Home + Tip die je niet wilt missen| Tafeltent van Action!

Tip die je niet wilt missen| Tafeltent van Action!

Ongeveer een jaar geleden liepen we over een leuke lifestyle markt. We kwamen op een gegeven moment bij een kraam en die vrouw maakte zelf tafeltenten. Ik had het nog nooit gezien, maar vond het fantastisch. Op de één of andere manier (wij vroeger ook) vinden kinderen het geweldig om onder de tafel te spelen. En dat is niet erg, maar letterlijk alles wordt uit de kast getrokken om er een echte hut/huis/kantoor/winkel van te maken. En wie ruimt dat na afloop weer op? Juist…

Zo’n tafeltent is natuurlijk ideaal. Die leg je over de tafel heen (dus geen instortende hutten), is kant en klaar en dus kunnen jouw lakens en plaids gewoon netjes blijven liggen.

Maar toen zag ik de prijs van zo’n tent. En het moet natuurlijk wel leuk blijven. In dit geval kostte het gevaarte €175. Dan werd hij wel op maat gemaakt, maar voor iets wat je niet iedere dag  uit de kast plukt vind ik dat gewoon teveel geld.

Op de één of andere manier heeft Action de gave om alles wat ik leuk vind gewoon zelf te produceren voor een veel kleiner prijsje en dat was met deze tafeltent ook het geval. Ik kwam hem tegen op Facebook en stond afgelopen maandag meteen om 9.00 uur voor de deur van de Action. Het was nog even zoeken en niemand van het personeel begreep wat ik precies bedoelde, maar één medewerker hielp mij net zo lang zoeken totdat we het gevonden hadden.

De tenten hebben verschillende uitvoeringen. Ik kocht voor Milan het politiebureau, maar er was ook een echt Action winkeltje en een huisje. Stuk voor stuk er leuk. Het principe is verder simpel: gewoon over je tafel heen leggen.

Aan beide kanten van de tent staat een grote afbeelding en aan één kant kunt je er in.

Zelfs aan de binnenkant staat een print en dat maakt het voor Milan nog “echter”.

Kortom, dit is voor ons best wel een musthave en daarom wilde ik deze met jullie delen. De tafeltent kost namelijk maar €4,95! Daar kun je niet voor tobben toch? Het is ook een superleuk cadeautje voor de feestdagen of voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Succes gegarandeerd!

Kende jij de tafeltent al? Zo ja, wat vind je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder. Wij zijn in ieder geval fan!

mama, blogger, mamablogger, blog,

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 29 oktober 2015 / 08:33

  Wij speelden vroeger ook altijd onder de tafel, en mijn jongens doen dat ook erg graag. Ik had wel ooit van een tafeltent gehoord maar nog nooit zelf gekocht. Ik denk dat ik maar snel naar de action ga, dat is echt een koopje! Leuk voor de feestdagen. Goeie tip!

 2. 29 oktober 2015 / 20:30

  Wij hebben net vorige week een tafeltent gekocht voor 2 euro bij de kringloop. Ik vind het echt totaal niet handig, omdat je de heel dag ’troep’ in je woonkamer hebt staan. En m’n dochter sleept er ook van alles naar binnen, een kinderwagen, ‘huisdieren’ allerlei keukenspullen. Tegen de tijd dat het eten klaar is ben je een half uur bezig met opruimen 😉

  • 29 oktober 2015 / 20:42

   Haha, hier geen last van, want Milan moet het daarna toch zelf opruimen. En ik vind het vooral handig dat er juist geen kussens etc worden gebruikt voor een hut ? Je pakt hem op, vouwt hem op en stopt hem weer in de doos.

 3. 29 oktober 2015 / 21:20

  Wat een super leuke tip! En ook om de facebookpagina in de gaten te houden. Ook leuk om cadeau te geven. Mijn schoonmoeder heeft ooit zo’n tafeltent zelf gemaakt met verschillende lappen stof. Maar deze is ook heel erg leuk!

 4. Reb
  29 oktober 2015 / 23:47

  Leuk! Ik ben er zelf een aan het naaien 🙂
  Ik vind het soms gewoon leuk om iets speciaal voor mijn meisje te maken.
  Maar ik wilde er ook een kopen, en ik kwam ook van die belachelijke prijzen tegen. Ik begrijp het enerzijds wel, er zit flink wat werk in. Maar dan doe ik het zelf wel.
  Mooie prijs van de Action!