Home + Het meest originele Moederdagcadeau dat je kunt geven: geef een ster cadeau!

Het meest originele Moederdagcadeau dat je kunt geven: geef een ster cadeau!

Moederdag, als moeder zijnde vind ik het een heerlijke dag. Niet vanwege het cadeau, maar het feit dat je kinderen moeite voor je hebben gedaan iets moois voor je te maken of te kopen. Het klinkt misschien wat cheesy’, maar op die dag besef ik mij nog eens extra wat een rijkdom een gezin eigenlijk is. En dat niet alleen. Mijn vader is lang geleden overleden en mijn moeder wordt ouder. Het is geen vanzelfsprekendheid dat je op Moederdag een cadeautje kunt geven aan je moeder. Als dat nog wel kan is dat net zo goed rijkdom. En of je het nu stiekem toch beetje onzin vindt, je komt op zulke dagen niet met lege handen aan. Voor haar is het immers ook nog steeds bijzonder dat jij moeite hebt gedaan om een mooi cadeau uit te zoeken. Het maakt in dat geval niet uit of het je 5e of 25e Moederdag is. Toch vind ik het soms lastig om een mooi én origineel cadeau te vinden, maar dit jaar heb er ik één gevonden die ik graag met jullie wil delen. Want naast origineel is dit ook nog eens een blijvend cadeau! Waarom geef je je moeder geen ster cadeau?

Kun je een ster cadeau geven?

Ja, dat kan en het is nog heel erg gaaf ook! Gedurende het jaar koop ik weleens cadeautjes voor mijn moeder en als het weer kan nemen we ze ook weer regelmatig mee uit eten. Dit doen we niet alleen omdat we het leuk vinden en graag doen, maar ook omdat mijn ouders vaak oppassen. Op een dag als Moederdag ben ik dan vaak een beetje inspiratieloos, omdat ik niet wacht tot Moederdag om iets voor haar te kopen.

Maar nu krijgt mijn moeder een ster voor Moederdag die haar naam draagt. Ik vind het mooi en symbolisch cadeau.

Hoe geef je je moeder een ster cadeau?

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden en wil je je moeder een origineel cadeau geven wat ook de komende jaren nog een speciaal gevoel geeft? Dan kun je een Moederdag cadeaupakket bestellen welke bestaat uit het volgende:

 • Een cadeau envelop
 • Een cadeaumap met daarin alle papieren
 • Een brief met uitleg over de ster en de coördinaten
 • Het gepersonaliseerde certificaat
 • Een kaart met een persoonlijke boodschap
 • Een kaart met de locatie van de ster, het sterrenbeeld waar deze in te vinden is en informatie over de online omgeving
 • Draaibare sterrenkaart

Het pakket dat je hier ziet is het cadeaupakket. 

Deze kun je dus online bestellen. Vervolgens geef je de gegevens van je moeder door zoals de naam of namen, de geboortedatum en het sterrenbeeld. Hierna gaat Online Star Register voor je aan het werk en krijg jij daarna het hele pakket thuis gestuurd zodat je deze op Moederdag aan je moeder kunt geven. Zo simpel is het!

Bij ieder pakket worden ook gratis visualisatie tools aangeboden. Het is naast dit alles namelijk nog leuker als je ook wat kunt laten zien. Deze online tools worden aangeboden:

 • OSR Star Finder app. Deze is gratis te downloaden. Voer je OSR registratiecode in en navigeer naar je eigen ster. Met de “kies de beste” functie kun je bepalen welke sterrenbeelden het best te zien zijn vanaf jouw locatie. Heb je hiermee bepaald in welk sterrenbeeld je een ster wil benoemen, dan kun je via de app jouw ster registeren.
 • One Million Stars. Dit is de browser app, die in 3D de benoemde ster en alle relevante informatie weergeeft.
 • Een speciale Sterrenpagina ter ere van de benoemde ster. Deze kan aangepast worden met foto’s, video’s en een persoonlijke boodschap. Bezoekers van deze pagina kunnen een bericht achterlaten in het online gastenboek. Dit is heel erg leuk om te doen met overige familieleden die zo een boodschap voor je moeder achter kunnen laten.
 • Ook is er de OSR Starsaver waarmee je een abeelding van je ster kunt opslaan als achtergrond op je smartphone, desktop en andere apparaten.

Het is een mooi en symbolisch cadeau en ik denk oprecht dat er maar weinig cadeaus zijn die je moeder zo’n speciaal gevoel geven. En aan het einde van deze Moederdag kun je naar boven kijken en het glas heffen op je moeder.

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. E.R. Felix
  28 april 2021 / 15:06

  Kan ik 1 babynestje bij de Wibra bestellen ?

  • Marisca
   Auteur
   28 april 2021 / 15:07

   Geen idee, misschien staat er meer informatie over op de site van Wibra?