Home + Tip| Moederdag shoppen bij Lucardi!

Tip| Moederdag shoppen bij Lucardi!

Moederdag, ik heb dit altijd een bijzondere dag gevonden. Ook toen ik nog geen moeder was. Ik heb een heel goede band met mijn moeder, uiteraard is zij de liefste 😉 en ik vind het leuk om iets voor haar te doen. Ze staat (en mijn stiefvader ook) altijd voor ons klaar en met Moederdag vind ik het leuk om iets extra’s voor haar te doen.

Moederdag is altijd gezellig en dat was het vroeger ook toen mijn oma nog leefde. Bij oma kon alles en zowel mijn moeder als wij, haar (achter)kleinkinderen waren dan ook erg vaak bij haar. Op Moederdag werd oma ook extra in het zonnetje gezet. Moederdag is dus speciaal en nu oma er helaas niet meer is, zetten wij de traditie voort bij mijn moeder.

En nu ben ik zelf moeder. Ik heb geen wensen. Ik ben al heel gelukkig met wat M gemaakt heeft op school.

‘Mam, ik heb iets gemaakt op school voor Moederdag, maar ik mag alleen aan papa, opa en oma vertellen dat ik bloemen heb gemaakt’.

Geweldig en helemaal nu het hier verstopt ligt in huis. ‘Ik vertel wel aan opa en oma dat het onder mijn kleed ligt mam, maar jij mag het nog niet weten’.

Maar nu kreeg ik van Lucardi juweliers de mogelijkheid om iets uit te zoeken uit hun Silver en Diamond collectie! Ik houd enorm van sieraden en zei er dan ook geen ‘nee’ tegen. Kiezen vond ik lastig, want ik ben net een kraai. Als het glimt word ik heel gelukkig. Ik houd alleen niet zoveel van steentjes, maar toch viel ik als een blok voor deze ring.

De ring is klassiek, tijdloos en past overal bij. Daarnaast deed hij mij ook denken aan de verlovingsring van Kate Middleton. Ik kan het niet uitleggen, maar deze ring trok mijn aandacht en kan er niet blijer mee zijn. Lucardi heeft met deze collectie prachtige sieraden gemaakt van mooie materialen. En de collectie is ook nog eens leuk geprijsd! De prijzen beginnen vanaf €29,99.

De prijzen worden alleen nog leuker, want ik mag je een code (LUCARDI-8I) geven waarmee je €10 korting krijgt! Deze code is geldig tot en met 31 mei aanstaande. Speel de code door aan je wederhelft of bestel iets moois voor je (schoon) moeder, want Moederdag is echt een speciale dag!

En Lucardi, dank voor dit prachtige cadeau. Ik zal hem met veel plezier dragen.

Liefs, Marisca

 

 

 

socialmediaalacarte-ads klein

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *