Home + De eerste Sinterklaasspulletjes van Action zijn al in huis!

De eerste Sinterklaasspulletjes van Action zijn al in huis!

Net zoals voorgaande jaren besteed ik op Mamablogger veel aandacht aan de feestdagen. Ik doe mijn best om originele invalshoeken te vinden. Zo schreef ik vorig jaar een blog over het versieren van je huis voor Sinterklaas, maar dan wel met wat retro spulletjes. De echt leuke, ouderwetse Sint spullen. Voor dit jaar heb ik weer leuke ideetjes en komt er een DIY voorbij waarvan ik zeker weet dat je die nergens gaat vinden. De voorpret is nu al leuk en is zelfs al begonnen! Ik blijf namelijk een zwak houden voor de ouderwetse Sinterklaasversiering en dacht dat ik dat toch bij speciaalzaken en zelfs in antiekzaakjes moest zoeken. Niets is echter minder waar, want Action verkoopt een te gekke Sinterklaas!

De retro Sinterklaas

Uit deze Sinterklaas komen geen hysterische muziekjes, hij beweegt niet en hij is gewoon mooi gemaakt. Precies zoals Sinterklaas hoort te zijn. Op de dag van de intocht maken wij het weer gezellig en versieren we de vensterbank. En als we dit jaar een plekje vinden, zetten we ook de decemberhaard weer neer. Deze Sinterklaas past daar perfect bij!

De Sinterklaas is ongeveer 58 cm lang en kost maar €9,95 bij Action! Hij ziet er uit zoals een echte Sint er uit hoort te zien. Kijk maar;

Hij is toch fantastisch?! Er staat overigens op dat het geen speelgoed is, maar echt bedoeld is voor decoratief gebruik. Gebruik hem daar ook voor. Dit is de perfecte versiering. Als je voor de klas staat is het bijvoorbeeld ook wel heel erg leuk!

Wij hebben er dus eentje gekocht en mocht je denken dat dat al heel erg vroeg is, ze gingen erg hard. Als je er eentje wilt zou ik er zeker niet te lang mee wachten. En ach, over een week of 6 of 7 komt hij alweer aan in ons landje 😉

Sinterklaasspelletjes

Verder kochten we er nog vier doosjes met Sinterklaasspelletjes bij. Deze kosten €0,69 per doosje en zijn ideale schoencadeautjes of leuke spelletjes om te doen in aanloop naar/tijdens Pakjesavond. Er is een puzzel, domino, memory en kwartet.

Dit miste ik juist de afgelopen jaren. Je kunt wel veel spelletjes verzinnen met kruidnootjes bijvoorbeeld, maar de échte Sint spelletjes ontbraken. Dan is dit, en zeker voor dit geld, de ideale aankoop! Er zijn nog veel meer leuke Sinterklaasspulletjes van Action en het meerendeel ligt al in de winkels.

Wij hebben de eerste spulletjes dus al in huis en de richting eind oktober gaan jullie nog veel meer Sinterklaas blogs op Mamablogger. Er komt heel veel leuks aan!

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

 1. Jantine
  22 september 2018 / 09:15

  Oh wat een leuke Sint zeg! Ik heb er ook een zwak voor. Heb de megakleurboeken van de Sint ( ook van de Action) ook al in huis!

 2. Sebas
  9 oktober 2019 / 12:27

  Ik heb ook een sint op paard gezien 9.95

 3. A. v.d. Sande
  8 oktober 2021 / 17:05

  Is de retrosinterklaas van de aldi € 9,95 uit 2018 nog ergens erkrijgbaar?

  • Marisca
   Auteur
   9 oktober 2021 / 11:49

   Ik denk dat je die van de Action bedoelt. Ik heb hem helaas nergens meer gezien.