Home + Floris’ Outfits | Lekker spelen en combineren!

Floris’ Outfits | Lekker spelen en combineren!

December is de maand bij uitstek om lekker te spelen met het nieuw gekregen speelgoed. Na de Sinterklaas volgt al snel de kerstvakantie en dan is er nog meer tijd om lang te spelen. Lekker warm in huis terwijl het buiten koud en donker is. Heerlijk! Floris vindt het ook fijn om thuis te ravotten en te rommelen met zijn speelgoed. Hij gaat op ontdekkingstocht, is ondeugend en doet dat het liefst in lekker zittende kleding. Ik heb dan ook nog geen spijkerbroekje voor hem gekocht. Een week of twee terug kocht ik hele fijne nieuwe kleertjes voor hem en toen ik een foto liet zien op Instagram kreeg ik veel reacties op zijn vestje. Hoog tijd om alles te laten zien!

Mijn favoriete merken voor Floris

Ik merk dat ik de laatste tijd steeds vaker kijk naar dezelfde merken voor Floris. Hij heeft nog van die lekkere spekbeentjes en dan is een goede pasvorm belangrijk. Dit zijn de merken die goed zitten bij hem;

  • Tumble ’n Dry
  • Noppies
  • Name-It
  • Babyface
  • Born to be Famous (vooral de broekjes)

Verder shop ik bijvoorbeeld nog wel bij de Zara, maar ik vind de truitjes daar behoorlijk kort. Het zit dan gewoon niet zo mooi.

Het liefst shop ik alles onder één dak zodat ik meteen setjes kan maken. Ik kwam via Instagram terecht bij Schattige Babykleertjes en vond daar deze en nog veel meer merken. Het assortiment is uitgebreid en daardoor kon ik deze fijne setjes shoppen voor Floris.

Het populaire ‘leeuwen vestje’ van Tumble ’n Dry

Dit is het vestje waar ik zoveel reacties op kreeg en wat is hij leuk hè? De kleur is heel erg leuk en staat hem goed. De binnenkant is zacht en daardoor in het voorjaar nog wel geschikt is als jasje op lekkere dagen. Dit veste is van Tumble ’n Dry.

Het truitje eronder is ook al zo leuk. Ik houd echt van kleur, zowel bij Milans als bij Floris. Dit truitje is van Babyface en kocht ik ook al bij Schattige Babykleertjes.

Het broekje is van Born to be Famous. Dit merk zie ik nauwelijks in winkels en daarom ben ik blij dat ik het nu wel kon vinden!

Dit is gewoon een heel fijn setje om lekker in te bewegen!

Nog meer leuks!

Ik had al een tijdje mijn zinnen gezet op een te gek, groen broekje van Tumble ’n Dry. Dit broekje kon ik hier in de stad niet meer vinden in de juiste maand, maar gelukkig was hij bij Schattige Babykleertjes nog wel te koop in maat 86.

Hij is nog een beetje lang, maar ik vind het juist leuk om hem op te rollen. Een week of twee geleden kocht ik deze Vans voor Floris en de look was compleet, dit past namelijk perfect bij elkaar!

Het shirtje is van Name-It en heeft hij in twee kleuren; deze grijze en een een legergroene kleur.

De foto’s zijn overigens ook echt in deze volgorde gemaakt. Floris had door dat ‘ie wat ondeugends deed en kroop uiteindelijk snel weg 😉

Verschillende merken en stijlen met elkaar combineren

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik voor Milan ook heel veel verschillende stijlen met elkaar combineer. De ene dag is het heel stoer en de andere dag weer heel netjes, of ik combineer die stijlen met elkaar. Ik ben gek op kinderkleding en kan er dan ook uren mee bezig zijn.

Zo kan het grijze shirtje uit de tweede outfit heel goed op het grijze broekje van de eerste outfit en het vest met de leeuwen staat heel goed op het groene broekje. Het vestje is niet zo fel dus het kan zeker.

Als je verschillende merken zoekt die je met elkaar kunt combineren is het fijn als je ze bij één webshop kunt kopen. Ik klik dan aan wat ik leuk vind en waarvan ik denk dat ik daar verschillende combinaties mee kan maken. Als deze items dan allemaal in het winkelwagentje zitten zie ik ze onder elkaar en kijk ik nog één keer of het ook echt leuk is bij elkaar. Vervolgens klik ik op bestellen en heb ik het de dag erna in huis!

Wat vind jij van deze outfits? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *