Home + Floris’ Outfits | De outfits van afgelopen week

Floris’ Outfits | De outfits van afgelopen week

De kast opentrekken en met nieuwe kinderkleding nieuwe outfits maken, ik word daar oprecht heel erg gelukkig van haha. Nu heeft Floris geen nieuwe kleding, dat is alweer eventjes geleden, maar ik kan met deze kleding wel leuke setjes maken en heel veel combineren. Het lijkt wel alsof het met zonnig weer alleen maar leuker wordt om nieuwe combinaties te bedenken en te maken. Een aantal van deze combi’s heb ik de afgelopen week gefotografeerd. Wie weet doe je nog wat inspiratie op!

Outfit #1

Floris draagt nog relatief weinig spijkerbroekjes. Ze staan hem heel leuk, maar zachte broekjes spelen natuurlijk veel lekkerder. Dit broekje is van Z8, de polo van Lyle & Scott en het shirt van Tumble ’n Dry. Van veel shirtjes vind ik de hals te wijd en dat vind ik niet zo mooi staan. Daarom dragen de jongens regelmatig polo’s of shirtjes onder een trui of longsleeve.

Outfit #2

Het broekje is een van mijn favorieten en is van Sturdy. Dit merk ben ik afgelopen seizoen echt gaan waarderen. De collectie was echt geweldig! De longsleeve is van het prachtige merk Lil’ Atelier. Hier ben ik echt fan van geworden. Het materiaal is echt prachtig en de kleding blijft mooi. Daaronder zijn witte Nikes en klaar is ‘ie!

Outfit #3

De enige spijkerbroek van deze week! Deze jogjeans is een heel fijne van Zeeman en heeft een heel mooie pasvorm. De popcorn trui is van Sturdy en de zomerjas is van Airforce. Lekkere outfit zo!

Outfit #4

Dit broekje heb je misschien wel vaker voorbij zien komen bij de outfits van Floris. Deze heeft hij al een hele tijd en is van Born to be Famous. Een maatje 92, maar zot nog steeds heel goed. Het shirtje is van Tumble ’n Dry, een fijne basic en altijd goed. Dit soort shirtjes zijn altijd gemakkelijk te combineren.

Outfit #5

Een outfit met mijn favoriete vest. Dit vest is ook van Lil’ Atelier en kocht ik in de sale. Onder het vest draagt Floris een okergeel truitje van Play Up,ook zo’n mooi merk. Dit alles draagt hij op een geruite broek van Tumble ’n Dry. De broek oprollen, sneakers eronder en je hebt een te gekke outfit!

Wat vind jij van de outfits van Floris? Komende week wil ik de kasten van de jongens door en op gaan ruimen. Wat ik verkoop zet ik op de Facebookpagina van Mamablogger en op Instagram. Houd deze dus in de gaten 😉.

liefs

ModeMode

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.