Home + Favo folderaanbiedingen #5

Favo folderaanbiedingen #5

Ik was op zoek naar inspiratie voor de Sinterklaascadeaus voor de volwassenen en besloot meteen voor jullie mijn favo folderaanbiedingen uit te kiezen. Ik moet alleen eerlijk bekennen dat ik in deze tijd van het jaar toch wel wat meer spectaculaire aanbiedingen had verwacht.

Ik heb me suf gezocht en heb zo’n beetje iedere folder uitgeplozen, maar het was zoeken naar de écht gave aanbiedingen. Uiteindelijk heb ik wel weer toffe aanbiedingen gevonden, maar de voorgaande keren was het echt kiezen.

Voor de volwassenen heb ik nauwelijks wat gevonden, maar ik heb wel superleuke speelgoedaanbiedingen gevonden! Kijk je mee naar een nieuwe favo folderaanbiedingen?

Op deze pagina uit de Kruidvat folder staan meedere leuke aanbiedingen. Wij zijn hier in huis compleet LEGO verslaafd, dus mijn ook viel meteen op de leuke LEGO Friends aanbieding. Maar zie je de kleine emmertjes met bouwsteentjes? Ook die zijn heel erg leuk om te geven! Dit is echt een leuk schoencadeautje. Ze passen op de gewone LEGO stenen en zijn ideaal om er huizen mee te bouwen. Wij hebben hier in huis de LEGO stenen op kleur gesorteerd in lege verfblikken. Tot slot is de tafeltent van de Minions misschien wel favoriet. Wij hebben een tafeltent van Action, maar deze is wel heel leuk voor een Minions fan!

Dit boek kende ik niet, maar hebben ze bij Milan in de klas. Een groot boek waar je een kijkje krijgt in het huis van Sinterklaas! Hele verhalen komen er los en wat een mooie illustraties! Dit zou al een leuk boek zijn om tijdens deze Sinterklaas weken op de tafel neer te leggen. Je ontdekt steeds weer iets nieuws en ook volwassenen vinden dit leuk. Deze aanbieding vind je bij Bruna.

Weleens gehoord van Deco Desi? Ik ook niet! Toch denk ik dat dit wel heel leuk is voor kleine meisjes. Ik was vroeger helemaal gek van Polly Pocket (herinnert iemand zich dat nog?) Op de één of andere manier doet dit mij er erg aan denken. Ook dit zijn leuke prijsjes om cadeau te doen. Ook om achter de hand te hebben voor een kinderpartijtje. Je vindt deze bij Wibra.

Je maakt mij blij met zo’n beetje alles op deze pagina uit de folder van Blokker. Dit is helemaal onze stijl! Mijn persoonlijke favoriet is de ‘floating frame’ en het huisje met de tekst. Ik vind er altijd wel een plekje voor 😉

HEMA is always a good idea! Mijn oog viel op de houten spulletjes bovenaan de pagina. Welk klein meisje zou dit niet leuk vinden? Daarnaast is dit niet alleen leuk om mee te spelen, maar staat het ook heel leuk op een kamertje als decoratie.

Dit waren mijn favo folderaanbiedingen. Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad. Heb jij je cadeautjes al binnen? Laat het me weten!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 18 november 2015 / 07:37

    Leuk! Je kunt mij ook altijd blij maken met een blokker of xenos folder. Zitten zo leuke dingen in.
    Ik heb bijna alle cadeautjes binnen. Ik hoef er nog maar een paar.