Home + M heeft Crocs, ben ik overstag of niet?

M heeft Crocs, ben ik overstag of niet?

Toen ik lag te bevallen van M was ik op een zeker punt heel erg naar de grond aan het staren. Ik heb me op één punt gericht en daar zag ik ze in alle kleuren: ik heb het natuurlijk over Crocs. Ik werkte in die periode ook in een verzorgingshuis en kende ze uiteraard al. Van collega’s hoorde ik dat ze heerlijk liepen en zij zweerden erbij.

Ik was activiteitenbegeleider en had dus geen verzorgende taken waardoor ik dus niet aan de Crocs hoefde. Ik zag niet in waarom ik deze voor mezelf zou moeten kopen.

Nu zijn we enkele jaren verder en als ik eerlijk ben hoef ik ze voor mezelf inderdaad nog steeds niet. En een paar weken geleden schreef ik zelfs nog een artikel over wat er bij ons thuis echt niet in kwam. In dit artikel schreef ik dat  Crocs (onder andere) hier niet binnen zouden komen.

En toen kreeg ik vorige week de vraag van Nelson schoenen of ik toch geen Crocs wilde uitproberen. Toen ik ging kijken waren het vooral de kaplaarsjes die mij wel heel erg aanspreken: stoer, makkelijk aan te trekken en volgens mij sluiten ze ook goed om de voetjes heen. Bij de meeste laarsjes zwabbert het vaak wat om de beentjes en kan ik mij niet voorstellen dat het voetbed heel goed is voor de voetjes. Deze zagen er echt heel goed uit!

Helaas hadden ze deze niet meer in de maat van M, maar voor de herfst neem ik zeker weer een kijkje, want ze waren ook nog eens goed geprijsd.

Maar goed, ik moest toen toch even bedenken welke ik dan wilde. Mijn oog viel op de mintkleurige Crocs die iets anders waren dan de andere, standaard modellen die je vaak ziet. Deze kleur is echt superleuk! Daarbij was dit net even een ander modelletje en ik was stiekem toch ook wel heel benieuwd naar de Crocs.

En dus heb ik deze besteld. Ik heb ze ’s avonds voor 20.00 uur besteld en de volgende ochtend kwamen ze al binnen! Ik kreeg zelfs netjes een mail waarin stond binnen welke tijdsbestek de postbezorger voor de deur zou staan. Ideaal dus!

M heeft ze inmiddels hier in huis lekker aan, want pantoffels zijn voor nu wel te warm. Ook voor in de tuin en in het zwembad zijn ze perfect, want er zit een heel erg goede antislip zool onder! Kijk, hij mag ze nog steeds niet aan naar school bijvoorbeeld, maar voor dit soort gelegenheden zit het lekkerder dan een slipper volgens M.

Dus ja, ik geef het toe: ik ben overstag. Zeker voor de zomerperiode op de camping zijn ze ideaal. Kortom, ik ben er blij mee! En afgelopen week doken er zelfs foto’s op van prins George die hetzelfde model Crocs aan had! De verkoop ging met enorme sprongen omhoog, dus hoezo, we zijn niet hip?! 😉

Hoe vind je deze Crocs? Dragen jouw kinderen ze? Ik ben heel benieuwd! Laat een reactie achter bij de comments!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 25 juni 2015 / 10:56

    Ik heb geen kinderen maar ik draag ze soms zelf, dan wel de niet zo lompe variant. Gewoon de slippertjes, zeg maar. Iedereen is altijd verbaasd als ze zien dat het Crocs zijn. Die klompachtige dingen vind ik echt niet mooi, ook niet bij kinderen. Ik vind het trouwens wel vervelend dat ik altijd elektrische schokjes krijg als ik die dingen aan heb.