Home + Interieur fans opgelet, Lidl komt met een Velvet collectie!

Interieur fans opgelet, Lidl komt met een Velvet collectie!

Als je mijn blogs hebt gelezen over ons interieur en de zoektocht naar een nieuwe bank, dan heb je gelezen dat we hebben gekozen voor een velvet bank. Een fluweelachtige (velours) stof waarvan ik mij eerst afvroeg of dat wel zo handig was met twee kinderen. Toch heb ik er nog geen seconde spijt van gehad, want die stof blijkt heel erg fijn te zijn. Daarna kochten we donkergroene velvet gordijnen bij Ikea en ook daar zijn we nog steeds heel erg blij mee. Het is denk ik wel duidelijk 😉 ik ben een groot fan van velvet. Zowel in taart als in het interieur haha. Lidl komt nu met een velvet wooncollectie en ook daar word ik heel erg gelukkig van.

Roze velvet stoel

Het belangrijkste item uit deze collectie is de roze stoel. Deze kost €49,99 en is een mooie stoel om bij een bijzettafeltje te zetten. De poten zijn van hout. Ik weet niet of ik die misschien zwart zou maken, kan mooi zijn, maar ik ben er niet zeker van. Het hout van de poten vind ik niet lelijk, maar moet wel bij je vloer passen. Je kunt ze overigens ook goud maken. In ieder geval is de stoel lichtroze en is ‘ie niet in andere kleuren te koop.

Bijpassende krukjes

Bij de stoel zijn twee bijzetkrukjes te koop. Een in het lichtroze met een goudkleurig frame eronder en één in bordeaux met goudkleurige poten. Deze kosten €24,99 en de krukjes zouden ook heel erg leuk staan op een meidenkamer.

Het is dat wij veel groen in huis hebben, maar anders had ik het bordeaux krukje wel willen kopen.

Leuke accessoires

Naast deze meubeltjes heeft Lidl ook nog wat leuke accessoires erbij zoals schalen en te gekke ananas lampen.

Zelf vind ik de gouden lamp veel leuker dan de zilveren. De zilveren vind ik overigens niet zo goed passen bij de rest van de meubeltjes van Lidl, maar hij kan in een ander interieur wel heel leuk staan. De lampen kosten overigens €19,99.

Dit zijn de bijpassende schalen. Die vind ik stuk voor stuk heel erg mooi en kun je gebruiken als bijvoorbeeld fruitschaal of om kaarsen op te zetten. Deze kosten €7,99 per stuk.

Gordijnen!

Tot slot komt Lidl dus ook met velvet gordijnen en ze zijn erg mooi. Deze zijn er in drie verschillende varianten en kosten €19,99. Je kunt deze ophangen aan haakjes of aan een roede.

Met deze items kun je heel eenvoudig je huiskamer of een meidenkamer een upgrade geven zonder dat het veel geld hoeft te kosten.

Wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 9 augustus 2019 / 07:25

    Wauw wat een prachtige collectie met interieur items! Hele chique kleuren ook. Had ik niet zo snel verwacht van LIDL. Die roze velvet stoel en de ananaslamp met zwarte kap zijn mijn favoriet!