Home + Diary | Onze laatste werkweek voor de vakantie!

Diary | Onze laatste werkweek voor de vakantie!

De eerste week zomervakantie van de jongens zit erop. Hun eerste week was onze laatste werkweek voor de vakantie. En zo’n laatste week is altijd drukker dan je van tevoren verwacht. Ik dacht bijvoorbeeld een rustige week te hebben op het werk, omdat ik veel had afgerond, maar het werd toch nog druk. Het is niet erg, zo gaat zo’n laatste week lekker snel. Kijk je mee naar onze drukke week?

Maandag

Goedemorgen! Even rustig wakker worden met deze mooie lucht die in het echt mooier was dan op deze foto.

Ik breng de jongens naar opa en oma en ga zelf naar kantoor. Opa en oma nemen de jongens mee naar het Louwman museum in Den-Haag. Ze hebben een topdag!

Halverwege de dag even een blokje om met mijn collega.

Eenmaal thuis staat deze Thule tas op me te wachten. Het is de Thule Chasm en hier kan ongelooflijk veel in, want de inhoud is 130 liter. Praktischer dan een koffer en ontzettend stevig. Hier zijn we ontzettend blij mee!

Patrick heeft deze week een klus waarvoor hij drie avonden even weg is. Milan gaat met hem mee en ik lees Floris lekker lang voor.

Daarna is het tijd voor Suits. Ik heb het laatste seizoen in no time uitgekeken en baal zo dat het nu klaar is.

Dinsdag

Vandaag werk ik thuis en het is zo onwijs druk. Met twee jongens om mij heen is het wat lastig concentreren, maar het lukt, al sluit ik rond 19.30 uur pas mijn laptop af. We zijn aan het aftellen!

Maar op het moment dat Floris zo binnen komt lopen ben ik alles weer vergeten. Dit was trouwens zijn superhelden outfit.

Woensdag

Mijn nieuwe planner is binnen en dat is heel fijn, want ik er zit een hoop in mijn hoofd dat op een rijtje moet worden gezet. Het is ook nog eens heel druk met samenwerkingsaanvragen voor Mamablogger dus ik moet even overzicht creëren.

Daarna ga ik met de jongens naar de stad voor wat boodschappen en een ijsje.

Oké, en voor dit voor de jongens…

Eind van de middag laat ik mijn nagels nog even doen, zijn ze helemaal klaar voor de vakantie.

Milan krijgt aan het einde van de middag een lekke band. Binnenband is dusdanig kapot dat hij niet meer geplakt kan worden en ook de buitenband lijkt aan vervanging toe te zijn. We rijden snel naar de fietsenwinkel, maar hebben alleen een binnenband nodig. Dankzij opa is de band zo geplakt.

Als Pat en Milan weer naar die klus zijn (de laatste avond), maak ik deze etuis voor het vakantiezakgeld. Ik blog daarna nog wat en dan zit ook deze dag er weer op.

Donderdag

Ik werk weer een dag thuis en maak ’s avonds pas de eerste foto wanneer ik A4-tjes maak voor het thuisfront wanneer wij met vakantie zijn. Hier staan alle belangrijke gegevens op. Ik heb pas rust als ik goed ben voorbereid ?.

Ik rijd met Milan naar Bodegraven om het graf van mijn vader te verzorgen voor we gaan. Ook dat sla ik nooit over.

Vrijdag

Goedemorgen!

Nog even snel een was wegvouwen voor ik de jongens weg breng naar opa en oma.

Nog even geduld… Gelukkig is het lekker weer ☀️.

Als ik de jongens heb weggebracht fiets ik naar kantoor voor mijn laatste werkdag!

Tijd om ’s avonds de privé administratie voor de komende maand te doen.

Zaterdag

We gaan vieren dat we vakantie hebben door lekker te gaan lunchen met de jongens.

Daarna shoppen we nog het één en ander bij de ANWB. Veel dingen hadden we al, maar was oud of niet compleet. Nu ligt alles weer nieuw in de auto. Ik zei het al, ik word er heel erg bij van als dit soort dingen op orde zijn ?. Voelt heel volwassen haha.

Nog even met de auto door de wasstraat. We hebben het disco programma haha.

Ik zie deze tas in een etalage en ben op slag verliefd. Dit is de ideale werktas en perfect om mee te nemen op vakantie. Ik maak er snel nog foto’s van voor op de blog. Vanmorgen heb ik ook al heel veel foto’s gemaakt en bewerkt zodat ik die artikelen kan schrijven in de vakantie.

Dweilen met deze nieuwe dweil. Topding! De review staat inmiddels al klaar.

Zondag

Goedemorgen! We moeten vroeg weg vanochtend, dus ik haal al heel vroeg de bedden van de jongens af.

Rond 8.30 uur rijden we naar de vaccinatielocatie voor mijn tweede corona vaccinatie. Ik heb toch voor een tweede gekozen ondanks dat we er maar één hoefden. Lang verhaal, maar het voelt toch toch fijner zo, ook met het oog op de vakantie. Eenmaal hier blijkt dat de eerste vaccinatie niet goed is geregistreerd. Na een uur is het allemaal in orde en ga ik naar huis met twee stempels in het gele boekje.

In de middag zijn we vooral in huis bezig en we eten bij mijn ouders. ’s Avonds ploffen we op de bank met een film, ik blog nog wat en we gaan lekker vroeg naar bed. Deze werkweek zit erop!

Dit was de diary van onze laatste werkweek voor de vakantie. Hebben jullie je laatste werkweek ook al achter de rug? De komende weken verschijnt er geen diary op de maandag, maar een budgetdagboek van onze uitgaven tijdens de vakantie. Op Instagram kun je me volgen voor alle vakantieverhalen. Ik zal daar lekker veel stories plaatsen.

liefs

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Marjons
    26 juli 2021 / 07:49

    Fijne vakantie!!

    In Limburg is de vakantie ook van start! Vandaag onze eerste vrije dag. (Oké deze juf moet nog even afronden maar telt al als vakantie!)