Home + Ik ben om, ik maak een plog!

Ik ben om, ik maak een plog!

Ploggen it is! Ik zie het om me heen en ik moet bekennen dat ik het ook al eerder heb gedaan, dus heel nieuw is het ook niet voor me. Ik ben me alleen niet altijd bewust van het feit dat je om te ploggen ook gewoon foto’s moet maken! Dat bedenk ik me dus altijd achteraf. Maar er is deze week best een hoop gebeurd dus volgens mij is het best aardig gelukt.
Blog Marisca Kenter in Checklist Webwinkel
De week begon leuk; mijn blogpost over wat je nog meer uit een webshop haalt behalve geld is genoemd in het webwinkel vakblad Checklist Webwinkel!

Genesis Framework Marisca Kenter Modern Blogger Pro

Ook ben ik bezig om de blog een nieuwe make-over te geven met een Genesis Framework. Reden hiervoor is dat ik graag een andere uitstraling wilde dan de vaak gebruikte (gratis) WordPress thema’s én ik wil meer mogelijkheden hebben. En dus heb ik afgelopen week een Genesis Framework gekocht! Dat de mogelijkheden er zijn weet ik, maar ik kom er nog niet erg uit 😉 Er zal daarom nog weleens wat veranderen in de lay-out, maar er staat een fris (voorjaars) begin!

Nieuwe banner www.queenc.nl Marisca Kenter

De webshop heeft ook al zin in het voorjaar en is weer in een nieuw, fris, voorjaarsjasje gestoken. Ik vind ‘m leuk!

Interview Fabulous Mama Marisca Kenter

Heel erg blij ben ik met het interview in de vernieuwde Fabulous Mama! Het was best lastig zo openhartig te zijn, maar toch heel blij dat ik het gedaan heb! Kreeg overigens wel kritiek op de foto, maar desondanks ben ik nog steeds erg blij met de foto én het gaat om de inhoud mensen!

Modeshow Milan Kenter Marisca Kenter

Het thema op de peuterspeelzaal was de afgelopen periode ‘kleding’. Als afsluiting van dit thema én omdat het de laatste dag voor de voorjaarsvakantie was, werd er een echte modeshow gelopen. Milan was zo trots op het cowboy pak wat hij mocht dragen! En ik ben natuurlijk erg trots op Milan 😉

Valentijnsdag 2014 Marisca Kenter

En toen werd ik zomaar even verrast door mijn man die Valentijnsdag eigenlijk grote onzin vindt!

Fabulous Mama Marisca Kenter

Omdat ik de afgelopen 1,5 maand zo vaak ziek was heb ik het advies van de huisarts gekregen om het wat rustiger aan te doen én om meer fruit te eten. Hysterisch zit ik nu aan de vitamine C tabletten, fruit én neem ik ook echt wel mijn rust. Soms. Af en toe. Omdat het moet. Gisteren was de laatste dag van de antibioticakuur én ik ben heel bang dat het terugkomt. Wil me niet weer zo rot en futloos voelen. Fingers crossed dus….

Het begin van mijn plog Marisca Kenter

Dit was het begin van mijn eerste officiële plog die nu dan weer klaar is. Ik hoop dat je het leuk vond en ik zal proberen vaker foto’s te maken van de kleine dingen voor een volgende plog.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie