Home + Musthave en te gek voor een kinderfeestje thuis; de houten DIY dino’s!

Musthave en te gek voor een kinderfeestje thuis; de houten DIY dino’s!

Lekker schuren, timmeren en misschien nog wel verven. Welk kind houdt daar niet van? Voor een kinderfeestje, de vakantie, een regenachtig weekend of gewoon omdat het leuk is, deze houten dino’s kunnen kinderen zelf schuren en in elkaar timmeren en wat zijn ze leuk!

Van Stoer Hout

Voor ik begin wil ik graag benadrukken dat dit geen gesponsord artikel is. Ik heb eerder een onwijs leuke samenwerking gehad met Van Stoer Hout en sindsdien ben ik fan. Ik kocht in december een te gekke kerststal bij hen, waar ik heel veel vragen over kreeg, en dit keer dus de dino’s. Ik zag ze voorbij komen op Instagram en ik was meteen fan. Die wilde ik thuis ook!

Van Stoer Hout verkoopt niet alleen meubels en toffe accessoires, maar ook bouwpakketten voor kinderfeestjes. Eerst waren dat de robots, deze zijn er overigens nog steeds. Kinderen kunnen deze tijdens een feestje zelf in elkaar zetten en verven. Dit kan gewoon thuis, want je kunt de bouwpakketten bestellen. Nu komen daar drie dino’s bij; een brontosaurus (€5,95), een stegosaurus (€7,50) en een triceratops (€7,50). Als je ze alledrie in één set koopt kosten ze bij elkaar €18,95.

Dat laatste heb ik gedaan. Omdat Van Stoer Hout in Gouda zit ben ik ze zelf op gaan halen. Je krijgt ze in leuke papieren zakjes. Als je ze gebruikt voor een kinderfeestje houd je het wel een verrassing en hebben de kinderen nog geen flauw idee wat erin zit.

In de zakjes zitten alle onderdelen, spijkers en een stukje schuurpapier. Je kunt er hamertjes bij bestellen, maar die hadden wij nodig.

Daarna wijst het zich eigenlijk vanzelf. De dino’s zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en ook het schuren is voor kinderen prima te doen. Het blijft leuk omdat het kleine onderdelen zijn en ze meteen resultaat zien.

We begonnen met de brontosaurus, want die is het makkelijkst 😉 Milan had daarna de smaak te pakken en wilde heel graag de andere twee maken. Dit zijn ze geworden!

Het schuurwerk kan wat netter ;-), maar wat zijn ze gaaf! Wij hebben ze zo gelaten, maar tijdens een feestje kun je ze door de kinderen laten schilderen. Je zou ze ook op een kinderkamer kunnen zetten als decoratie en ze in een kleur van de kamer kunnen schilderen. Dat wilde ik eerst doen, maar we hebben ze nu toch in de speelhoek op de kast gezet. Dat kon ook bijna niet anders met zo’n blik ernaast haha.

En, wat vind je van onze DIY dino’s? Inmiddels net zo’n fan als wij? Veel plezier met knutselen!

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *