Home + 5x mijn favoriete jongens kledingmerken voor de zomer

5x mijn favoriete jongens kledingmerken voor de zomer

Er wordt mij regelmatig gevraagd wat mijn vijf favoriete kledingmerken zijn voor jongens. Ik kan daar nooit zo goed een antwoord op geven, want ik vind heel veel merken en winkels leuk en fijn. En het liefst combineer ik al die merken met elkaar. Of ik nu iets koop bij Zeeman of van een duurder merk, het gaat mij om de outfits, want combineren vind ik het leukst. Nu we de kasten van de jongens weer zomerproof moeten maken, ben ik mij gaan verdiepen in de nieuwe kinderkleding collecties. Daar kwamen stiekem toch wat favorieten uit rollen.

1. Levi’s

Levi’s is tijdloos en altijd goed. De kleuren zijn basic en daardoor gemakkelijk te combineren. De kwaliteit is altijd goed en vooral Milan is een groot fan. Zijn mooiste spijkerbroek ooit was er eentje van Levi’s en ook de truien zijn favoriet en worden regelmatig uit de kast gepakt. Komende zomer zijn het vooral de shirts die niet mogen ontbreken.

2. Quapi

Jongenskleding blijft altijd een beetje somber wat betreft kleuren. Nu hoeft het van mij niet te fel en te bont, maar een beetje kleur is toch wel een must. Zeker voor de zomer! Vind jij dat ook? Dan zit je met Quapi kleding in ieder geval goed. Vrolijk en zomers, perfect toch? Verder kun je veel items uit deze nieuwe collectie ook met elkaar combineren, heel erg handig! Zo hoef je op vakantie minder kleding mee te nemen, maar kun je toch een hoop setjes maken.

3. Sturdy

Voor Milan kocht ik weleens wat van dit merk, maar afgelopen seizoen werd ik pas echt fan en kocht ik diverse items voor Floris. Zo kocht ik een te gekke popcorn trui, maar heb ik ook een super gaaf broekje gekocht welke echt favoriet zijn. Ik ben heel benieuwd naar komend seizoen, maar wat mij betreft mag dit merk zo doorgaan, want het is zijn écht leuke en unieke items.

4. Lil’ Atelier

Met dit merk maakte ik afgelopen seizoen kennis. Lil’ Atelier is een merk met rustige kleuren en veelal een subtiele print zoals streepjes en stippen. De kleding valt ontzettend mooi en de materialen zijn prachtig. Na 10 keer wassen is het nog als nieuw! Ik heb al wat van de nieuwe collectie gezien en ik ben weer ontzettend enthousiast!

5. Sevenoneseven

Ik heb eerder over dit merk geschreven en leerde het kennen door Monique, de vriendin van André Hazes. Ik zag op Instagram dat zij betrokken is bij dit merk en ik vond de items echt heel gaaf. Milans winterjas is ook van Sevenoneseven en daar heeft hij nog steeds veel plezier van. Ik vond de vorige collectie te gek (ook voor Floris) en ben heel erg benieuwd naar de nieuwe collectie. Als deze net zo gaaf is als de vorige, dan komt het helemaal goed!

Wat zijn jouw favoriete jongenskleding merken?

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *