Home + Fijne Valentijn!

Fijne Valentijn!

De één vindt het commerciële onzin en de ander pakt helemaal uit. Ik zit er een beetje tussenin. Ik vind het aan de ene kant écht zonde van het geld, want waarom kan je alleen op 14 februari helemaal uitpakken en de rest van het jaar niet? En aan de andere kant….heb ik toch een leuke kaart gemaakt voor manlief die, als PostNL tenminste meewerkt, vandaag ook nog op de mat valt namens Milan en mij. Dat is toch best lief? 🙂

Wat ik dit jaar niet heb gedaan is heel erg adverteren met een Valentijnskorting in de webshop. Misschien dom, maar de kortingen vlogen je om de oren. Ik organiseer dan liever op een iets later tijdstip een leuke kortingsactie. Alleen via Flavourites hadden we een kortingscode waar ook gebruik van is gemaakt, maar we hebben er dus niet mee geadverteerd. Ik vraag me serieus af wat mensen nu echt vinden van al die Valentijnsacties. En waarom kies je er wel voor om er één te bedenken, of waarom juist niet?

Maar goed, Valentijn zelf dus. Wat ga jij doen dit jaar? Of, en dat is dan stiekem wel weer leuk, is het een verrassing en heb je nog geen flauw idee wat je gaat doen?

Wat je ook gaat doen vandaag en of je nu wel of niet iets doet aan Valentijn. Ik hoop dat je gewoon een goede vrijdag hebt. Dat iedere dag een goede dag is. Dat je die kan doorbrengen met de mensen van wie je houdt, ook als het wel wat minder gaat. Dat is dan meteen mijn Valentijnswens voor jullie 😉 Fijne Valentijn!

Bron: www.weheartit.com

Bron: www.weheartit.com

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties