Home + Kids fashion | Milan in de nieuwe collectie van Jake Fischer!

Kids fashion | Milan in de nieuwe collectie van Jake Fischer!

Wat is het toch heerlijk om kinderkleding te shoppen en iedere keer ontdek ik wel een nieuw merk waar ik ontzettend enthousiast over ben. Begin dit jaar kreeg ik een voor Milan een vest van kinderkledingmerk Jake Fischer en tot op de dag vandaag is dat vest nog steeds één van onze favorieten. Ik zag laatst dat het zoontje van Chantal Janzen het vest in een andere kleur droeg, maar wij zijn nog steeds fan van het lichtblauwe vest van Milan!

Het spreekt voor zich dat Jake Fischer ook weer met een collectie voor het najaar kwam en omdat we zo blij zijn met het vest, was de verrassing nog groter toen bleek dat er weer een pakketje naar ons onderweg was. We wisten niet wat erin zat, we hadden alleen een maat doorgegeven. Dit soort pakketjes zijn misschien wel het leukste, omdat de verrassing zo groot is.

Toen het pakketje binnen kwam bleek ook dit een schot in de roos, want dit was wel een heel gave set!

Ruitjes!

Milan kreeg een ontzettend fijne sweatpants en een supergaaf borgvest. Ik weet eigenlijk niet eens of ik zo wel kan noemen, want het is een heel dikke en stoere blouse met een capuchon. Kijk je mee?

Ik ben helemaal verliefd op het vest, maar ook de broek is heel fijn. Het is een grijs gemêleerde broek, die van binnen lekker zacht is. Er zitten steekzakken in en je kunt de broek goed aantrekken met de touwtjes. Hij zakt niet af en dat is een behoorlijk pluspunt gezien het feit dat Milan zo smal is.

Ik vind het ruitje al superleuk, maar er zitten ook leuke details op het vest. Dit is een vest wat niet alleen lekker is tijdens de winter, maar wat je op een zonnige voorjaarsdag ook aan kunt trekken met een bodywarmer erop.

Toen dit binnen kwam heb ik nog even verder gespeurd op de site van Jake Fischer en ook deze nieuwe collectie is heel erg gaaf! Veel rood, wit, blauw en breisels. Het doet mij echt denken aan Scandinavië.

Wat vind je van deze outfit? Laat het me weten in de comments hieronder.

Liefs, Marisca

 

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Meija
    24 oktober 2016 / 08:48

    Leuke outfit maar ik heb even op de site gekeken en hij is niet goedkoop.