Home + M’s outfits en een shoplog!

M’s outfits en een shoplog!

Dit keer een iets andere ‘M’s outfits’ dan dat je gewend bent. Het is mij deze week maar een paar keer gelukt een foto te maken. Wel heb ik lekker geshopt voor hem, want een aantal broekjes in maat 104 worden wat aan de korte kant. Daarom meteen een kleine shoplog! Ook ben ik vandaag jarig en wie jarig is trakteert! Daarom mag ik het # shirt verloten dat M aanheeft op één van de foto’s! Wat je daarvoor moet doen? Heel weinig, gewoon in de comments hieronder aangeven welke maat je wilt hebben (wel een kindermaat uiteraard). Deze winactie loopt tot 3 februari aanstaande en daarna maak ik een winnaar bekend!

Deze week heb ik twee bikerbroekjes bij Zara besteld uit de nieuwe collectie. Eerst de groene om te kijken hoe hij er in het echt uit zag en hoe hij stond natuurlijk, maar dit is zo’n fijn stretch stofje en de pasvorm is erg mooi, dus heb ik de zwarte iets later nog besteld. Zie de broekjes hieronder.

Ook hebben we nieuwe schoentjes voor M gekocht. Dit was eigenlijk niet de bedoeling, want manlief had nieuwe schoenen nodig, maar toen zag ik deze donkerblauwe Nike Air Max sneakers. Ik heb altijd gezworen dat ik die nooit zou kopen, maar tegenwoordig zijn ze heel trendy en onder een goede jeans superleuk! En het feit dat ze donkerblauw zijn (in plaats van grijs, rood, zwart en andere kleuren die mij nog heel erg doen denken aan gabbers), maakte dat ik toch overstag ging. Ze zitten nu nog boven in de doos, maar dit voorjaar mag M ze dan toch gaan dragen 😉

nike, air, max, sneakers, kids, shoplog, kidsfashion, mamablogger, Marisca, Kenter

Dit zijn ze dan, de nieuwe Nike Air Max sneakers

En dan wat outfits van M van de afgelopen week. Je herkent misschien al wel wat van de kleding, maar je ziet ook hoe de bikerbroekjes staan.

 Kidsfashion, shoplog, #, shirt, mamablogger, Marisca, Kenter, Zara

Op bovenstaande outfit draagt M de wat groenige bikerbroek (op de website van Zara vermeld als Kaki), de broek kost overigens €23,95. Daaronder draagt hij zijn Zara sneakers die je al eerder voorbij hebt zien komen. Het denim bloesje is ook van Zara, maar HEMA heeft dit soort bloesjes ook en ook daar zijn ze niet door. Het # shirt kun je dus winnen. Zo heb je een unieke outfit, die ook nog eens heel lekker zit!

zara, bikerbroek, marisca, kenter, mamablog, shoplog, Zara
Omdat het zwart is zie je het niet zo heel duidelijk, maar dit is de zwarte bikerbroek en weer gecombineerd met de zwart, grijze sneakers van Zara. Ook de longsleeve is van Zara (hoe kan het ook anders haha), maar is al van vorig seizoen dus ik weet niet mee wat hij heeft gekost en of hij nog te krijgen is.

H&M, kidsfashion, shoplog, marisca, kenter, mamablog
Deze twee broekjes heb ik gister dus geshopt bij H&M en die moet ik dus wel laten zien in deze shoplog. De grijze is een slimfit, dus niet helemaal skinny. Deze kost €17,99. De jeans heb ik bewust zo op de foto gezet, want dan zie je de pijp goed. Deze valt iets ruimer, maar ik denk dat hij M wel heel gaaf zal staan! Zeker met bijvoorbeeld bikerlaarsjes eronder. Deze broek kost €19,99. Prima prijsjes dus!

Ik hoop dat ik je weer op leuke ideeën hebt gebracht en doe vooral mee met de winactie voor het # shirt!

Marisca, Kenter, mamablogger

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

  1. Karin m
    30 januari 2015 / 16:17

    Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een gave outfits heb je uitgezocht, herkenbaar qua Nike air Max, ook ik ben overstag gegaan terwijl toch echt dacht dat ik dit nou kopen… 😉 leuk # shirt onze kleine man draagt 92. Fijne dag!

    • 31 januari 2015 / 10:15

      Dankjewel! het is herkenbaar dus? Mijn zus zei ook gister dat ze dit nooit achter mij gezocht had. Zo zie je maar dat meningen kunnen veranderen 😉