Home + Diary #6 | Meeeega keelontsteking!

Diary #6 | Meeeega keelontsteking!

Nou, het zal je vast niet ontgaan zijn de afgelopen week; ik had een meeeeega keelontsteking waardoor er minder blogs online kwamen. Man, wat was ik beroerd! Ik kon alleen niet lekker in bed kruipen, want er moest gewerkt worden. Ergens was dat ook wel fijn, want dat leidde af. ’s Avonds weer vroeg naar bed en hopen dat het snel over ging. Kortom, een gekke week. Kijk je mee?

Zaterdag

Een klein beetje keelpijn, maar dat viel volledig in het niet bij wat me later te wachten stond haha. We gingen lekker uit eten met mijn ouders om hun trouwdag te vieren. Kijk even naar die carpaccio…. Terwijl ik dit typ, loopt het water me nog in de mond. Mij kun je namelijk echt wakker maken voor carpaccio. Milan keek vooral uit naar het toetje, dit is altijd een succes.

Zondag

Zondag stond er een uitje naar PIT Veiligheidsmuseum (in Almere) op de planning. Milan mocht daar Chase en Marshall van de Paw Patrol ontmoeten en we mochten ook naar het museum zelf. Erg leuk! We gingen met de trein, omdat Patrick nog geen auto kon rijden en ik ben geen held op de snelweg. Omdat ik steeds meer pijn kreeg en Patrick nog niet veel kon lopen, zijn we hierna rechtstreeks naar huis gegaan. Jammer, want het centrum van Almere is heel erg leuk. Ach, volgende keer beter!

Maandag

Ik kon nauwelijks praten en ik mijn hals was zo opgezet dat je mijn kaak niet eens meer zag. Ik ben ’s morgens nog gaan werken en daarna had ik nog een snelle afspraak in de stad voor een freelance klus. Daarna de hele middag op de bank gelegen en gelukkig kon ik aan het einde van de middag nog terecht bij de huisarts.

Dinsdag

De hele dag op kantoor gewerkt, maar ’s avonds kon ik nauwelijks eten. Ik ben op de bank geploft en er alleen vanaf gekomen toen ik naar bed ging. Dit was de ergste dag!

Woensdag

Eindelijk sloegen de medicijnen aan en ging het een heel stuk beter! Er kwam een pakket binnen van Bulbby met een waanzinnig dekbed voor Milan, een rugtas, een broodtrommel én deze canvas tas met Mamablogger.nl erop! Hoe leuk is ‘ie?! ’s Avonds reed ik naar de zwemles, want Patrick kon nog niet rijden en zwemles geven. Volgens mij zitten we er over drie jaar nog 😉

Donderdag

Na een lange dag werken, lag dit kleine koffertje van iCandy te wachten met allemaal kleine newborn cadeautjes. Niet voor mijzelf, maar wel heel leuk voor iemand anders en om aan jullie te laten zien. Binnenkort meer hierover.

Vrijdag

Weekend en ik voelde me weer fit genoeg om te gaan sporten. Niet mijn meest charmante foto, ik weet het. Maar hè, ik was er wel en het voelde nog goed ook!

Dit was mijn gekke week en ik ben blij dat alles weer een beetje normaal is. Gewoon weer in mijn normale ritme en lekker werken. Ik houd ervan!

Hoe was jouw week? Laat het me weten in de comments hieronder!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Ad en ciska
  13 februari 2017 / 10:42

  Leuk dat etentje voor ons 12,5 jarige bruiloft ! Fijn dat jullie ons hebben uitgenodigd !

 2. 13 februari 2017 / 13:03

  Gelukkig gaat het weer beter met je! Oeh lekker carpaccio, daar zou je mij ook wakker voor kunnen maken haha

 3. 14 februari 2017 / 07:28

  Ooh jammie, carpaccio en ijsjes ?. Gelukkig ben je weer opgeknapt! Keelontsteking is zo vervelend!

  • 14 februari 2017 / 08:05

   Gelukkig wel! En nu maar hopen dat het voorlopig niet meer terugkomt…