Home + Aftellen naar Sinterklaas 2020 #2 | Sinterklaasversiering in ons nieuwe huis!

Aftellen naar Sinterklaas 2020 #2 | Sinterklaasversiering in ons nieuwe huis!

De dozen zijn nog maar net uitgepakt, maar dat weerhield ons er niet van om de woonkamer vol te hangen met Sinterklaasversiering ☺️. Ik vind het gezellig en dat maakt ons huis wat meer een thuis, want ondanks dat onze spullen hier staan moeten we nog wel wennen en moet alles nog definitief een plekje gaan krijgen. Het Sinterklaasjournaal is inmiddels ook weer begonnen dus wij dompelen ons onder in de Sinterklaassfeer. Kijk je mee naar wat we ervan hebben gemaakt?

De tafelklem van stal gehaald

We hebben de tafelklem meegenomen en vrijwel direct aan de tafel bevestigd. Vervolgens hebben we de Sinterklaasversiering opgezocht. Vorig jaar heb ik een Sinterklaasslinger gekocht met prenten uit oude Sinterklaasboeken. Deze wilde ik aan de tafelklem. Iets anders dat ik vorig jaar heb gekocht is de Sint hanger. Hij lijkt op een foute kerstboomhanger, maar is dus perfect aan de tafelklem. Dit jaar kocht ik er een wortel bij. Nu nog een paard haha.

Die hangers zijn toch te gek?! Aan de andere kant van de tafelklem hing ik het volgende:

Zo simpel kan het zijn! Het stelt niet zoveel voor, maar het ziet er superleuk uit.

Sinterklaasversiering in de vensterbank

In dit nieuwe huis hebben we maar één kleine vensterbank en dat is in de keuken. Deze hebben we ook leuk ingericht;

De Sinterklaaspop komt van Action en kocht ik volgens mij twee jaar geleden. De oude poëzieplaatjes vond ik bij Juffrouw Saartje in Gouda. Daar kocht ik ook de hangers aan de tafelklem. Hoe gaaf zijn deze plaatjes in de lijst? Ook weer heel simpel, maar je hebt op die manier toch iets unieks. De Sint en zijn paard bovenop de lijst zijn van Playmobil.

Aan de andere kant van de vensterbank staat dit. De letter ‘S’ kocht ik ooit bij Hema en de zak hebben we al jaren. In het plantje zie je twee stekers met een Sint en een paard. Ook deze kocht ik jaren geleden bij Juffrouw Saartje.

Ons nieuwe rek in de keuken

Tot slot hebben we ons nieuwe rek in de keuken wat ‘opgeleukt’.

Ik hing een pietenmuts met panterprint (die is toch te leuk en ook weer van Juffrouw Saartje ☺️) aan het rek en klemde een oude LP met Sinterklaasliedjes eraan.

Ik vind vooral de combi van retro spulletjes met nieuwe items heel erg leuk. Het mag dan wel een gek jaar zijn, maar wij maken er hoe dan ook een gezellige Sinterklaas van! Wat vind je van onze versiering? Versieren jullie thuis ook voor Sinterklaas?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Liesbeth
    11 november 2020 / 08:10

    Heel leuk! Vooral de combi modern retro inderdaad! Waar heb je die gave slinger vandaan?

  2. Nancy
    11 november 2020 / 09:23

    Super leuke versieringen! ik hang van de week een slinger aan het raam, gekocht bij de Hema. Verder heb ik mijn BLOND kruidnoten pot alweer tevoorschijn gehaald. Dit weekend komen mijn bonuskids weer en mogen ze hun schoen zetten. Vanmiddag de schoenkadootjes inpakken. En dan toewerken naar pakjesmiddag op 28 november, samen met mijn schoonouders. Super veel zin in.