Home + Budget Tip | Metalen ring met bloemen van Action

Budget Tip | Metalen ring met bloemen van Action

Afgelopen maandag moest ik even naar de Action voor wat standaard boodschappen. Ook alvast voor de vakantie. Ik liep er een rondje en opeens viel mijn oog op deze metalen ringen met kunstbloemen. Afgelopen Kerst heb ik een grote, metalen ring aan de voordeur gehangen met kerstgroen en daarna heb ik er eucalyptus omheen gedaan met touw. Zo nu en dan haal ik de eucalyptus eraf en vervang ik deze voor nieuwe. Bij Action vond ik dus iets soortgelijks, alleen zijn deze ringen kleiner, goudkleurig (die van mij is zwart, maar ik vind goud echt supertof) en hier zitten dus al bloemen aan. Ik laat ze aan je zien!

Metalen ring met bloemen van Action

De ringen zijn er in drie varianten. Alle ringen zijn goudkleurig, maar de bloemen verschillen. De diameter van de ringen is 32 centimeter en ze kosten €4,99. Ik heb er dus één aan de voordeur hangen, maar ik zou deze ook heel erg leuk vinden aan de schutting. Vooral als je een overkapping hebt bijvoorbeeld.

Ik moet zeggen dat ik ze erg leuk vind, zelfs nu er kunstbloemen op zitten. Je zou deze ook kunnen vervangen, maar om zo op te hangen zijn ze erg leuk.

Na de zomer zou je de kunstbloemen kunnen verwijderen en er iets op maken voor de herfst of zelfs de feestdagen.

Met de verjaardagen van de jongens (ze zijn immers toch een dag na elkaar jarig) wil ik er ook iets leuks van maken in het thema wat we dit jaar bedenken. Vorig jaar was alles zwart/wit en hadden we ook de versiering erop aangepast. Dat zou ik dit jaar wel weer willen doen met de metalen ring aan de deur. Ik houd wel van dat gefröbel.

Leuk voor in de tuin

Ik had het net al over de schutting. Je kunt ze in drie verschillende hoogtes ophangen aan je schutting voor een speels effect. Op Pinterest vond ik nog wat andere voorbeelden van deze metalen ringen, ook voor in een babykamer.

 

Leuke voorbeelden toch? Wat vind je van deze metalen ring met bloemen? Ik vind ze vooral leuk voor erbij en je kunt er nog heel veel leuke, andere dingen mee doen.

 


 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *