Home + Kinderkleding | Deze zomerjassen van Airforce vliegen momenteel de winkels uit

Kinderkleding | Deze zomerjassen van Airforce vliegen momenteel de winkels uit

Opeens doken ze op in diverse webshops en zag ik ze steeds vaker voorbij komen op de Instagram accounts van kinderkledingwinkels die ik volg: de zomerjassen van Airforce. Prachtige jassen, dat zeker, maar ze zijn ook behoorlijk prijzig. Ik zocht de jassen op en zag dat veel maten zelfs al waren uitverkocht! Wat maakt deze jassen zo leuk en bijzonder? Ik deed een klein onderzoekje…

De jassen van Airforce

Airforce is een kledingmerk van Nederlandse bodem. Ze staan voor duurzaamheid en kwaliteit en iedere zomer en winter komt Airforce met een nieuwe lijn kinderjassen. De jassen staan altijd centraal in de collectielijn en zijn stoer, stevig en vooral tijdloos en degelijk. Hoewel de collectie ieder seizoen de trendkleuren bevat, zijn deze jassen altijd goed. Dat maakt dat je ze nog door kan geven aan een jonger broertje of zusje, maar je kunt de jassen na het dragen ook goed verkopen.

De jassen van Airforce zijn met name populair bij de jongens, omdat ze behoorlijk stoer zijn en er lekker in gespeeld kan worden.

Dit seizoen: pastelkleuren of juist heel donker

De jassen vielen mij juist op vanwege de pastelkleuren. Jongensjassen zijn normaal vaak heel donker of bevatten juist heel felle kleuren. Donkere jassen vind ik persoonlijk niet zo leuk voor de zomer en de felle kleuren zijn niet echt mijn ding. Alhoewel, Milan liep vorig jaar ook in een knal oranje jas van Black Bananas die hij fantastisch vond. Dat is natuurlijk heel persoonlijk, want jij kan deze pastelkleuren wel afschuwelijk vinden. Ik vond de lichte pastelkleuren eigenlijk wel een fijne afwisseling. Zomers, al moeten ze misschien wat vaker gewassen worden 😅. Daarom hebben we voor Floris toch maar een donkere gekocht haha.

Haha, ze keken inderdaad niet naar mij 😉

Enkele kleuren van de Airforce zomerjassen van dit seizoen. Er zijn echter nog meer kleuren. 

De jassen gekocht

We hebben de jassen overigens zelf gekocht. We vonden ze mooi, maar ik zocht ook naar goede jassen voor op de fiets. We moeten nu ongeveer zeven kilometer fietsen van huis naar school. Als je dan onderweg een regenbui over je heen krijgt is het fijn als je een goede jas aan hebt. We zochten goede degelijke jassen en denken deze gevonden te hebben.

Hoe de jassen van Airforce vallen

De Airforce jassen vallen op maat. Voor Floris kocht ik een 104. Een maat groter had niet mooi geweest. De mouwen zouden dan veel te lang zijn geweest. Voor Milan kocht ik een maat 164. Hij zit nu tussen maat 158 en maat 164 in. Voor hem is de jas dus wat langer, maar voor hem is dat wel lekker op de fiets.

De jongens zijn blij met hun jassen en wij ook. De kwaliteit is in ieder geval super!

Kenden jullie het merk Airforce? Zo ja, wat vinden jullie ervan?

liefs

SpeelgoedSpeelgoed

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties

  • Marisca
   Auteur
   25 februari 2021 / 11:54

   Klopt, ik benoem ook in het artikel dat ze prijzig zijn ☺️. Het is persoonlijk of men dat kan en ook wil betalen voor een jas.