Home + Floris’ Outfits | Combinaties met low budget leggings

Floris’ Outfits | Combinaties met low budget leggings

Het is weer tijd voor een nieuwe Floris’ outfits! Dit keer een shoplog waarin ik laat zien hoe we supergoedkope leggings combineren. Ik kocht namelijk bij Action een pakje met twee zwart/witte leggings. De één was gestreept en op de ander zitten zwarte stippen. Dit pakje kostte maar €2,99! Ik besloot het mee te nemen en ze stonden verrassend leuk! Kijk je mee naar zes van Floris’ outfits van afgelopen week?

Deze outfit hebben jullie al voorbij zien komen in de minishoplog van Zeeman. Een outfit van nog geen tiende waar ik veel leuke reacties op kreeg. De legging komt eigenlijk van de meisjescollectie, maar dat zie je echt niet. Ik vind het een toffe outfit!

Een totaal andere outfit, maar ook heel erg gaaf. Het broekje is van Z8 en mag ik lenen van vriendinnetje Chantal, want haar zoontje is er al uitgegroeid. De sokken zijn ook van Z8 en heb ik een tijdje terug gekocht. Het truitje is ook van ons en is van Tumble ’n Dry. Gewoon een stoere jongensoutfit!

Dit is een outfit met de legging van Action. Ik combineerde de legging ook weer sokjes van Z8 en zijn witte Adidas sneakers waar dezelfde kleuren in terug komen. Het truitje is ook van Z8 en kocht ik onlangs in de sale. Ik vind dit zo’n toffe outfit geworden!

Weer een heel andere outfit, maar het zit allemaal wel heel erg lekker. Dit broekje is van Noppies en kocht ik een tijdje terug in de uitverkoop. Hij was echter nog veel te groot, maar nu past hij hem eindelijk. Ook dit truitje is van Z8 (yep, een fan hier die laatst heel veel heeft gekocht tijdens de sale).

Dit broekje is ook al een tijd favoriet en blijft mooi, zelfs na nog keer wassen. Hij is van Born to be Famous en eigenlijk kun je hier alles op dragen. Het okergele truitje maakte van de week een saaie regendag nog leuk 😉  en komt van HEMA. Ook daar is de nieuwe collectie zeker de moeite waard.

Tot slot de tweede legging van Action. Deze foto maakte ik zondag, dus dit is een lekkere outfit voor zo’n regenachtige zondag. Fijn om in te spelen! Het truitje is van Tommy Hilfiger en kocht ik een hele tijd terug al in de uitverkoop. Hij was echter nog te groot, maar hij kan hem nu aan!

Wat vind je van deze outfits en de leggings van Action? Wat mij betreft zijn ze leuk voor zowel jongens als meisjes en zijn ze ontzettend leuk te combineren. Ik hoor graag wat je ervan vindt!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties