Home + Flavourites Live! Business 2013

Flavourites Live! Business 2013

Afgelopen vrijdag 22 november was ik voor het eerst bij Flavourites Live! en Flavourites Live! Business. En ik was niet alleen aanwezig, ik mocht ook meedoen met het panelgesprek dat was georganiseerd door MamaMarketing om, samen met twee andere moeders/webshop eigenaressen, te vertellen hoe wij dit allemaal combineren. Wat was het gaaf!

Het begon allemaal een aantal weken geleden met een tweet van MamaMarketing. Hierin werd gevraagd of er moeders waren die wilden vertellen over hoe zij het moederschap combineren met hun webshop, huishouden en eventuele andere baan. Ik had de tweet helaas gemist, maar collega webshop eigenaar Sanne Noorman van Uppark (schoenenwebshop waar je heeeeel hebberig van wordt!) had de tweet gelukkig wel gezien, dacht aan mij en noemde mij in een reactie. Tuurlijk wilde ik komen vertellen! Ik heb daarna een mail gestuurd naar MamaMarketing met mijn verhaal en een aantal dagen later kreeg ik te horen dat ik ook mee mocht doen aan dit panelgesprek. Ik had er helemaal zin in!

De weken erop werd er volop getwitterd over Flavourites Live! en Flavourites Live! Business waar door webshop eigenaren of bijna eigenaren diverse seminars kon worden gevolgd. Daarnaast werden we natuurlijk ook aangekondigd op de website van MamaMarketing. Naam is wel zonder de letter S, maar who cares?!

FLB13

Vrijdag was het dan eindelijk zo ver en vertrokken manlief en ik richting ‘De Overkant’ in Amsterdam. Eenmaal aangekomen daar konden ze onze kaartjes, die klaar moesten liggen, niet vinden.

Toen ik nogmaals uitlegde waarvoor we kwamen werd er gezegd ‘Oh, u komt een lezing geven?! Dan krijgt u een blauw bandje en kunt u overal heen.’

Een lezing was het niet, maar stiekem vond ik die blauwe bandjes wel cool. Dat er binnen veel meer mensen liepen met een blauw bandje maakte niet uit, wij hoorden erbij 😉

De blauwe polsbandjes op #FLB13

De beruchte blauwe bandjes 😉

Eenmaal binnen ben ik gelijk  naar de seminar ‘Bloggen voor gevorderden’ van Laura van den Brink gegaan. Zij is eigenaresse van kinder sieradenmerk Lovy.
Wat een goede en bruikbare tips voor deze blog heb ik hier opgedaan! Had gelijk zin om deze tips toe te passen, maar niet voordat we ook nog even geshopt hadden op Flavourites Live! zelf 😉

seminar bloggen voor gevorderden #FLB13

De seminar staat op het punt van beginnen…

En shoppen kan je op Flavourites Live! Wat een gave, unieke, niet op iedere straathoek te krijgen, spullen worden er verkocht! Wij hebben o.a. dit gave shirt voor Milan gekocht.

Me, my foof and I shirt Funky XS

Shirt met Milan zijn f(l)avourite food!

Buiten de super stands was ook de locatie helemaal geweldig! En, niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren 🙂

Flavourites Live! beursvloer

Hoe gaaf is dit?!

 

FLB13 beursvloer

Gezien vanaf de etage waar #FLB13 plaatsvond

Maarrrrrr, na de seminar, het shoppen en even snel wat eten was het toch echt tijd voor HET GESPREK… Samen met Maris Maria Renne van Teitloos en Joyce van der Pas van MamsAtWork en Zazou werden we ‘ondervraagd’ over het hebben van een webshop en hoe je dit combineert met een gezin.

Vragen als ‘wat zou je anders hebben gedaan’ en ‘hoe weet je of je ermee doorgaat’ werden gesteld en het gesprek ging heel snel, zo leuk was het.

Voorstellen panelgesprek #FLB13

Voorstellen voor het gesprek…

Dit was voor mij zeker voor herhaling vatbaar en dan ook nog wel langer 😉 Daarna gingen wij naar huis om Milan op te halen, ook had ik ’s morgens nog gewerkt en moest ik de volgende ochtend ook weer werken, dus vond het wel even genoeg geweest (zo combineren we dat dus!)
Toen wij weggingen was er nog een borrel en waren alle standhouders ook welkom. Omdat zij het middagprogramma van business hadden gemist omdat ze druk aan het verkopen waren, kregen zij ’s avonds nog de kans het één en ander te volgen. Goed geregeld toch?!

Het mag duidelijk zijn, wij hebben een topmiddag gehad en zijn volgend jaar, als het even kan, zeker weer van de partij! En heb jij het dit jaar gemist? Zorg dan dat je er volgend jaar ook bij bent!
Wil je verder nog tips etc. volgen? Check dan de tweets van MamaMarketing en/of #FLB13

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *