Home + Diary | Weer naar school, de avondvierdaagse en nog veel meer!

Diary | Weer naar school, de avondvierdaagse en nog veel meer!

Het was een bizar drukke week. De meivakantie was voorbij en we konden meteen door naar de avondvierdaagse. Verder was ik deze week ook weer 32 uur aan het werk, gingen we naar musicalles, liep ik zelf nog een avond mee met de vierdaagse en nog veel meer. Kijk maar gewoon mee dan zie je het vanzelf.

Maandag

We beginnen de week nog even rustig en komen veel te laat uit bed. Stom, want het is ’s morgens al druk genoeg als je wel op tijd uit bed gaat. Laat staan wanneer je er veel te laat uit komt. Maar zoals altijd redden we het weer en eenmaal op kantoor staat er een mooie fles met filter op mijn bureau. Alle medewerkers krijgen ieder jaar een presentje ter ere van de Dag van de Verpleging. Ik had citroen en cranberry’s bij me dus ik doe ze er meteen in. Die flessen zijn inmiddels een hit op het werk. Er zit 0,8 liter in en ik moet er ieder dag 3 drinken van mijzelf.

’s Avonds begin ik met de laatste traktaties voor de avondvierdaagse. Daarna is alles echt klaar.

Dinsdag

Ik werk, net als gisteren, de hele dag en daarna verzamelen we ons voor de eerste avond van de avondvierdaagse. Ze starten als één van de laatste groepen en zijn daarom laat terug. Zodra Milan in bed ligt werk ik nog even door. Om 22.30 uur vind ik het mooi geweest en kruip ik naast Patrick in bed.

Woendag

Ik breng Milan naar school en loop daarna met Floris naar huis. Na zijn fles lopen we de stad in en ik koop een onwijs mooie broek bij Didi. Snel weer door naar Milans school en onderweg kan ik het niet laten deze mooie foto te maken.

’s Middags staat in het teken van Musicalles en in de wachtruimte maak ik deze foto van mijn nieuwe outfit. Uiteindelijk gaat de broek terug, want de kwaliteit is om van te huilen. De broek is binnen een dag namelijk al kapot. Ik baal daar nog steeds van, want wat zaten ze lekker en wat stonden ze leuk. Ik kreeg er veel complimenten over.

’s Avonds is het mijn beurt om mee te lopen als begeleider tijdens de avondvierdaagse. Ik vergeet foto’s te maken, maar schiet voor de finish nog even snel deze foto. Dat is ook wel te zien 😉

Donderdag

Ik werk van 8.00 tot 17.00 uur en wat is het toch lekker om ’s morgens in alle rust naar het werk te fietsen. Als ik thuis kom liggen er wat pakketjes op tafel waaronder deze nieuwste aanvulling op de Kletspot. Geen spon, gewoon zelf besteld. Als Milan aan het lopen is, begin ik met de blogonderwerpen voor deze week. Ik kan alvast verklappen dat het veel persoonlijke verhalen zijn.

Vrijdag

Ook vandaag werk ik de hele dag, maar ik ga iets eerder weg vanwege de intocht. Maar eerst is het tijd voor de lunch buiten de deur. Ik neem een broodje geitenkaas. Zó lekker!

Tijd voor de intocht! Milan is weer flink verwend, we weten alleen niet door wie allemaal. Hij wist het zelf ook allemaal niet meer zo goed. Dank in ieder geval! Ik heb nog meer foto’s, maar daar staan ook klasgenootjes op. Die plaatsen we uiteraard niet. In de weekendvlog die morgen online komt, zie je meer van alles dat Milan kreeg.

Het was weer een feestje en het weer is de hele week fantastisch geweest!

Zaterdag

Ik mocht mijn abonnement verlengen en koos voor de iPhone 8 Plus. Wat een fijne telefoon zeg! Heb hem nu een paar dagen en ben er zo blij mee. Misschien binnenkort een review doen?

De mannen halen daarna een ijsje en ik houd mij sterk en neem er geen één. Anders lukt 20 kilo afvallen natuurlijk nooit. Hierna lopen we tig winkels af op zoek naar een nieuwe broek, met streep aan zijkant omdat ik zo baal van die broek van Didi. Ik kan nergens meer zo’n fijne broek vinden en koop uiteindelijk een jurkje, met streep haha, bij Anna van Toor. Ik heb overigens in één van de pashokjes gefilmd terwijl ik een gele(!) broek paste. Ook dit zie je morgen in de weekendvlog.

Zondag

In de ochtend werk ik flink vooruit en daarna zoek ik spullen uit voor de rommelmarkt in de straat. Ook hebben we nog een verjaardag, draait het huishouden gewoon door én gaan we nog uit eten. Heerlijk die drukte!

Dit was onze week, ik hoop dat die van jullie ook fijn was.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.