Home + Wie is de winnaar van de ‘My little BABY born’?

Wie is de winnaar van de ‘My little BABY born’?

Ik vond de BABY born winactie superleuk om te doen en het was natuurlijk ook een stukje jeugdsentiment. Daar dachten veel van jullie net zo over, want er waren heel wat reacties. Dank jullie wel daarvoor!

Toch kan ik wederom maar één iemand blij maken met deze prijs en vandaag maak ik bekend wie.

De winnaar van de ‘My little BABY born’ is….. Lizette! Lizette, van harte gefeliciteerd! Ik mail je voor de verdere afhandeling. Voor degenen die niet hebben gewonnen is er morgen een nieuwe kans, want er komt morgen een nieuwe winactie online! Iets met La La Loopsy 😉

En je kunt nog meedoen met de winactie om een broekje naar keuze te winnen van No Sweat pants en een video boodschap van Sint.tv en de Club van Sinterklaas.

Tot morgen dus!

mama, blogger, mamablogger, blog,

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *