Home + De nieuwe babycollectie van Wibra met te gekke babynestjes en nog meer budgettoppers!

De nieuwe babycollectie van Wibra met te gekke babynestjes en nog meer budgettoppers!

Welke winkels heb jij gemist tijdens de lockdown? De Wibra is zo’n winkel die ik gedurende deze periode behoorlijk heb gemist. Al was het alleen maar voor de Dasty (topspul!). Toen we eenmaal mochten winkelen op afspraak was de Wibra ook één van de eerste winkels waar ik een afspraak maakte. Voor de Dasty natuurlijk, maar ook voor foliezakjes die ik regelmatig gebruik voor traktaties en kleine cadeautjes. Afgelopen week maakte ik er weer een afspraak voor wat schoonmaakspullen, maar ik zag zo ontzettend veel leuks! Vooral de nieuwe babycollectie is te gek. Deze collectie bestaat onder andere uit supergave budget babynestjes! Toch spotte ik er niet alleen maar babyspullen. Al het leuks dat ik zag zette ik voor jullie op de foto. Kijk maar mee…

De babycollectie van Wibra

Ik begin met de leuke babycollectie. Deze bestaat uit een aantal print en kleuren welke je met elkaar kunt combineren en die terugkomen in verschillende items. Van hydrofieldoeken tot boxkleden en dus ook babynestjes.

Wat ik leuk vind aan de print is dat ze eigentijds zijn. Veel budgetwinkels verzandden nog weleens in kleuren en prints welke niet meer zo hip zijn. Nu zien we regenbogen (in hippe kleuren), effen kleuren (ook hip zoals okergeel) en andere prints. Een hippe en eigentijdse collectie voor iedere portemonnee dus!

De hydrofieldoeken zijn er in twee en drie packs, maar er zijn ook XXL doeken zoals deze:

Wibra verkoopt natuurlijk niet alleen hydrofieldoeken, maar ook andere items die aansluiten bij de rest van de collectie. Niet alleen verzorgingsproducten, maar bijvoorbeeld ook deze boeken:

Superleuke cadeautjes zijn dit!

Mijn favoriet: de babynestjes

In deze collectie van Wibra vind je nu ook babynestjes in twee verschillende prints: de panterprint en eentje met stippen. Als ik nu zou moeten kiezen zou ik sowieso voor de panterprint gaan, ongeacht het geslacht haha. Ik heb deze in de winkel bekeken en gevoeld, maar het zijn mooi, stevige babynestjes met een stevige opstaande rand. Je moet het natuurlijk altijd zelf bekijken en voelen, maar ik vond ze erg mooi. Voor Floris hadden we destijds ook een babynestje en daar hebben we heel veel plezier van gehad.

En voor dit bedrag weet ik helemaal zeker dat je er plezier van gaat hebben!

Tot slot wilde ik ook de boxkleden nog even met jullie delen. Ook handig en leuk om komende zomer te gebruiken voor buiten in de tuin of een picknick.

Klik hier voor een link naar de nieuwe babyfolder van Wibra.

Tijd voor en feestje!

Het is inmiddels wel duidelijk dat ik graag schrijf over traktaties en juffenbedankjes en dat ik ze regelmatig bedenk en maak voor Mamablogger zonder dat er iemand jarig is. Gewoon omdat ik het zo leuk vind. Ik heb het liefst 1001 foliezakjes op voorraad en vind er altijd wel iets dat ik kan gebruiken voor een bedankje of klein cadeautje. Zo ook met deze blikken:

Deze blikken kosten nog geen €2,- en vind je standaard in het assortiment. Ik kocht de ‘Thank You’ blikken laatst. De één vulde ik met Merci chocolaatjes en de ander met tuinzaadjes. Leuk inpakken en je hebt eenvoudig een leuk cadeautje gemaakt.

Als je bij Wibra foliezakjes spot zou ik ze zeker weten inslaan. Dat zijn namelijk echte life savers! Deze zijn groter dan wenskaartenzakjes en hebben een bodem die uitvouwt waardoor er wat dikkere dingen in passen zoals snoepjes. Een wenskaartenzakje kan dan gaan scheuren, maar met een foliezakje voorkom je dat. Ik koop altijd de doorzichtige, blanco zakjes, maar ze zijn er nu ook met stippen. Ik vind de gele en de lila wel erg leuk!

Tot slot wil ik deze uitnodigen met jullie delen. Voor een setje van 10 uitnodigingen betaal je maar €1,-! Je zou ze in een foliezakje kunnen doen, wat confetti erbij en het is al een feestje om ze uit te delen!

Dit waren ze, mijn budgettips van Wibra!

liefs

 

 

 

BabyBaby

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *