Home + Primeur! De trailer van de film Fruit Shoot ‘de Dropping – en de schat van Blijburght’!

Primeur! De trailer van de film Fruit Shoot ‘de Dropping – en de schat van Blijburght’!

Eind april blogde ik over de audities voor Fruit Shoot ‘de Dropping – en de schat van Blijburght’. Voor deze spannende film werden vijf avontuurlijke kinderen gezocht. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en is de film klaar! De trailer kun je hieronder bekijken!

Uit maar liefst 2500 aanmeldingen zijn de vijf avontuurlijkste kinderen geselecteerd die met elkaar op zoek gaan naar de schat. Niet zomaar een normale speurtocht, maar onderweg komen zij allerlei spannende dingen tegen. Zullen zij uiteindelijk die schat vinden? Ik heb de trailer Milan uiteraard ook al laten zien. Hij was heel enthousiast en kan niet wachten tot hij de hele film kan zien! We hoeven daar niet de deur voor uit, want je kunt de hele film nu al bekijken! De film is geregisseerd door Pim Wessels die je waarschijnlijk nog wel kent als winnaar (samen met Pip) van het vorige seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Dat Pim niet alleen erg goed kan dansen, bewijst hij wel met deze film. Het komende weekend gaat het regenen dus kruip dan lekker op de bank met de kids om de film te bekijken… Veel kijkplezier! Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren

Volg:
Marisca Kenter

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca Kenter. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Schrijven is mijn grote passie en niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, op Mamablogger vind je alles wat hippe moeders bezig houdt!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *