Home + De leukste LEGO Friends sets die ook heel geschikt zijn voor jongens!

De leukste LEGO Friends sets die ook heel geschikt zijn voor jongens!

Dat LEGO® dé hit is bij ons in huis is geen geheim meer. Er staat een enorme tafel in de woonkamer en ook voor Sinterklaas heeft Milan weer LEGO® gekregen. En dan moet het nog Kerst worden haha, want ook dan krijgt hij sowieso twee grote sets. Niet alleen Milan is fan, maar wij ook. Toch vond ik het wel jammer dat er zo’n onderscheid wordt gemaakt tussen jongens- en meisjes LEGO®. Voor jongens zijn het de politiebureaus, brandweerkazernes, superhelden etc. terwijl er voor de meiden wel een supermarkt, boomhutten en pretparken zijn.

Wij hebben inmiddels op onze LEGO® tafel een flinke stad gebouwd, maar een stad bestaat natuurlijk niet alleen maar uit gevangenissen en mijnen, dus kochten ook steeds vaker LEGO Friends. Soms wel erg roze, maar dat maakt Milan helemaal niets uit. Als hij het maar leuk vindt. Toch kan ik mij voorstellen dat het voor veel jongetjes best wel een dingetje is. Dan zie je zoiets leuks en dan is het voornamelijk roze of paars!

Gelukkig zijn er steeds meer leuke sets die niet zo roze zijn en daarom ook erg geschikt zijn voor stoere jongetjes die hun stad uit willen breiden.

Ik zocht samen met Milan, speciaal voor Kerst, de leukste uit!

LEGO Friends achtbaan

Dit is één van de nieuwe sets: een compleet pretpark met allemaal leuke attracties, maar de achtbaan is een echte topper! Milan kocht hem van zijn verjaardagsgeld/bonnen en is er nog steeds heel erg blij mee! In het voorste karretjes van de achtbaan zit ook een lampje.

De set is erg compleet, maar je kunt hem nog uitbreiden met andere sets zoals de botsauto’s die Milan dan weer heeft gekregen voor Sinterklaas. Het is geen goedkope set en in veel winkels kost deze rond de €100. Ik geloof dat die van Milan €89,95 kostte. Het loont dus wel om even te shoppen bij verschillende winkels, want er zijn nu ook veel aanbiedingen. Bij Bol.com is er nu een aanbieding en daar kost hij nu €75!

LEGO Friends avonturenkamp boomhuis

Deze heeft Milan eerder dit jaar van zijn spaargeld gekocht en ik weet niet wat het is, maar ik heb iets met boomhutten. Vroeger had ik zelf een speelboom met poppetjes erin en ik vond het zo knus. Met dit boomhuis heb ik dat ook en ook Milan vindt hem erg gaaf. Er zit een glijbaan op, een klimmuur en een gezellige hut.

Deze set kun je ook uitbreiden en de hoofdkleur is bruin.

Ook dit is een redelijke grote set en kost rond de €80.

LEGO Friends supermarkt

Dit was één van de dingen die ik mis in het LEGO® stadje van Milan, want deze supermarkt heeft hij nog niet. Maar hij is wel enorm leuk. Er zit wel wat roze in, maar niet te opvallend. Dit is een goedkopere set, maar het speelplezier is er zeker niet minder om, want er zitten talloze accessoires bij! Sterker nog, er zit zelfs sushi bij!

Voor Milan maken dit soort sets zijn stadje helemaal compleet en hebben we nu een mooie mix met City, Friends, Creator en zelfs Ninjago. Van die laatste ben ik nog steeds geen fan en ik zal het waarschijnlijk ook niet worden, maar ‘boys will be boys’ 😉 Zo ziet Milans tafel er nu overigens uit;

Ik wil nog even toevoegen dat deze blog op geen enkele manier is gesponsord. De linkjes die er wel in staan zijn zogenoemde affiliate linkjes. Dat betekent dat als jij via dat linkje wat shopt, ik daar een commissie over kan krijgen. Geen vetpot, maar wel leuk meegenomen 😉

Liefs, Marisca

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *