb jurkje fleur met bijpassende legging voor mijn dochter kunnen scoren en broekje benjamin en sokken edgar voor mijn zoon. Ze hebben beide zoveel zomerkleding, dat ik alleen heb gekeken voor het najaar 🙂 er staan ook wat leuke kleding van de nieuwe collectie op mijn wishlist maar daar moeten wr nog even op wachten.

 3. Renate
  30 juli 2019 / 07:44

  Hier geen fan van Z8. Vind de kwaliteit erg slecht. Mijn aankopen verkleurden en gingen standaard pillen na een paar keer wassen. Wel groot Tumble n dry fan! Blijft mooi!

  • 6 augustus 2019 / 08:24

   Wat jammer dat je die ervaring hebt. Ik hoor het vaker, maar heb dat zelf nog niet ervaren. Tumble ’n Dry is hier ook veel te vinden in de kasten van de jongens.