Home + Floris’ outfits | Stoere kleertjes voor een ‘bijna dreumes’

Floris’ outfits | Stoere kleertjes voor een ‘bijna dreumes’

Veel bezoekers weten de outfits van Milan te waarderen. Dat zie ik terug aan het aantal bezoekers, maar ook aan de opmerkingen die ik krijg op bijvoorbeeld school of van bekenden. Superleuk dat deze rubriek het zo goed doet, want toen ik begon met bloggen miste ik bij anderen juist leuke jongensoutfits. Gelukkig is er heel wat veranderd in die jaren. Wat betreft babykleding is er ook heel veel leuks te koop en het hoeft juist helemaal niet veel te kosten om je kind(eren) leuk aan te kleden. Kijk je mee naar een nieuwe Floris’ outfits?

Outfit #1 | Bij opa en oma

Dit is de perfecte outfit voor bij opa en oma. Het zit lekker, is lekker zacht en voor opa en oma is het gemakkelijk aan en uit te trekken als er verschoond moet worden. Het broekje is van Xavi en het truitje van Carlijn Q. Het broekje hebben we gekregen en het truitje kochten we in februari op de negenmaandenbeurs. Je kon toen 3 stuks kopen voor €25,- Nu kan hij het pas aan, maar wie wat bewaart… 😉

Outfits #2 | In de speeltuin

Kijk dit vrolijke, spelende koppie nou! Hier kan ik echt uren naar kijken en heel erg blij van worden! Het broekje is nog steeds favoriet. Deze kocht ik een tijd terug bij H&M en ik heb toen een uitgebreide blog geschreven over hoe je de luipaardprint combineert voor jongetjes. De moeite waard, want ik maakte 15 outfits! Het shirtje is van Levi’s en kocht ik bij ‘Onze Nieuwe Winkel’ in Gouda. Ik denk dat die rond de €20,- kostte.

Outfit #3 | Lekker stoer blauw

Bijna klaar om te gaan! Dit broekje kochten we in de vakantie bij Zara en kostte €7,95. Die broekjes staan hem zo leuk en zitten zo fijn. Het shirtje is van Like Flo en kochten we in de sale met 70% korting voor maar €5,-

Outfit #4 | Bodywarmer weer

Tijd om de bodywarmer weer uit de kast te halen! Deze kocht ik voor de vakantie al bij HEMA. Geen idee meer wat ‘ie kostte, ik schat rond de €15,- Het broekje en vestje zijn van Tumble ’n Dry. Deze kocht ik allebei in Friesland met nog een Tumble ’n Dry shirtje erbij. Voor deze drie items was ik bij elkaar maar €26,- kwijt! Normaal is Tumble ’n Dry behoorlijk prijzig dus dit was een koopje!

Outfit #5 | Zebra print om lekker in te spelen

En hier zie je dat blauwe Tumble ’n Dry shirtje! Die kleur staat hem goed, net als rood. Het broekje is ook favoriet en is van Xavi. Ik heb deze gekregen dus weet niet wat hij kost. Ik schat tussen de €15,- en €20,-.

Outfit #6 | Spelen in het zand

Ook dit is zo’n heerlijke foto! Hier was zijn haar nog iets korter en was het wat sprieteriger. Nu valt het al mooier naar beneden. Het broekje is van Vingino en kostte rond de €25,- Het vest is van Tumble ’n Dry en was dacht ik €34,95, maar ik kocht hem in de sale voor de helft. De schoentjes zijn ook van Vingino en kostten €29,95.

Outfit #7 | Nieuwe collectie van Zara!

Deze foto maakten we op vakantie in Friesland en de kleertjes kochten we daar ook. Het badstof broekje is van Zara en kostte €9,95. Hij heeft deze vaak aan omdat hij zo lekker zit en zo leuk staat. De kleur is ook makkelijk dus je kunt er alle kanten mee op. Het shirtje is nog een beetje te groot dus laten we daarom nog even in de kast hangen. Deze was €5,95 en er staan allemaal potloodjes op.

Je ziet het; Zara, Tumble ’n Dry en Vingino zijn favoriet, maar bij die laatste moet je het wel treffen vind ik. Ik vind namelijk niet alles even leuk. Wat vonden jullie van Floris’ outfits? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 21 september 2018 / 21:29

    Wat een leuke outfits. Heb er helemaal spijt van dat mijn twee jongens al tieners zijn en zich niet meer zo gemakkelijk laten kleden naar mijn zin LOL