Home + Het nieuwe magazine van Z8 voor winter 2021 is uit!

Het nieuwe magazine van Z8 voor winter 2021 is uit!

Terwijl we net aan de zomervakantie zijn begonnen, druppelen de nieuwe collecties de winkels in of kunnen we al zien wat de nieuwe collecties voor ons in petto hebben in de magazines. Zo ook die van Z8. Het magazine voor winter 2021 is uit en ik moet zeggen dat ik niet meteen enthousiast was…

Donkere kleuren, aardetinten en lila voor de meiden

Waar ik bij het zien van de vorige collectie nog razend enthousiast was, was ik dat nu niet meteen. Ik zie veel donkere kleuren, wel mooie aardetinten, maar zijn de items heel bijzonder? Nee, dat vind ik dit keer niet, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Er zitten in ieder geval wel toffe items tussen.

Als ik kijk naar deze pagina’s vind ik vooral de broekjes tof. Winterjas ‘Daen’ ook, maar dit model in deze kleur zien we vaker. In ieder geval is all time favourite ‘Baas’ wel weer van de partij. Wat ik leuk vind aan longsleeve ‘Mitch’ is de kleur. Deze staat vast heel gaaf of de nieuwe broekjes.

Toen ik de pagina’s hierboven voor het eerst zag, bladerde ik er snel doorheen, maar toen ik ze vaker bekeek, zag ik steeds meer leuks. Van de eerste pagina hierboven vind ik de items ‘Josh’ en ‘Eiger’ het leukst. Precies de combi die je rechts van die pagina ziet.

Van de laatste pagina vind ik broek ‘Dorian’ te gek net als jack ‘Freek’, blouse ‘Sjakie’ en sweater ‘Chiel’. De rugtassen vind ik dit jaar overigens een te gekke toevoeging.

De legerprint jas ook voor winter 2021

Deze zomer zat jas ‘Freedo’ in de collectie. Een jas met een all over camouflage print in de kleur blauw. Dit seizoen is de camouflageprint er nog steeds, maar dan in donkere kleuren en gecombineerd met een teddy stof. Ik vind het een leuke jas, maar ik vind een teddy stof niet praktisch wanneer het regent.

Voor de meiden zien we veel lila, wat ik dan wel weer heel leuk vind in combinatie met grijs en groen.

Zoals bij collectie zitten er items tussen die je heel leuk vindt en items die je minder vindt. Ik was vorig seizoen echter enthousiaster, maar smaken verschillen natuurlijk. Wat vind jij van deze nieuwe collectie?

liefs

 

 

 

EreadersEreaders

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.