Home + Help, dit is mijn agenda voor de komende weken!

Help, dit is mijn agenda voor de komende weken!

Gisteren mocht ik mijn telefoonabonnement verlengen en ik ben vergeten mijn agenda over te nemen. En dat terwijl ik mijn oude telefoon al terug heb gezet naar de fabrieksinstellingen… Dat wordt vandaag dus even handmatig alles opnieuw invoeren. En terwijl ik naar de kalender keek besefte ik dat het de komende tijd gewoon heel druk wordt. Dit staat er de komende weken op de planning!

Privé afspraken

Die vallen nog wel mee. Volgende week komt de kapster en morgen hebben we een rommelmarkt in de straat. Daarna gaan we met wat buren barbecueën in de tuin. Verder gaat Milan deze week met schoolreis, moeten wij gewoon werken, staat de zwemles op het programma en komt nichtje Maud langs voor hulp, want zij is ook pas een blog begonnen. Maud heeft deze week overigens ook een gala op school en daar ga ik even kijken. Daarna wachten we op de examenuitslag (13 juni), zal ze het gehaald hebben? Ik denk het wel, maar het blijft toch spannend. Oh ja, en we gaan vanavond uit eten. Wat een straf 😉

Verjaardagen

We hebben vandaag een verjaardag, maar in de maand juni hebben we veel verjaardagen in de familie. Altijd gezellige drukte dus.

Nachtje weg?

We gaan half juni misschien nog een nachtje weg op uitnodiging, maar dat is helaas nog niet zeker. De uitnodiging was super tof dus we hopen natuurlijk van wel 😉

Musicalles

Volgende week heeft Milan generale repetitie van zijn musical en dan is het op 10 juni zo ver. Spannend! Hij speelt dan twee voorstellingen en hij heeft er super veel zin in. We gaan uiteraard naar beide voorstellingen. Floris gaat alleen de eerste voorstelling mee om te kijken naar zijn grote broer. Leuk!

Verder

Moet de auto nog voor de APK en staat er nog een barbecue gepland. Op het werk is het druk en ook daar staan wat leuke dingen in de planning waaronder binnenkort een congres. Ik houd mijn uren voor Mamablogger bij en ik maak zo’n 60 uur per week. Dit is inclusief het aantal uren op mijn werk. Mega veel en als ik het aan iemand vertel, reageert iedereen met ‘jeetje, hoe doe je dat allemaal?’. Ik heb daar maar één antwoord op. Zo lang je doet wat je leuk vindt, voelt het niet als werk en het is een kwestie van goed plannen.

Maar voor alle drukte los barst, gaan wij eerst nog even genieten van een zonnig en gezellig Pinksterweekend! Heb jij nog leuke dingen om naar uit te kijken en is het bij jullie die laatste weken voor de zomervakantie ook zo druk? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

Bron afbeelding: Shutterstock

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties