Home + Gratis printable | Dit zijn alle PLUSBRiCKS van dit jaar!

Gratis printable | Dit zijn alle PLUSBRiCKS van dit jaar!

Heel veel ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes etc. zijn alweer fanatiek de nieuwe PLUSBRiCKS aan het sparen voor de kinderen. Alles om zo snel mogelijk de verzameling compleet te hebben. Maar wanneer is die verzameling eigenlijk compleet? Hoe weet je nu of je ze allemaal al hebt en welke je nog moet? Vaak kom je er gaandeweg wel achter, maar het wordt natuurlijk gemakkelijker al je een overzicht hebt van alle PLUSBRiCKS.

Een overzicht waar je kan doorstrepen wat je al hebt en je vervolgens in één oogopslag ziet welke je nog moet. Dit overzicht was er niet en kon ik ook nergens vinden dus vroeg ik naar dat overzicht en heb ik er een handige printable van gemaakt. Deze printable kun je gratis uitprinten (het is een PDF bestand) en hierop zie je welke losse PLUSBRiCKS je kunt sparen.

Let op; het gaat echt om de losse PLUSBRiCKS. De limited editions staan er niet bij!

Waar zie je welke limited editions er zijn?

In mijn eerdere blog over de PLUSBRiCKS vind je een overzicht met in welke week welke limited edition verkrijgbaar is. De limited editions staan wel als achtergrond afbeelding op de printable.

Ik hoop dat jullie hier blij mee zijn en vertel het vooral verder 🙂 Nu zijn jullie er echt klaar voor om ze allemaal te sparen! Wij hebben een gaaf perspakketje mogen ontvangen en het is echt ontzettend leuk! Het ziet er heel leuk uit en staat garant voor heel wat uren speelplezier!

Print de printable vooral uit en heel veel plezier met sparen!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 9 september 2016 / 20:50

    Super handig zeg! Leuk en lief dat je deze doet