Home + Happy Valentine! Dit is het perfecte cadeau!

Happy Valentine! Dit is het perfecte cadeau!

De één vindt het commerciële onzin en de ander pakt gigantisch uit. Ik heb het natuurlijk over Valentijnsdag. Wij zitten er een beetje tussenin. We sturen geen kaartjes naar elkaar, maar we willen het ook niet zomaar voorbij laten gaan. Maar wat geef je elkaar dan? Wij zijn allebei in januari jarig en dan is het al lastig om een cadeau te bedenken. We hebben de feestdagen dan net achter de rug. Alles komt achter elkaar en wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft? Ik heb geen specifieke wensen en ben al ontzettend blij met een mooie bos bloemen. Maar ik zou Patrick er niet blij mee maken. Een Valentijnscadeau kopen voor een man is misschien wel lastiger.

Herinneringen maken

Wij maken liever herinneringen zoals we dat altijd zeggen. Gezellige dagjes uit, lekker uit eten en gewoon genieten van de leuke dingen in het leven. Daar kan geen cadeau tegenop! Alhoewel, je kunt natuurlijk een beleving/herinnering kopen in de zin van een cadeaubon waar je leuke dingen mee kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dinerbon?

Je koopt de dinerbon onder andere bij Primera (waar ze sowieso een groot assortiment cadeaubonnen hebben), laat er een bepaald bedrag op zetten en jullie kunnen uit eten wanneer jullie willen.

Wij hadden ook zo’n dinerbon en het bleek dat je deze in heel veel restaurants kunt besteden. Veel meer dan ik had verwacht. We hadden dan ook ruim de keuze uit restaurants bij ons in de stad. We reserveerden en gingen heerlijk uit eten? Kijk je mee?

We hebben Valentijnsdag dus al gevierd in het weekend omdat dat wat betreft werk etc. beter uit kwam, maar dat maakte het niet minder leuk. We kozen voor Vidocq in Gouda en hebben daar heel lekker en gezellig gegeten.

Het betalen was net zo leuk, want we hadden dus de diner cadeaubon die je kunt kopen bij Primera. In het restaurant wordt het bedrag dat op de bon staat van de rekening afgehaald.

Dus heb je geen flauw idee wat je je man cadeau moet doen voor Valentijn? Ga samen herinneringen maken!

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *