Home + 5x dit doe ik het liefst tijdens een beetje me-time

5x dit doe ik het liefst tijdens een beetje me-time

Me-time. Wordt het overschat of snakken alle moeders daar zo nu en dan een beetje naar? Ik schreef een paar jaar geleden nog dat het soms wel een beetje wordt overschat en dat ik er ook niet zo’n behoefte aan had. Inmiddels heb ik twee kinderen en werk ik bijna het dubbele aantal uren dan toen. Tel daarbij op dat Mamablogger nu ook het dubbele aantal bezoekers trekt dan destijds en je snapt dat ik wel op die opmerking ben teruggekomen. Maar wat doe ik dan het liefst als ik een klein beetje tijd heb voor mijzelf?

#1 | Mijn nagels laten doen

Ik wilde al maanden mijn nagels laten doen en iedere keer gunde ik mijzelf er geen tijd voor. Tot afgelopen zaterdag. Ik wilde mijn nagels netjes hebben voor de Kerst en ben bij een kapsalon/nagelstudio naar binnen gelopen. Het was er druk, maar gelukkig hadden ze nog een plekje. Ik heb er alleen gellak op laten doen en het was heerlijk!

Over drie weken heb ik weer een afspraak 🙂

#2 | In bad met een boek of tijdschrift

Ik ben gek op lezen, maar heb er helaas te weinig tijd voor. Daarom vind ik het zo fijn als het wel een keertje kan. Ik ga dan even een uurtje in bad als de jongens op bed liggen en ga dan heerlijk lezen. Toch blijf ik altijd aan het werk, want bij bijna ieder onderwerp vraag ik mij af of ik er wat mee kan op Mamablogger.

#3 | Netflixen!

Na een lange werkdag is er niets fijner dan samen op de bank te ploffen en lekker een serie te kijken. Even je verstand op 0 en nergens aan denken. Dat is soms echt wel heel erg fijn! Gelukkig vinden we veel dezelfde series leuk en kunnen we er uren naar kijken haha.

#4 | Even alleen de stad in

Oké, helemaal alleen is het niet met Floris in de buggy, maar het voelt wel heel relaxt. Even wat winkels in zonder te horen dat het saai is, dat we nog maar één winkel in gaan omdat het echt vreselijk is om te shoppen en gewoon even wat passen zonder al dat commentaar. Ik vind het heerlijk om even in de stad te struinen. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik dan ook bezig ben met Mamablogger…

#5 | YouTube filmpjes kijken

Omdat ik relatief weinig in de auto zit en daardoor weinig muziek luister, vind ik het heerlijk om op YouTube muziek te luisteren. Oortjes in en filmpjes/clips kijken. Zo kan ik ook heel erg lachen om de Carpool Karaoke. Die met Bruno Mars is favoriet!

Wat vinden jullie fijn om te doen als je een beetje me-time hebt? En wat vinden van mijn nagels?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. gezilecek yerler
    23 december 2018 / 14:27

    Je ziet er mooi uit. Dank je wel.