Home + Help, mijn eerste vlog staat online!

Help, mijn eerste vlog staat online!

Ik liep al een tijdje met het idee rond, maar het kwam er maar niet van. Nou ja, eigenlijk durfde ik vooral niet zo goed. Ik heb ongeveer 20 foto’s nodig voordat er tenminste een fatsoenlijke bij zit zonder onderkin, rare mond etc.

Nu heb ik de afgelopen tijd in verschillende bladen gestaan en als er dan foto’s werden gemaakt zei de fotograaf dat ik makkelijk te fotograferen was vanwege mijn lach. Nou, ik kan je vertellen dat dat gewoon trucjes zijn om je op je gemak te stellen, want negen van de tien keer wil het echt niet!

Ook ben ik lang op zoek geweest naar een goede camera die ik ook nog makkelijk kan bedienen. Ik heb een JVC gekocht en deze werkt in ieder geval wel heel fijn. Om hem uit te proberen heb ik nu dus mijn eerste vlog opgenomen. Heel erg knullig natuurlijk, want het is wel erg wennen. Ik noem het maar even Hollandse kneuterigheid. Ik zie er erg moe uit, was natgeregend dus mijn haar pluist, maar ik moet zeggen dat ik het wel heel erg leuk vond!

Zoals het er nu naar uitziet zal ik niet wekelijks gaan vloggen, maar wil ik wel graag events, dagjes weg etc. filmen. Dan komt het in een vlog beter tot zijn recht denk ik dan wanneer ik alleen foto’s plaats. En misschien zijn er nog meer dingen waarvan ik denk dat die juist leuk zijn om te filmen.

Verder moet ik ook nog beter leren hoe ik de filmpjes kan bewerken zodat de vlog nog leuker wordt. Genoeg werk te doen dus. In deze eerste vlog krijg je een roomtour door M’s kamer en onthul ik ook zijn naam. Kijk je mee?

Ik ben heel benieuwd wat je van deze eerste vlog vindt en wat je nog meer leuk zou vinden om te zien. Laat het me vooral weten in de comments hieronder!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. ad
  24 juni 2015 / 07:39

  Ik zie op je vlog alleen een zwart vlak en hoor je alles netjes uitleggen

 2. 24 juni 2015 / 08:49

  Haha, ik vind het ook doodeng om te gaan vloggen! Ben er al een behoorlijke tijd over aan het nadenken geweest. Maar ik ben gisteren toch aan het bewerken gegaan, dus waarschijnlijk zie je deze week ook een vlog voorbij komen op mijn site.

  Met welk bewerkingsprogramma werk jij trouwens?

  En wat een bijzondere betekenis heeft zijn naam voor jullie. Heel mooi!

 3. Joke
  29 juni 2015 / 22:21

  Hartstikke leuk gedaan hoor Marisca en zeker omdat het allemaal nog zo nieuw is.
  Ga zo door, je kunt het ! Xxx