Home + De PLUSBRiCKS zijn er weer!

De PLUSBRiCKS zijn er weer!

Precies een jaar geleden was Nederland in de ban van de allereerste PLUSBRiCKS en wat was het een succes! Weet je het nog? Je kon toen bij de PLUS supermarkt een LEGO® achtige supermarkt sparen en bij de boodschappen kreeg je dan alle benodigdheden voor deze supermarkt. We vonden deze actie zo ontzettend leuk en waren dan ook bloedfanatiek 😉 Sterker nog, ik ruilde zelfs via Facebook en Marktplaats bepaalde items.

Dat succes vraagt om een vervolg en daarom zijn de PLUSBRiCKS terug! Dit keer kun je geen supermarkt sparen, maar een boerderij. Het idee erachter is dat kinderen leren waar hun eten vandaan komt. Logisch, want veel kinderen hebben geen idee dat veel van het eten op hun bord van de boerderij komt. Leuk én leerzaam dus.

Komt er weer een starterspakket?

Ja, net als vorig jaar kun je een starterspakket krijgen. Vanaf donderdag 8 september krijg je een starterspakket bij besteding van €25 aan boodschappen. Voor het starterspakket geldt op = op dus wees er snel bij.

Het starterspakket is het fundament van de boerderij dus hiermee ben je al een heel eind op weg 😉 Net als vorig jaar zit er een bouwplaat bij.

Bij iedere €15 aan boodschappen krijg je weer een zakje met PLUSBRiCKS en bij speciale aanbiedingen krijg je een extra zakje. Houd de folder dus goed in de gaten, want misschien is het wel een aanbieding die ook leuk is voor jou als ouder.

Limited editions

Ook is er, net als vorig jaar een limited edition. Vorig jaar was dat de vrachtwagen die op een gegeven moment voor grof geld werd aangeboden op Marktplaats. Bizar! Dit jaar wordt het spannender, want er zijn maar liefst 4 limited editions!

Een limited edition ontvang je bij aankoop van een actieproduct dus houd ook hiervoor de folder goed in de gaten.

Je kunt de volgende sparen:

  • Vanaf 11 september de traktor
  • Vanaf 18 september de melkwagen
  • Vanaf 25 september de truck
  • Vanaf 9 oktober de groeikas

Ik voorspel weer een groot succes en vind het ontzettend leuk. Houd Mamablogger de komende tijd goed in de gaten, want er volgt nog een review.

Wat vind jij van de nieuwe PLUSBRiCKS? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 7 september 2016 / 09:20

    Wij zagen hem van het weekend in de plus staan en toen werd de kleine man weer dolenthousiast. Dus alle mensen werden weer gevraagd om mee te sparen want we hebben zelf geen plus hier in de stad. Maar gelukkig oma en tante wel haha