Home + Ik bestelde weer eens een ‘Too good to go box’, dit keer van HEMA

Ik bestelde weer eens een ‘Too good to go box’, dit keer van HEMA

Het was alweer een hele tijd geleden dat ik een ‘Too good to go’ had besteld. Een tijdje terug dacht ik eraan, opende vervolgens de app en zag dat de HEMA vlakbij ons ook meedeed. Daar wilde ik wel een box van! Vervolgens viste ik dagen achter het net tot er op een woensdag nog 3 HEMA boxen over waren. We moesten deze alleen wel voor 18.00 uur ophalen en het was 17.15 uur… Milan moest zwemmen en ik twijfelde nog een minuut of 20 tot ik alsnog besloot hem te kopen. Niet zo handig natuurlijk, want dat kostte alleen maar tijd.

Race tegen de klok

We hadden geluk, want dit keer waren de boxen niet zo snel op, maar omdat we nog geen half uur de tijd hadden om hem te halen én we daarna richting het zwemmen moesten, was het een race tegen de klok. We sjeesden naar de HEMA, renden de winkel in en een paar minuten voor 18.00 uur stonden we weer buiten met onze verrassingsbox! We hadden de grootste lol samen om ons heen en weer geren, maar we hadden de inhoud van de tas (het is namelijk geen echte box) nog niet gezien.

Wat kregen we voor €4,99?

Ik had stiekem gehoopt op een HEMA gebakje, maar dat zat er niet in. Een rookworst wel dus dan ben ik sowieso al gelukkig haha. In de tas zat het volgende:

 • Een grote fles appelsap
 • Een rookworst
 • Ossenworst
 • Een ons fricandeau
 • Een ons beenham
 • Een bakje fruitsalade
 • Een zakje minikrieltjes

7 items voor €4,99! Ik vond het het bedrag wel waard en was blij omdat we alles eigenlijk wel lekker vinden.

Alles is op gegaan dus er is geen voedsel verspild. En dat is precies de bedoeling van Too good to go! Normaal gesproken zouden winkels dit eten weggooien. Zonde, want zo wordt er enorm veel eten verspild wat nog goed is en wat je de dag erna nog prima zou kunnen eten (mits gekoeld bewaard bijvoorbeeld).

De app is gemakkelijk in gebruik en er doen steeds meer grote winkelketens mee. De pakketten die wij tot nu toe hebben gekocht waren goed gevuld en lekker. Daarnaast is het verrassingselement natuurlijk ook gewoon heel erg leuk. Je weet van tevoren niet wat je koopt en dat maakt het spannend en verrassend.

Aanrader!

Mocht je nog niet overtuigd zijn, download de app van Too good to go gewoon eens een keertje en bestel eens wat. Wedden dat je daarna toch overtuigd bent en het net zo leuk en spannend vindt als wij? En ieder beetje voedsel dat niet wordt verspild is meegenomen toch?

Heb jij weleens wat besteld via Too good to go?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Marian
  12 november 2020 / 07:38

  Vroeg me wel af wat de houdbaarheid datum dan is. Is dag de dag dat je het ophaalt? Want met ossenworst moet je dan toch wel oppassen omdat het rauw vlees is?

 2. 12 november 2020 / 12:16

  Erg leuk initiatief inderdaad! Alleen heb ik begrepen dat de inhoud en aanbieder zeer sterk verschillen per regio.