Home + Terugblik 2013

Terugblik 2013

En daar is december dan eindelijk! Ik vind dit serieus de fijnste maand van het jaar. Ik geniet van de vrolijkheid, de liedjes, de sfeer en stiekem toch ook wel van de cadeautjes. Aan het begin van dit jaar had ik veel verwachtingen, wensen en vooral ook hoop. Wat daarvan terecht is gekomen lees is je mijn terugblik over 2013…

De feestdagen banner op www.queenc.nl

De feestdagen banner op www.queenc.nl

Daar stonden we dan te kijken op het balkon bij de ouders van vrienden te kijken naar het vuurwerk. Het was een lange dag geweest. ’s Morgens begonnen we met een verjaardag, daarna nog met de bewoners op mijn werk het oude jaar goed afgesloten en hop, weer in de auto voor een gezellige avond! 2013 moest een goed jaar worden, niet alleen voor ons, maar ik had ook doelen voor de webshop.

Ik wilde een hoop en dat moest vooral ook gewoon lukken 😉

Ik had wat doelen voor de webshop op een rijtje gezet, zie hieronder mijn rijtje;

 • Over de 1000 likes op Facebook (gelukt, nu zelfs bijna 3000!)
 • Een geheel vernieuwde webshop (gelukt!)
 • Mobiele webshop (gelukt!)
 • Diverse cursussen volgen (gelukt, had er nog wel meer willen doen, maar ben al heel blij dat ik volgende week aan SharePoint ga beginnen)
 • Meer voorraad  en producten in de shop (gelukt!)
 • Een vermelding op Flavourites en Fashionchick (beiden gelukt!)

Dit waren mijn grootste doelen voor dit jaar, het lijkt niet veel, maar door een zeer beperkt budget was alles in één keer niet haalbaar. Toch is dit allemaal gelukt en daar zijn we blij mee!

Ging er ook nog wat mis dit jaar? Euhm, ja hoor, zat! Je hebt weleens verwachtingen die niet uitkomen en dat is behoorlijk frustrerend kan ik je vertellen. Dit kunnen bepaalde producten zijn waar je veel van verwachtte, of samenwerkingen die niet liepen zoals je hoopte, maar gelukkig was dat niet veel en weegt het niet op tegen alles wat wel gelukt is.

Mijn nieuwe baan was geen doel, maar wel een echt cadeautje en ik hoop voor het komende jaar dat ik er mag blijven en me wat dat betreft nog meer te ontwikkelen.

Ik wil er komend jaar keihard tegenaan, omdat ik geloof dat je er door hard werken wel komt!

De maand is nog niet voorbij, maar ik heb al wel wat doelen bedacht voor komend jaar en als ik ze hier alvast plaats, kan ik er niet onderuit en moet ik volgend jaar rond deze tijd natuurlijk wel kunnen vertellen dat dat ook allemaal gelukt is in mijn terugblik over 2014 😉

 • Meer samenwerken met (fashion)bloggers
 • Een goed gelezen blogpagina
 • Het aantal Facebook likes verdubbelen (ojee, weet wat ik nu zeg!)
 • Andere samenwerkingen en dus meer publiciteit/naamsbekendheid
 • Heel veel opdrachten op social media rapporten te schrijven voor bedrijven die net beginnen met social media, zie hier
 • Meer  bekende merken verkopen in de webshop
 • En ik zou zo graag eens een interview willen doen in een blad (meisjesdroom)

En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar wat ik vooral hoop is dat het jaar voorspoedig verloopt. En niet alleen voor ons, maar ook voor de mensen die we liefhebben, we hopen op een goede gezondheid voor iedereen en dat het eens meezit voor diegenen waar het afgelopen jaar zo tegenzat. Dat ik volgend jaar in een terugblik kan vertellen dat het een goed jaar is geweest.

Het wordt een bijzonder jaar, Milan gaat naar school en ik hoop zo dat hij het naar zijn zin krijgt. Dat hij volgend jaar nog steeds hetzelfde vrolijke jongetje is dat hij nu ook is.

En nu ik dit allemaal geschreven heb wil ik heel graag jouw doelen horen. Wat wil jij bereiken in 2014? Waar hoop je op? Heb je wensen? Ik ben erg benieuwd!

Tot slot wil ik afsluiten met een goede tip die je alvast moet onthouden 😉

Eet op nieuwjaarsdag zuurkool met spek, dan heb je het hele jaar geen geldgebrek!

Als we zo niet uit de crisis komen dan weet ik het ook niet meer!

Please be good!

2014, please be good!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Joke
  2 december 2013 / 22:17

  Lieve Marisca,
  als ik dit allemaal zo lees dan heb je heel wat wensen kunnen verwezenlijken en dat moet een heel goed gevoel geven.
  Voor het nieuwe jaar heb je ook al weer heel veel plannen lees ik en als ik alles zo inschat dan denk ik maar vooral wens ik dat al je dromen werkelijkheid zullen worden. Maar maak op zijn tijd ook ruimte om lekker te kunnen ontspannen want dat heb je ook hard nodig en daar moet je ook van genieten.
  Wat Milan betreft, nou ik weet zeker dat hij ook je/jullie dromen waar zal maken en hij gaat genieten van zijn nieuwe leventje en lekker met de andere kindjes spelen.
  Komt echt allemaal goed meis en heb er maar gerust vertrouwen in.
  Liefs van mij ! en heel veel succes in 2014 ! XXX

  • admin
   Auteur
   3 december 2013 / 22:48

   Lief Joke, bedankt ik hoop het ook!

   XOXO