Home + Fotoshoot | De eerste gezinsfoto in jaren!

Fotoshoot | De eerste gezinsfoto in jaren!

Je zou denken dat ik als blogger wel genoeg foto’s zou hebben. Van mijzelf, maar vooral van de jongens. Ik vind dat je nooit genoeg foto’s kunt hebben. Foto’s zijn een afdruk van de mooiste herinneringen. Ik pak dan ook iedere kans op foto’s met beide handen aan. En daarom gingen we vorige week zaterdag met het hele gezin naar Dongen voor een fotoshoot bij Snoez Fotografie!

De studio

We gingen erheen voor nieuwe, professionele foto’s van de jongens. Toen Floris vorig jaar net was geboren hebben we ook een fotoshoot laten doen en eigenlijk zouden we dat ieder jaar wel willen. Gelukkig kregen we nu die kans!

Eenmaal aangekomen in Dongen werden we heel hartelijk verwelkomt door Milou. Zij is de fotograaf achter Snoez fotografie en ik merkte dat de jongens zich meteen op hun gemak voelden bij haar. De lichte en ruimte fotostudio zit naast het huis van Milou en dat maakt het voor kinderen al minder spannend denk ik. Het voelt toch huiselijker dan een grote, steriele studio. Zoals ik al zei is de studio licht en ruim (met vide) en kan ik alleen maar jaloers zijn op die ruimte. Ik mocht willen dat ik zo’n ruimte als kantoor had!

Alles stond al klaar voor deze shoot, maar Snoez Fotografie heeft meer dan genoeg props voor newborn shoot en heel veel andere shoots met kinderen. Omdat er zoveel keuze is heb je nooit een ‘dertien in een dozijn’ foto.

Op de wishlist; een gezinsfoto

Milan begon meteen te kletsen en voor we het wisten waren we mooie foto’s aan het maken. Milou maakte heel veel foto’s zodat we later genoeg te kiezen zouden hebben. Ook werden wij betrokken bij het maken van de foto’s; er werd namelijk veel met ons overlegd over wat we zelf graag wilden zien op de foto’s. Verder was Milou heel erg geduldig, kletste ze veel met de jongens en ging de tijd ontzettend hard.

Van tevoren had Milou ons gevraagd of we ook een gezinsfoto wilden hebben. Heel graag! We hebben nauwelijks foto’s van ons vieren en als we ze al hebben zijn het heel slechte selfies. We zouden nu eindelijk de eerste gezinsfoto van ons viertjes krijgen!

Het eindresultaat

Een paar dagen later kregen we van Milou al een mailtje dat de foto’s klaar waren. We konden ze bekijken in een fotogalerij om vervolgens een keuze te maken tussen de foto’s. Je krijgt de gekozen foto’s vrijwel meteen in je mailbox. Ideaal!

En? Wat vinden jullie van de foto’s? Wat zijn ze gaaf hé?! En wat vinden jullie van de gezinsfoto? Wij zijn er echt enorm blij mee!

Aanbeveling

Ik kan Snoez Fotografie in Dongen echt van harte aanbevelen. Het ontvangst was heel erg fijn, het maken van de foto’s ging snel en was heel gezellig en het eindresultaat is prachtig! Het zijn unieke foto’s geworden die bij ons passen wat betreft stijl en hier zullen we over heel veel jaren nog steeds met plezier naar kijken. We zijn echt heel erg blij met de foto’s! Willen jullie volgend jaar ook van die mooie foto’s voor in de woonkamer of om cadeau te doen? Maak dan zeker een afspraak. Wij moesten er een uur voor rijden en dat was het dubbel en dwars waard.

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Yvonne
    22 december 2018 / 10:40

    Prachtige foto’s.
    En mee eens….foto’s heb je nooit genoeg. Haha.
    Al laten wij nooit foto’s maken door een fotograaf. Heb nooit zin om er zelf ook op te staan.